Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dużo nie przytyłam, jakieś 4 moze 4,5 kg, ginekolog mówił, że jest o.k, teraz ponoć waga pójdzie bardziej w górę. Mam tylko problem z wagą, ta tutaj zawyża, bratu walizkę zawyżyła o jakieś 2 kg
i teraz nie wiem czy odejmować te 2 kg czy jak. Tak to jest jak wagę się zmienia w trakcie
Muszę w końcu pokazać Wam moją kolekcję ubranek, ale nie miałam kiedy porobić fot. Jutro może dam radę wrzucić, a teraz pokażę Wam co wczoraj kupiłam na szybkich zakupach z Mężem - specjalnie dla niego, żeby nie krzyczał, że wszędzie jest tylko o mamusi
Nelus, Kaarolina, Gosia19, magdzia26, Io, aleksa.wawa, betina89, doti77 lubią tę wiadomość
-
Super bodziaki
koniecznie porob zdjecia reszty jak znajdziesz czas. wybraliscie juz imie? Malutko przytylas ale to dobrze, bedzie mniej do zrzucenia! Osobiscie znam kilka dziewczyn ktore przybraly ok 7 kg i nie mialy w zwiazku z tym zadnych problemow, ja bym sie chetnie zamienila :p
-
Hej mamusie. Piękne ubranka. A te nexta na stronie są cudowne wreszcie nie sam róż dla dziewczynek. Mąż mi powtarza że mamy już dość ubranek dla małej bo ostatnio od koleżanki dostałam całą siate ale chyba się nie powstrzymam:) jak wam dobrze ze mało wam przybyło ja na plusie mam 11 eh ale ostatnio wolniej tyje więc może nie będzie tak źle
-
Dzien dobry Mamusie
Juz przepis przepisany
Troche dzisiaj pospalismy bo oczy dopiero otworzylam i dostalam wlasnie tel ze dzisiaj dostane 3 siatki ubranek dla Krzysia hahaha
Chyba trzeba jakies sniadanie wciagnac bo mnie w brzuchu ssie.. ale dziwne jakies to bo Krzys nie daje o sobie znac ehmoze jak cos zjem to sie rozbudzi
betina89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzień dobry!
Betina, aaale mi smaka zrobiłaś na te placuchy. Muszę koniecznie spróbować, bo my uwielbiamy praktycznie wszystkie dania z ziemniaków. Mniammm...
Ja dzisiaj lecę na wizytę. Muszę spytać o te moje twardnienia brzucha, bo ostatnio zdarzają mi się coraz częściej i są coraz silniejsze, zwłaszcza popołudniami. Też tak macie?
A wagą nie chcę się stresować, więc już nawet na nią nie patrzę. Mąż mi dzisiaj sprawdził wynik i wpisał do karty. Wolę słodką niewiedzębetina89 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Witam
ale mam lenia, nie chce mi się rano wstawać
co do wagi to już pewnie około 9 kg przytyłam, ostatnio było 7,5 kg, więc teraz pewnie już z 9! szok! ale licze że 3 kg to co najmniej w cycki poszło, bo mam 2-3 rozmiary większe! dobrać stanik na te bydlaki graniczy z cudem. Ja chce moje cycuszki sprzed ciąży, były takie fajne i bez problemowe, oby wróciły!
Moja mała też wczoraj szalała w brzuszku, miejsca ma chyba dużo bo też czuje że tylko z boku na bok przeskakuje. Raz kopie z jednej strony raz z drugiej, raz jakoś do środka całkiem. W nocy też ją czułamjeszcze 10 tygodni i niech wyskakuje do mnie na rączki bo czekam z niecierpliwością
magdzia26 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Zaczarowana wrote:Chyba jednak będzie Julia.
Ja ciągle mam wrażenie, że u mnie to cisza przed burzą i to całe tycie dopiero przede mnąTy nie masz na co się zamieniać, po Tobie żadnych kg nie widać, no chyba że w brzuszku
-
Oczywiście dam znać po wizycie
Justynka, moje cycuchy też ze 2-3 rozmiary większe. I też mam nadzieję, że potem wrócą do poprzedniego "sportowego" rozmiaru. Dobrze, że ostatnio w końcu przestały rosnąć i mnie boleć, bo zaczynałam się czuć jak jakaś krowa;)
Ja kupuje już tylko staniki sportowe -> http://a248.e.akamai.net/static.smartkids.dk/smartsport/172958/4/172958_1_2_4.jpg
Trochę kosztują ale komfort super, także bardzo polecam. Do karmienia też zapewne będę ich używać.magdzia26 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm