Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc Brzuchatki
Dawno nie zaglądałam i do nadrobienia chyba ze 100 stron
Ja od wczoraj mam schize bo synek jakoś malo ruchliwy. W zasadzie to wczoraj rano mial czkawke i potem juz sie w ogole nie ruszalCzekalam tez do 23 bo zawsze o tej porze zaczyna ercować i niestety byla cisza
Dziś od rana też nic wiec o 13 lece na ktg bo już od zmysłów odchodze
Brzuch jak na złość twardy i bolący jakby kijem go obił
Masakra! -
Karolina - u mnie to samo
Może jedna by się w stanik wcisnęła
Zawsze miałam duży biust, ale teraz to jestem raczej barem mlecznym
W ogóle to dzień dobry mamusie
Ja wczoraj mroziłam truskawki, odechciało mi się ich na jakieś pare miesięcy ;)Mam jeszcze w zamrażarce maliny i ślwiki z zeszłego roku i muszę teraz trochę popiec, żeby zrobić miejsce na świeże. To tak w ramach nie tycia za dużomagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Trzymam kciuki za wizyty.
Dzisiaj mialam straszny sen. Snilo mi sie ,ze urodzilam teraz coreczke ale on a byla taka malutka, ze najmniejsze ciuchy byly za duzea potem to dziecko zmienilo sie w lalke barbie ale dziwnie pozaklejana plastelina i ktos mi powiedzial, ze ona przeksztalci sie w dzieecko, bo teraz to tak wyglada na tym etapie.
Straszny sen.
Zycze wam milego dnia kobietki -
Mhhh, ale bym zjadła cieplutkie ciacho drożdżowe ze śliwkami i kruszonką...
Wybaczcie, ale jak ma się taki apetyt, no po prostu nie da się nie mówić o jedzeniu
nenka, magdzia26 lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
aleksa.wawa wrote:Czesc Brzuchatki
Ja od wczoraj mam schize bo synek jakoś malo ruchliwy. W zasadzie to wczoraj rano mial czkawke i potem juz sie w ogole nie ruszalCzekalam tez do 23 bo zawsze o tej porze zaczyna ercować i niestety byla cisza
Masakra!7w3d 💔 -
Moj sie obudzil po sniadaniu
A wczoraj wieczorem Krzys mial czkawke i P trzymal reke mi akurat na brzuchu i wystraszony pyta czy nic Mu sie nie dzieje.. a ja w smiech i mowie ze to tylko czkawka i dopoki Malemu nie przeszlo to sie dopytywal czy na pewno nic sie Mu nie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:36
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:aleksa spróbuj zjeść coś mega słodkiego i połóż się na chwile na lewym boku, powinien zareagować
Juz to robiłam i wlasnie nicZawsze po batoniku był ruchliwy, a wczoraj zjadłam na dwa razy i caly czas cisza. To mnie wlasnie zmartwilo najbardziej
No nic musze czekać do 13 i zobaczymy o co chodzi. -
Kaarolina wrote:Moj sie obudzil po sniadaniu
A wczoraj wieczorem Krzys mial czkawke i P trzymal reke mi akurat na brzuchu i wystraszony pyta czy nic Mu sie nie dzieje.. a ja w smiech i mowie ze to tylko czkawka i dopoki Malemu nie przeszlo to sie dopytywal czy na pewno nic sie Mu nie dziejezawsze się z nim w to bawi:) jak mąż przykłada ręka przychodzi do niego (na jego strone) a potem ucieka
magdzia26, Kaarolina lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Nelus wrote:Nie wiem jak to mozliwe ale ja mam od miesiaca tyle samo w brzuchu 95cm. A po bluzkach widze ze sie troszke powieksza i waga tez delikatnie urosla! Dziwne to
Wy spicie a ja dopiero jem obiad :p no to slodkich snow
O matko 95cm w brzuchu, to ja przy Was jak jakiś wieloryb albo hipopotam co najmniej. Ja mam 104cm!!! Ale całe szczęście tylko mi brzuchol rośnie, no i cycki trochę. Dupa jak była płaska tak jestNo może troszeczkę się poszerzyłam w biodrach, ale bez znacznej różnicy sprzed ciąży
-
Ewi25 wrote:witam się i ja
ja sobie tu smacznie śpi a teściowa zadzwoniła i mnie obudziła, no ale pytała jak się czuje ja i mały bo mieszkamy 150 km od siebie. Miłe to że pamięta o nas ale do 10 mogła by się wstrzymywać
Moja teściowa ostatnio zadzwoniła do mnie przed 9 rano (oczywiście mnie obudziła) żeby się mnie zapytać czy słyszałam w wiadomościach o śmierci noworodka w Lipnie (teściowa mieszka 15 km od Lipna)!!! No normalnie nie wiem czy ona ma ochotę mnie dobić przed porodem czy jak?! Wściekłam się jak nic!!!
-
aleksa.wawa wrote:Czesc Brzuchatki
Masakra!
Aleksa, ja tek miałam. Mało nie umarłam ze strachu. Zadzwoniłam do położnej i kazała mi wypić szklankę bardzo zimnego pepsi albo coli i jeśli w ciągu pół godziny nie będzie się ruszała to na izbę mam jechać. Na szczęście podziałało i ruszyła tą leniwą dupkęU Ciebie na pewno też będzie dobrze, ale lepiej sprawdzić. Nie denerwuj się i daj znać jak śpioszek się obudzi.
magdzia26, betina89 lubią tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:O matko 95cm w brzuchu, to ja przy Was jak jakiś wieloryb albo hipopotam co najmniej. Ja mam 104cm!!! Ale całe szczęście tylko mi brzuchol rośnie, no i cycki trochę. Dupa jak była płaska tak jest
No może troszeczkę się poszerzyłam w biodrach, ale bez znacznej różnicy sprzed ciąży
Skoro Ty jesteś wielorybem to czym ja jestem?Ja mam w brzucholu 124cm!!! Od początku ciąży już 7kg na plusie. Na szczęście większość to brzuchol i cyce, ale czuję, że w udka też mi idzie
Ale co tam... Po porodzie "SIĘ" zgubi... hehe
-
rabarbarka wrote:Aleksa, ja tek miałam. Mało nie umarłam ze strachu. Zadzwoniłam do położnej i kazała mi wypić szklankę bardzo zimnego pepsi albo coli i jeśli w ciągu pół godziny nie będzie się ruszała to na izbę mam jechać. Na szczęście podziałało i ruszyła tą leniwą dupkę
U Ciebie na pewno też będzie dobrze, ale lepiej sprawdzić. Nie denerwuj się i daj znać jak śpioszek się obudzi.
trzymamy kciuki
magdzia26 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
madiii trzymam kciuki za wizytę
aleksa.wawa nie martw się na pewno wszystko będzie dobrzewłaśnie na mojego leniuszka działa słodki gazowany napój od razu zaczyna buszować po zwykłych słodyczach nawet palcem nie ruszy
ostatnie dni też był coś niemrawy ale wczoraj nadrobił szalał jak nigdymadiiiii lubi tę wiadomość