Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamasuper rźeczy
pochwal sie tez posciela i bryka
A ja teraz ostatnio bardzo soe w nocy wierce... Co przekrecam sie na drugi bok to sie budze... Jak by tego bylo malo przez alergie i zatkany noc moj T strasznie chrapie... Dzis to juz mialam ochote go kopnac
Kochane... To jasne ze z dzieckiem jest pekno roboty. Tym bardziej na poczatku... Ale damy rade. Bedziemy dla siebie wsparciem i jakos przetrwamynie my pierwsze nie ostatnie
K_A_M_A, magdzia26, Kaarolina, betinka lubią tę wiadomość
-
No według belly 31 (30+0)pozostało 70 dni do porodu! i aż sram w gacie że tak mało czasu zostało!
A dziś już więcej fot nie wrzucę, nie chcę żeby się serwer przeciążył
A znając Karolinę jak wrzuci foty ciuszków co obiecała to forum całkiem padnie :d hehe
Póki co napchałam się obiadem, ale jeden mały goferek by się wcisnął tam gdzieś koło synkaPaula55, magdzia26, Kaarolina, stardust87 lubią tę wiadomość
-
AniaDS wrote:
A z zakazanych tematów, to właśnie wcinam pierogi z jagodami, bo babcia męża przed chwilą nam przyniosła...mniam
To zakazany temat dopiero po godzinie 21:-) tez bym zjadła pierogi ale ruskie i z kapusta, chyba zamowie, bo u mnie dzisiaj tylko kalafiorowa, za to chata wypucowana:-)Paula55 lubi tę wiadomość
-
Moj maz mnie dzisiaj poinformował ze chrapalam jak goryl az sie obudził z tego powodu haha
ja nigdy nie chrapkę i niecierpie jak ktoś chrapie!
Paula super! Trzymam kciuki zeby wszystko sie udało i żebyście byli w trójkę w domku, troszkę zazdroszczę tego ogródka:-)Paula55, betinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:No według belly 31 (30+0)pozostało 70 dni do porodu! i aż sram w gacie że tak mało czasu zostało!
A dziś już więcej fot nie wrzucę, nie chcę żeby się serwer przeciążył
A znając Karolinę jak wrzuci foty ciuszków co obiecała to forum całkiem padnie :d hehe
Póki co napchałam się obiadem, ale jeden mały goferek by się wcisnął tam gdzieś koło synka
Więc napewno jako pierwsza zapodasz zdjęcie swojego maluszkao nieee wróć, chyba jeszcze szonka jest na pierwszym miejscu
No nic, tak czy siak będziemy czekać z niecierpliwością na te pierwsze relacjemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje moje kochane :* my tez teraz znow jak na szpilkach bedziemy...
ale dopoki jest nadzieja to trzeba wierzyc
Ojj tam.. Fot nigdy za duzo hahaejj ja serio jakas maniaczka jestem
U mnie tez dzis kalafiorkowa om niom niommm
Nenka czekamy na newsy ze sr jak wrocisz
A ja sie chyba zdrzemne bo przez te harce mojego w nocy jestem niewyspanamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:Więc napewno jako pierwsza zapodasz zdjęcie swojego maluszka
o nieee wróć, chyba jeszcze szonka jest na pierwszym miejscu
No nic, tak czy siak będziemy czekać z niecierpliwością na te pierwsze relacje
Nie stresujcie mnie!!!Właśnie zobaczyłam, że wskoczył mi 8 m-c!!!! Matko ja się boję!!!
A co do podium to z listy wynikało, że jest kilka dziewczyn przede mną, ale pewnie siedzą cicho i same się boją
hehe
-
nick nieaktualny
-
Gosia19 wrote:Więc napewno jako pierwsza zapodasz zdjęcie swojego maluszka
o nieee wróć, chyba jeszcze szonka jest na pierwszym miejscu
No nic, tak czy siak będziemy czekać z niecierpliwością na te pierwsze relacje
Pierwsza jest Mika, ja któraś z koleitermin mam na 5 września i dopiero jutro pojawi się 30 na suwaczku
Ja mam dziś straszny dzień, znowu wróciły mi plamienia i strasznie schizuję
Powinnam się już do nich przyzwyczaić, ale jakiś czas był już spokój i znowu strach. Zapisałąm sie jutro prywatnie do gin, bo do mojego z NFZ jakoś nie chce mi się jechać, tyle czasu, a on mi nic na to nie zaradził. Chyba że się pogorszy to jeszcze dziś pojadę. Na razie leżę i się stresuję. Chciałabym chociaż 35 tyd. już byłabym spokojniejsza. -
Dziekuje wam jeszcze raz kobitki
oby sie udalo...
Ojj liste mozna by powoli kompletowac a potem bedziemy tylko odhaczac hahaalez bedzie napiecie
A z tym zagladaniem w gacie mam to samo. Od pozytywnego testu do teraz za kazdym razem ze strachem spogladam
-
Szonka nie stresuj się (wiem łatwo powiedzieć) ale wszystko jest dobrze bo musi być!
K_A_M_A a no już coraz coraz bliżejdawaj zdjęcia
Paula będę trzymać kciuki żeby tym razem się udało !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:39
Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png