Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:A i tak wyglądałaś ślicznie

edit: nam na szkole rodzenia położna mówiła, że dlatego każą przy parciu kobietom zaciskać powieki, żeby właśnie nie popękały naczynka w oczach, ale i tak czasem się to zdarza..
I brodę do klatki przyciskać, żeby tarczyca nie wywaliła.
Ja przy drugim porodzie nie zamknełam oczu i miałam takie oko jak Fipsik na zdjęciu, teraz na pewno będę mocno zaciskać powieki
-
Dobra, to jeszcze wam sie pochwale co dzisiaj zrobiłam, obszyłam taki oto kocyk kupiony w szmateksie za chyba 5zł. Moja praca to tasiemki i wstążeczki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c364b5c6507.jpg
karolcia:)))), Ewi25, betina89, EmiBam, magdzia26, Kaarolina, verynice, Io, aleksa.wawa, aswalda lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Już pytałam. Zakazała mi seksu.
A wszedzie piszą, że można całą ciążę! A u mnie szyjka długa - 4 cm i nic się nie dzieje. No ale moja gin zawsze taka zapobiegliwa. W każdym razie ograniczamy się z mężem od tego czasu. Tylko, że ja się czasami budzę z twardym brzuchem przez te moje sny erotyczne.
A tego kontrolowac nie umiem. No ale gin tego nie powiem 
My niestety też mamy zakaz
kilka razy go złamałam, a potem żałowałam bo mi po każdym bara bara pojawiają się plamienia i mam mega stres. Ostatnio serduszkowaliśmy w Boże Ciało i dopiero dziś mam pierwszy dzień bez krwi, więc wolę się wstrzymać przynajmniej do 36 tyg.
-
Diabla85 wrote:Właśnie na Madalińskiego będę rodzić. Mam najlepszy dojazd do tego szpitala i już 4 razy tam byłam na IP (raz musiałam zostać na 3 dni) więc wiem co i jak. Poza tym mój lekarz prowadzący był tam kiedyś konsultantem i mam tam znajomą położną

Mój mąż jutro jedzie za Otwock na imprezę integracyjną
Ja też bede rodzić na Madalinskiego
Rodziłąm tam już dwa razy i mam nadzieję, że i za trzecim dam radę tam dojechać
Nie jest to nasz najbliższy szpital, ale mam tam już wybadany grunt i nie chcę kombinować.
-
Dziewczyny ratujcie! Od trzech dni mam taki okropny kaszel ze zaraz płuca wypluje i małego urodze tak mi brzuch od kaszlu się napina. Byłam u lekarza ale w zasadzie nic mi oprócz witamin nie przepisał tylko duomox mam wziąć jeśli będę miała gorączkę. A gorączki nie mam tylko ten kaszel mnie tak męczy. Jem czosnek, pije syrop z cebuli,mleko z miodem i nic. Czy są jakieś leki spraye na kaszel które mogłabym zażywać? Każda radabędzie cenna bo już jestem wykończona. Do tego mały od kilku dni ledwo daje znać o sobie i to wszystko mnie już dobija
-
Ja bralam duomox w ciazy juz 3 razy... a na kaszel moj ginekolog powiedzial zebym kupila sobie mucosolwan w tabletkach.. bralam i to i to i mi kaszel minal qmialam taki przy zapaleniu oskrzeli i to na poczatku drugiego trymestru..https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
hej, ja już po wizycie:) ginek jak dotknął brzuch to powiedział, że duża ciąża
tzn chyba dziecko duże tak? nie dopytałam.
Wyniki mam idealne, śmiał się ginek, że moje wyniki jako wzorcowe powinny wisieć
Ciśnienie super, tylko waga
cóż kolejne kg przyszły, i już w sumie 11 do przodu
masakra
Gosia19, betina89, Kaarolina, akuszerka89, Io, Ewi25, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
7w3d 💔

[

a jaki kolor macie?