X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nenka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama ty mnie tak rozsmieszasz <3

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Dziewczyny, czemu piszecie, że ta czerwcówka straciła dzidziusia? Ja tam zaglądałam i nic takiego nie pisała. Z tego co widzę to one nie wiedzą co się stało.

No bo nie wiedzą co się stało u sunset-to tylko przypuszczenia i oby niesłuszne, chociaż nie mam pojęcia co to za kobitka to trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku...

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Karolina! Mam nadzieję, że kisielek też Ci smakował wybornie :) Napchałam się tak, że ledwo oddycham!
    Z colą się solidaryzuję z Tobą w cierpieniu, mój też mi nie pozwala, a mam potworną ochotę od miesięcy! Rekompensuję sobie lizakami o smaku coli...

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka dzięki :D też Cię love :D hehe

A co do tabelki wagi to zaczęłam wypełniać, ale zapał się skończył po 2 wpisach :P I tak jem jak głupia i nie mam zamiaru się odchudzać teraz :D

JagoodkaK lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama ale w lodówce coli nie ma :P a na niekorzyść moją przemawia to że On chodzi do sklepu bo ja muszę leżeć a jak wyjdzie do pracy to czasami mam ochotę wyjść i sobie kupić ale mam wtedy wielkiego LENIA :D

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiesz co Karolina-pilnują Cię jak więźniarkę :D Ja tam cisnę wszystko co mam pod ręką :D hehe
    A teraz lecę umyć tego szkraba co mi się tłucze w brzuchu i go ululać ;)
    Dobranoc brzuchatki :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to dzisiaj prawie caly dzien przespal jakos malo aktywny dzisiaj jest.. z rana fogilowal a w ciagu dnia malo co dawal o sobie znac i az drtektorem Go sprawdzalam...serducho bije jak dzwon mam nadzieje ze mial po prostu dzisiaj gorszy dzien.. ale tez trzeba isc spac bo jutro z samego rana trzeba wstac..
    Dobrej nocki :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Dziewczyny, czemu piszecie, że ta czerwcówka straciła dzidziusia? Ja tam zaglądałam i nic takiego nie pisała. Z tego co widzę to one nie wiedzą co się stało.
    ee tu chyba nikt nie napisał, że straciła tylko, że coś złego sie stało i ze wczesniej pisala o nieprawidlowych pomiarach.

co do głodu to przyznam się szczerze, że i ja żre..... i nieraz zgrzesze z niezdrowym jedzonkiem :/
    teraz kolacyjka i spać, bo jutro z rana na procesje i reszte urodzinkwego dnia z Mamuśką, bo Mąż opuścił i pojechał się wczasować na rybach. zdrajca :/

Dobranoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 22:10

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez nie jem tylko zre :) zanim skoncze jeden posilak lub przekaske mysle co znou zjem. Wiekszosc dnia kreci sie wokol jedzenia :) Mala to prawie caly dzien byla aktywna, pewnie od tego jedzenia :) Zalowac sobie nie bede, a ogolnie to mam ochote na slodkie, lody i z sosem vinegar Wlasnie znowu jestem glodna, ide cos zjesc….zobacze co do mnie przemawia w kuchni ;)

1usat5od00spirqc.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Moj to dzisiaj prawie caly dzien przespal jakos malo aktywny dzisiaj jest.. z rana fogilowal a w ciagu dnia malo co dawal o sobie znac i az drtektorem Go sprawdzalam...serducho bije jak dzwon mam nadzieje ze mial po prostu dzisiaj gorszy dzien.. ale tez trzeba isc spac bo jutro z samego rana trzeba wstac..

u mnie tez tak bylo tylko na SR sie uaktywnila i dopiero teraz daje o sobie znac

• betinka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezzzzzu, ten post Sunset... kilka słów, a ścina z nóg. Wszystkie o niej myślimy i o tym, co się wydarzyło. Tak przykro strasznie :(

Śpijcie spokojnie!

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to chyba taki etap ciazy ze wszystkie tak jemy :)
    Ja opierniczylam 2 gofry z bita smietana i owocami, potem loda snikersa a teaz misiek zrobil salatke tunczykowa z makaronem wiec ja opiernicze z polowa bagietki i pojde spac :)
    A na sniadanie znow pewnie gofry haha :) masakra jakas :)

Co do coli... Ja czasem sobie pozwole jak mi sie mega zachce :) bez przesady :) i kawe mrozona z rozpuszczalki tez wypije od wielkiego dzwonu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kawe pije rozpuszczalna dwa razy dziennie

• doti77 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Witam.Miałam z synkiem to samo dzisiaj.Rano parę razy i cisza,dopiero koło 21 zaczął figlować,ze ho,ho,aż musiałam sie położyć do łóżka.

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide lulu do jutra brzuchatki

Paula55 lubi tę wiadomość

• afrykanka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam snikersa w szafce :) ale mam smaka na niego :)

JagoodkaK lubi tę wiadomość

1usat5od00spirqc.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja dziś też nie jest aktywna, może kopie w jakieś miejsca w których nie czuję?

doti77 lubi tę wiadomość

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oto nasz brzusio na przelomie 15tygodni :) widac roznice! :) choc kg duzo nie ma to brzuchol rosnie :)
    zy6pav.jpg

a tu cos na poprawe humoru ;)
    http://demotywatory.pl/4352930/Macierzynstwo

mnie rozbawil sposob w jaki ta laska to napisala po prostu super!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 22:51

Kaarolina, Beataa25, betina89, magdzia26, aswalda, le'nutka, Gosia19, Io, Ewi25, Paula55 lubią tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • martusia86 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zjadłam snicersa potem bułkę z pasztetem popiłam kompotem z truskawek i mam cole w lodówce juz miałam ją pić ale nie mogę odkręcić :( pomocy !!!!

relgh3715xtq0i4d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaDS wrote:
    Karolcia, mi skróciła się do 2,3 cm i biorę dopochwowo luteinę, magnez i nospę. Absolutne oszczędzanie się, nie można długo siedzieć, tylko leżeć, żeby nie było nacisku na szyjkę. Wczoraj położna ze szkoły rodzenia obiecała mi, że przygotuje na następne zajęcia ćwiczenia na wydłużenie szyjki, więc Ci podeślę.

ania dzieki bede ci bardzo wdzieczna:)

‹‹ 874 875 876 877 878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ