Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zaraz za obiad się biorę z mamą i później po obiadku na jakiś spacerek pójdziemy bo ładna pogoda się robi
, a o 19 mam grilla, trochę nie chce mi się iść bez mojego męża ale cóż na trochę się pofatyguję bo mam ochotę na kiełbaskę
(ostatnio to częśto jakoś grillujemy
) a w sobotę znowu ognisko sobie z przyjaciółkami robimy
full wypas normalnie
Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kurde z jednej str dostalam tez krowke przytulanke ale juz za chiny nie pamietam co to za str byla
Aaa no i moj sie kiedys tez rejestrowal na jakis stronach to mi przyslali masc do pupki, jakies pasty do zebow itp...ale tez nie wiem co to za str byly
-
U Nas też dzisiaj normalny dzień, chociaż mąż ma wolne to udało Nam się już z rana ogarnąć sprawę zakupów w Lidlu i zabieramy się do pakowania..
Fajnie z tymi próbkami, Ja mam zamiar zająć się tym już po przeprowadzce..
Zobaczymy czy coś ciekawego przyślą
Paula, fajne te gratisowe pieluszki:) -
hejka
ja dzis nie pospalam, moj synus dal mi popalic...o 1:00 mial chyba czkawke (chyba bo nie jestem pewna czy to bylo to, delikatne pukanie na dole w tych samych odstepach trawlo to okolo 10minut minimum) pozniej okolo 4:00 zbudzily mnie kopniaki i tak do 5:30 sie wiercil i rozciagalpozniej znów chwilkę czkawki a nastepnie znęcała się nade mna mucha hehe wiec sobie od 4 nie pospalam
maly dalej fika, skad on ma tyle energii hehe
dzis waga znow spadla, zaczyna mnie to martwic bo wrocilam znow do wagi +3kg od poczatku... a bylo juz 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:51
-
zostawić Was na trochę i już do nadrobienia jest ;P
ja cały czas opróżniam wszystkie szafki z kuchni trzeba je wyszorwać przed ponownym wstawieniem ich do kuchniciężki dzień mnie czeka ale właśnie z Mężem się zbieramy na obiad od Teściów będziemy mieć 2 godzinki odpoczynku.. Krzyś dzisiaj dalej taki nie mrawy ;/
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnypralinka wrote:Dziewczyny, mam pyatnie takie hmm dość intymne....Mam nadzieję że żadna nie poczuje się zdegustowana
Otóż jaki macie śluz? Bierzecie może jakieś globulki dopochwowe?
ja prawie nie mam i to przez cala ciaze. Tyle co po luteinie wyplynie biala substancja
-
Ja się za te pieczone knedle z truskawkami zabrałam co tu tak reklamowałyście. Ale pierwsze ciasto wywalić musiałam. Nie pomyślałam, że jak najpierw wymieszam jajka z mąką (tak jak jest w przepisie), to mi się kluchy zrobią i za żadną cholerę tego nie połączę z drożdżami z mlekiem. Ale drugie ciasto już ładnie rośnie. Już się doczekać nie mogę, aż się upieką
Chociaż pewnie umrę po nich, bo tam dużo masła jest. Oby mnie ta laktoza nie wykończyła
Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Ja się za te pieczone knedle z truskawkami zabrałam co tu tak reklamowałyście. Ale pierwsze ciasto wywalić musiałam. Nie pomyślałam, że jak najpierw wymieszam jajka z mąką (tak jak jest w przepisie), to mi się kluchy zrobią i za żadną cholerę tego nie połączę z drożdżami z mlekiem. Ale drugie ciasto już ładnie rośnie. Już się doczekać nie mogę, aż się upieką
Chociaż pewnie umrę po nich, bo tam dużo masła jest. Oby mnie ta laktoza nie wykończyła
Mi te knedle nie wyszły, własnie przez to dziwne ciasto... -
pralinka wrote:Mi te knedle nie wyszły, własnie przez to dziwne ciasto...