Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaleksa.wawa wrote:Juz to robiłam i wlasnie nic
Zawsze po batoniku był ruchliwy, a wczoraj zjadłam na dwa razy i caly czas cisza. To mnie wlasnie zmartwilo najbardziej
No nic musze czekać do 13 i zobaczymy o co chodzi. -
nick nieaktualny
-
Witam mamki
Też mam 104cm, a Nelus ma większy brzuch wizualnie niż mój
I przytyłam ok 12kg...Nie widac tego za bardzo, trochę twarz mi się zaokrągliła i w brzuch idzie.
Diabla85 wrote:O matko 95cm w brzuchu, to ja przy Was jak jakiś wieloryb albo hipopotam co najmniej. Ja mam 104cm!!! Ale całe szczęście tylko mi brzuchol rośnie, no i cycki trochę. Dupa jak była płaska tak jestNo może troszeczkę się poszerzyłam w biodrach, ale bez znacznej różnicy sprzed ciąży
-
nick nieaktualny
-
No Ja już po koktajliku i tak sobie czytałam czerwcówki i przypomniałam sobie jak to było mieć maleńkie dziecko w domku i zapierdal na 3 etaty (rano wieczór nocka) mam nadzieję że mąż tak jak obiecał mi pomoże bo pamiętam jak przy Natalce mi pomagał tyle ile mógł ale fakt faktem że nawet do kibla nie można było iść na chwilę a o wykąpaniu to tylko pomarzyć jeśli nikt nie przypilnował Ci maleństwa a teraz będzie powtórka z rozrywki
oby wam faceci pomagali bo jak tak samej się wszystko robi to można się zajechać na maksa
Czerwcówki już mają problemy i to nie tylko z dzidzami tylko partneramiwspółczuję im bo samej jest ciężko...
betina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiedzy czasie pochwale sie wam moim ostatnim zakupem
http://allegro.pl/materac-hevea-antyalergic-120-60-lifenest-zestaw-i4318747994.html
Już doszło i jest super!
Któras z was kiedys pisala ze chce kupic taki klin i zainteresowalam sie tematem. Podpytalam tez polożną czy warto i polecala jak najbardziej. Stwierdzilam ze zamiast wydawac ok 300 zl na sam materacyk lateksowy, lepiej kupic taki zestaw ze zwyklym materacykiem, ktory w 100 % spelni swoją role.
Niemąż jak zobaczył to już chciał skręcać łóżeczko, włożyć te materacyki i sie na to patrzećmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:Czesc Brzuchatki
Dawno nie zaglądałam i do nadrobienia chyba ze 100 stron
Ja od wczoraj mam schize bo synek jakoś malo ruchliwy. W zasadzie to wczoraj rano mial czkawke i potem juz sie w ogole nie ruszalCzekalam tez do 23 bo zawsze o tej porze zaczyna ercować i niestety byla cisza
Dziś od rana też nic wiec o 13 lece na ktg bo już od zmysłów odchodze
Brzuch jak na złość twardy i bolący jakby kijem go obił
Masakra!
Może miałaś ciężki dzień, a dziecko to czuje i też jest zmęczone. Pewnie dlatego odpoczywa i dzisiaj z pewnością zacznie się znowu kręcić -
Aleksa i jak sytuacja?
Powiem Wam, że ostatnio jakiegoś doła miałam, ale dziś jak wiem, że z tą glukozą jest wszystko ok to jakoś mi lepiej na sercu i w ogóle żyć mi się zachciało
Co do staników to znam ten ból :)przy okazji wizyty w pepco i h&m chciałam sobie jakieś dobrać, w pepco jakbym zszyła może ze 3 sztuki to by pasowałw h&m dobrałam już stanik do karmienia, ale jest obawa że będzie za mały bo teraz jest w sumie dobry a to już 85D ! zawsze miałam pełne B lub małe C a tu takie gary! więc za dwa miesiące to będzie chyba już do karmienia 90-95E kupować, jeśli będą
Nie mówie już o rozmiarówkach z triumfa, bo tam to pewnie już E lub F mamszkoda mijednak kasy na staniki firmowe bo i tak to tylko na 2-3 msc , a te w h&m też ponad 60 zł kosztują.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyok, Kochane moje jest czkawka delikatna po tej coli wiec na pewno moje maleństwo żyje. Mimo to podjade sobie na to ktg zeby sprawdzic tetno dla swietego spokoju.
Ostatnio czaly czas budze sie na prawym boku lub na plecach (czyli tak jak nie wolno!) i tez mnie to wkurza ze nie jestem w stanie kontrolowac ułożenia podczas snuPrzez to mam takie schizerskie myśli że tlen nie dopływa do maluszka i dlatego jest niemrawy
ehhh ja chce juz wrzesien!!!
karolcia:)))), stardust87, betinka, rabarbarka lubią tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:ok, Kochane moje jest czkawka delikatna po tej coli wiec na pewno moje maleństwo żyje. Mimo to podjade sobie na to ktg zeby sprawdzic tetno dla swietego spokoju.
Ostatnio czaly czas budze sie na prawym boku lub na plecach (czyli tak jak nie wolno!) i tez mnie to wkurza ze nie jestem w stanie kontrolowac ułożenia podczas snuPrzez to mam takie schizerskie myśli że tlen nie dopływa do maluszka i dlatego jest niemrawy
ehhh ja chce juz wrzesien!!!
Z tymi pozycjami spania to wcale się aż tak nie przejmuj, bo kiedyś - 20 lat temu nic takiego nie mówili kobietą w ciąży i moja mama np całe 3 ciąże spała głownie na plecach i nikomu nic się z tego tytułu nie stało. Także, spokojnie. Zdrowiej jest na lewym boku ale nie popadajmy w skrajności. Maluszek na pewno jest cały i zdrowy, a ty jesteś super mamuśkąaleksa.wawa lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaleksa.wawa nie martw się, maluszek napewno ma się dobrze
Kurcze wy to macie te cycki jak doniczkia mi to nie rosną ani wzdłuż, ani wszerz, no kompletnie są takie jakie były przed ciążą, no nie liczę tego że zmieniły się pod względem koloru (brodawki są bardziej ciemne) no i sutki stały się bardziej stojące
-
nick nieaktualny