X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nam wlasnie listonosz przyniosl jakze mila niespodzianke :) i to darmowa :)
    Pieluszki treningowe we wzor Cars dla syncia :)
    2mr5wko.jpg

magdzia26, Gosia19, Io, karolcia:)))), Ewi25, Kaarolina, doti77, betinka, le'nutka, aswalda lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak macie tam dobrze :)

thiki0a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beataa25 wrote:
    Taki mam zamiar :) Chcę mieć dużą rodzinkę więc taka czwóreczka dzieciaczków by się przydała:) Nie interesuje mnie model rodziny dwa plus jeden plus pies :)
    popieram w 100 % :) ja to bym chciała 3 dzieciaczkow mieć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 10:19

doti77 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie powiem bo probek mam cala szuflade:) co troche cos przyjdzie :)

Ja tez bym chciala dwojke dzieciaczkow :) ale nie tak bardzo jedno po drugim :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, witam Bożociałowo :P
    Co do jedzenia, to ja się zaczynam martwić, bo mi się w ogóle nie chce jeść :| A w ciągu ostatniego tygodnia schudłam 0,2kg, chociaż zmuszam się do jedzenia. Martwię się, że dzidzia nie rośnie :| Mam nadzieję, że w poniedziałek gin mi powie, że ponad 1kg już waży. A najlepiej 1,5.

Co do ustępowania miejsca to ciekawa myśl mnie dziś naszła w kościele. Byliśmy z mężem w tygodniu w KFC, jeden facet przed nami w kolejce, ludzi właściwie brak, wszystko idzie zgrabnie i szybko. I co? I facet do mnie "Pani przejdzie przede mną".. A dziś w kościele wstałam z ławki i próbuję się "wbić" w kolejkę do komunii. I stoję z tym bebzunem w tej ławce i stoję i te wszystkie stare prukwy (te młodsze ok czterdziestki też) jakby oślepły nagle. Żadna nawet nie zwolniła, żebym mogła wejść w kolejkę. Normalnie myślałam, że wszystkie zaraz zarzucą ręce na plecy tym przed nimi, żebym tylko broń Boże nie weszła. To samo faceci - buce cholerne. W końcu jakaś młoda dziewczyna się zatrzymała i mnie wpuściła. To jest kultura! W fastfoodzie ludzie są bardziej kulturalni i empatyczni i wrażliwi niże te wszystkie dewoty w kościołach :| aż się zgotowałam! :P

Kaarolina, doti77 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mnie to przeraża np jak się wyjeżdża z parkingu z kościoła nikt Cię nie przepuści a jak już zaczynasz się ryć to Cię jeszcze strąbią. Co z tymi ludźmi.

thiki0a.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mdłości, bo któraś pisała, to ja też mam od jakiegoś tygodnia. Nie takie jak przez 1 trymestr, ale też wyczuwalne.. A szczególnie jak dzidź bardzo kopie.

• Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was święto to pewnie i na forum cisza będzie, a tutaj dzień jak co dzień, Boże ciało przeniesiono na niedzielę. Dzisiaj brzydko i pada :( nie mam pomysłu co by tu zrobić chyba przejdę się na jakieś sklepy a potem obiad zrobię i tak lecą te dni. Ale mam ambitny plan obejrzeć jeszcze raz wszystkie sezony gotowych na wszystko, uwielbiam ten serial :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

thiki0a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj to jest paradoks co??? Ludzie w kosciele tacy niby pobozni a potem wychodzi po co tam polezli :/ to jest dramat...
    Dlatego ja do kosciola nie chodze bo obluda sie leje po scianach... A modle sie do Boga a nie ludzi w kosciele.

Na wsi to mam wrazenie ze ludzie tam chadzaja tylko po to zeby pokazac ktora ma jaka nowa garsonke, kto jakie auto kupil itp :)

doti77 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata u nas tez zwykly dzien... Moj T poszedl do pracy... A dla mnie to dzien jak codzien...
    Szkoda bo w Pl do babci sie dzis rodzinka zjezdza, beda sobie swietowac a mi lzy w oczach staja :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och jak ja Cię dokładnie rozumiem :(

Paula55 lubi tę wiadomość

thiki0a.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny skąd Wy bierzecie te wszystkie próbki?
    Ja mdlosci mam rzadko ale zgage straszną codziennie :(

h84fkrhm4lz65cww.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ejj to jest paradoks co??? Ludzie w kosciele tacy niby pobozni a potem wychodzi po co tam polezli :/ to jest dramat...
    Dlatego ja do kosciola nie chodze bo obluda sie leje po scianach... A modle sie do Boga a nie ludzi w kosciele.

Na wsi to mam wrazenie ze ludzie tam chadzaja tylko po to zeby pokazac ktora ma jaka nowa garsonke, kto jakie auto kupil itp :)
    ahahah... no właśnie u nas tak jest (na wsi). Baby całymi tygodniami chodzą w jakiś szmatach, nieuczesane, niepomalowane. A w niedzielę to jakby na jakiś bal szły :P

Paula55, magdzia26, doti77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby ciąża to normalna sprawa ale ciągle zadziwia mnie fakt jakie zainteresowanie wzbudza brzuszek, idąc na spacer ciągle zauważam że ktoś mi się przygląda, jedni się uśmiechają, drudzy coś zagadają, a i w przychodni spotkałam się z tym że jakaś pani poprosiła mnie bym weszła do lekarza pierwsza mimo że była kolejka :)

Współczuję kochane tych dolegliwości... Ja oprócz zgagi to raczej w przełyku nic nie czuję - tfu tfu żeby nie zapeszyć

doti77 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko pocieszam soe ze mam mojego malego misiaczka w brzuszku bo inaczej juz dawno bym tu ryczala... Zawsze tak mam jak przychodzi jakies swieto, czy mama mi opowoada ze cala rodzinka jada sobie tu czy tam...
    A nie chce plakac bo widze ze mojemu T sie serce kraje ze to przez niego (jak on to mowi) tu jestem z dala od rodzińy. Wiec staram sie trzymac...

Jagoodka ja sie tu w uk rejestruje na stronkach :) te ppieluszki np przyslali z firmy Huggies :)
    Mam pelno kosmetykow, pieluch, wkladek laktacyjnych itp :)
    Dostalismy tez dwie maskotki :) czasem nawet zapomne o czyms a jak paczka przychodzi to wielce zdziwiona jestem haha :)

JagoodkaK lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust ja pojde dalej... U nas to nawet auta sie w sobote picuje (ktorymi w tyg sie nie jezdzi) zeby sie pokazac hahaha.
    Kocham ta moja wioske normalnie :)
    U nas w sierpńiu jest odpust to sie dopiero dzieje!!! Najwieksza chyba w roku koscielna "impreza" :)

stardust87, karolcia:)))), magdzia26, doti77 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Beatko pocieszam soe ze mam mojego malego misiaczka w brzuszku bo inaczej juz dawno bym tu ryczala... Zawsze tak mam jak przychodzi jakies swieto, czy mama mi opowoada ze cala rodzinka jada sobie tu czy tam...
    A nie chce plakac bo widze ze mojemu T sie serce kraje ze to przez niego (jak on to mowi) tu jestem z dala od rodzińy. Wiec staram sie trzymac...

Jagoodka ja sie tu w uk rejestruje na stronkach :) te ppieluszki np przyslali z firmy Huggies :)
    Mam pelno kosmetykow, pieluch, wkladek laktacyjnych itp :)
    Dostalismy tez dwie maskotki :) czasem nawet zapomne o czyms a jak paczka przychodzi to wielce zdziwiona jestem haha :)

Paula55 podeslij mi jakies stronki jak mozesz, tez sie zarejestruje:) jesli to nie problem oczywiscie:)

rozwalilas mnie tym tekstem z garsonka hehehe:) racja!!mowcie co chcecie ale najwiksza koscielna 'impreza' to wszytskich swietych. To dopiero wybieg modowy hehe i lisy z szafy raz na rok sie wietrza:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Beata u nas tez zwykly dzien... Moj T poszedl do pracy... A dla mnie to dzien jak codzien...
    Szkoda bo w Pl do babci sie dzis rodzinka zjezdza, beda sobie swietowac a mi lzy w oczach staja :(

Kochana nic sie nie martw ja tak samo tu siedze , moj tez w pracy:( nudy, na zewnatrz szaro ech....nawet nie dzwonie do pl, po co sie dolowac

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia19 wrote:
    Niby ciąża to normalna sprawa ale ciągle zadziwia mnie fakt jakie zainteresowanie wzbudza brzuszek, idąc na spacer ciągle zauważam że ktoś mi się przygląda, jedni się uśmiechają, drudzy coś zagadają, a i w przychodni spotkałam się z tym że jakaś pani poprosiła mnie bym weszła do lekarza pierwsza mimo że była kolejka :)

Współczuję kochane tych dolegliwości... Ja oprócz zgagi to raczej w przełyku nic nie czuję - tfu tfu żeby nie zapeszyć

ja zgagę miałam może aby prze 3 czy 4 dni i już nie mam :) całe szczęście...

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana juz ci pisze...
    Po 1: to stronka emma's diary... Tylko wpisz sobie w googlach i tam ci wyskoczy. Tylko tu jest problem... Przynajmniej ja mialam.. Bo jak sie zalogowalam na tej str to mi kuponu dupki nie przyslali... I wtedy wpisywalam w googlach jakos kupon z emmas diary i mi si wyswietlil plik pdf chyba z tym kuponem. Wydrukowalam i wszystkie 3 reklamowi odebralam w argosie :) mozna tez w boots :)
    Te pieluszki mam ze str:
    pottytraining.co.uk :) rejestrujesz sie i do tyg powinnas dostac dla chlopca lub dziewczynki :)
    Poza tym... Dostalam tez jeden kupon od kolezanki z forum tu, ktora mieszka tez w Szkocji wiec kolejna reklamowke dostalam :)
    Czasem sie zdaza ze w takiej torbie jest kupon na nastepna ale ja w zadnej nie mialam :/
    No i duzo zebralam rzeczy na warsztatach w Pl... Bylam na dwoch spotkaniach i tez fajne rzeczy dawali :)
    Mam nadzieje ze pomoglam :)

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 877 878 879 880 881 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ