X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz za obiad się biorę z mamą i później po obiadku na jakiś spacerek pójdziemy bo ładna pogoda się robi :), a o 19 mam grilla, trochę nie chce mi się iść bez mojego męża ale cóż na trochę się pofatyguję bo mam ochotę na kiełbaskę :) (ostatnio to częśto jakoś grillujemy :D ) a w sobotę znowu ognisko sobie z przyjaciółkami robimy :) full wypas normalnie

Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde z jednej str dostalam tez krowke przytulanke ale juz za chiny nie pamietam co to za str byla :/
    Aaa no i moj sie kiedys tez rejestrowal na jakis stronach to mi przyslali masc do pupki, jakies pasty do zebow itp...ale tez nie wiem co to za str byly :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• pralinka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas też dzisiaj normalny dzień, chociaż mąż ma wolne to udało Nam się już z rana ogarnąć sprawę zakupów w Lidlu i zabieramy się do pakowania..
    Fajnie z tymi próbkami, Ja mam zamiar zająć się tym już po przeprowadzce..
    Zobaczymy czy coś ciekawego przyślą:)

Paula, fajne te gratisowe pieluszki:):)

• hela Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)

ja dzis nie pospalam, moj synus dal mi popalic...o 1:00 mial chyba czkawke (chyba bo nie jestem pewna czy to bylo to, delikatne pukanie na dole w tych samych odstepach trawlo to okolo 10minut minimum) pozniej okolo 4:00 zbudzily mnie kopniaki i tak do 5:30 sie wiercil i rozciagal ;) pozniej znów chwilkę czkawki a nastepnie znęcała się nade mna mucha hehe wiec sobie od 4 nie pospalam :) maly dalej fika, skad on ma tyle energii hehe ;)

dzis waga znow spadla, zaczyna mnie to martwic bo wrocilam znow do wagi +3kg od poczatku... a bylo juz 4 :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:51

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my się witamy czytam od rana
    Ale tak mnie boli cipka sorki czuje jak by mi tam mała coś ciągła nie wiem czy to coś złego macie tak czasem?

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostawić Was na trochę i już do nadrobienia jest ;P
    ja cały czas opróżniam wszystkie szafki z kuchni trzeba je wyszorwać przed ponownym wstawieniem ich do kuchni ;) ciężki dzień mnie czeka ale właśnie z Mężem się zbieramy na obiad od Teściów będziemy mieć 2 godzinki odpoczynku.. Krzyś dzisiaj dalej taki nie mrawy ;/

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola nie przemęczaj się
    Moja też mało się rusza

• martusia86 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 29t.c :) Dziewczyny ja też zostałam dzisiaj sama mój P pojechał w trasę i wróci koło 2 w nocy jak ja nie lubię w święta być sama kiedy prawie wszyscy spędzają ten czas z najbliższymi...
    Podajcie mi proszę nazwę Waszej grupy na FB

relgh3715xtq0i4d.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pyatnie takie hmm dość intymne....Mam nadzieję że żadna nie poczuje się zdegustowana :D
    Otóż jaki macie śluz? Bierzecie może jakieś globulki dopochwowe?

• hela Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka ja mam tak prawie codziennie rano i wieczorami, chyba od nadwyrezenia haha ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Dziewczyny, mam pyatnie takie hmm dość intymne....Mam nadzieję że żadna nie poczuje się zdegustowana :D
    Otóż jaki macie śluz? Bierzecie może jakieś globulki dopochwowe?

ja prawie nie mam i to przez cala ciaze. Tyle co po luteinie wyplynie biala substancja ;)

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam gęsty, kremowy.

Świąt takich jak dzisiaj nie obchodzimy.. Cieszą jedynie, że wolne ustawowo :) Czekamy aż te dziwne demonstracje uliczne miną i chcemy pojechać do lasu na poziomki :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik, procesje w sensie? :P

magdzia26 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się za te pieczone knedle z truskawkami zabrałam co tu tak reklamowałyście. Ale pierwsze ciasto wywalić musiałam. Nie pomyślałam, że jak najpierw wymieszam jajka z mąką (tak jak jest w przepisie), to mi się kluchy zrobią i za żadną cholerę tego nie połączę z drożdżami z mlekiem. Ale drugie ciasto już ładnie rośnie. Już się doczekać nie mogę, aż się upieką :) Chociaż pewnie umrę po nich, bo tam dużo masła jest. Oby mnie ta laktoza nie wykończyła :P

Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust to pochwal sie jak wyszly jak juz skonczysz :)
    Ja zaraz ide jakis obiad ogarniac pomalu ale nie chce mi sie za bardzo :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wybieram się na spacerek nad Zegrze :) może jakieś goferki zalicze :D

Paula55 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Ja się za te pieczone knedle z truskawkami zabrałam co tu tak reklamowałyście. Ale pierwsze ciasto wywalić musiałam. Nie pomyślałam, że jak najpierw wymieszam jajka z mąką (tak jak jest w przepisie), to mi się kluchy zrobią i za żadną cholerę tego nie połączę z drożdżami z mlekiem. Ale drugie ciasto już ładnie rośnie. Już się doczekać nie mogę, aż się upieką :) Chociaż pewnie umrę po nich, bo tam dużo masła jest. Oby mnie ta laktoza nie wykończyła :P

Mi te knedle nie wyszły, własnie przez to dziwne ciasto...

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Mi te knedle nie wyszły, własnie przez to dziwne ciasto...
    ja zrobiłam drugie ciasto w innej kolejności. tzn do mąki najpierw dolałam mleko z drożdżami, masło i do tego rozbełtane jajka i dopiero wymieszałam i wyrobiłam ciasto. Wyszło super leciutkie i pulchniutkie (surowe). Mam nadzieję, że po upieczeniu też będzie takie napompowane, ale to jeszcze trochę, bo dopiero do piekarnika wsadziłam.

• Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na szybkiego robię łazanki a następnie tartę z serkiem mascarpone z białą czekoladą i truskawkami zobaczymy co z tego wyjdzie :)

thiki0a.png
  • Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz opierniczyłam prawie całe opakowanie toffifee :)

thiki0a.png
‹‹ 878 879 880 881 882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ