Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Blacluna z tym ulozeniem tez mam.problem od jakiegos czasu ale dzisiejszej nocy najbardziej dawal sie w znaki strasznie bolacy brzuch.. i w sumie do tej pory mnie boli..
BlackLuna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Witam brzuchatki
u mnie tez w lipcu malowanie, tylko cos do koloru sie dogadac nie mozemy
a wczoraj moj maz w biedrze szukal body w paczce po 3 szt z przeceny, znalazl na 62 i dzwoni czy brac bo jedna sztuka rozowa w kropki! No myslalam ze padne
w koncu znalazl chlopiece wieksze hehe
EmiBam lubi tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:Blacluna z tym ulozeniem tez mam.problem od jakiegos czasu ale dzisiejszej nocy najbardziej dawal sie w znaki strasznie bolacy brzuch.. i w sumie do tej pory mnie boli..
Może Ci się Krzysio jakoś tak ułożył, że coś uciska i to dlatego dzisiaj było gorzej? Bo tak patrząc po tych naszych okrągluchnych i sporych apartamentowcach dla naszych maluchów niewygoda nam chyba pisana jest, a w tym ostatnim trymestrze szczególnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 09:32
-
Blackluna no ja nie wiem ale ma taki apartamentowiec i jeszcze Mu miejsca brakuje i mnie uciska hehe cos czuje ze pod koniec to ja sie z miejsca nie rusze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 09:41
BlackLuna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzien dobry babeczki
a my sie tak wyspalismy jak juz dawno nie
hihi.
Jak nigdy to nie slyszalam nawet jak moj do kibelka w nocy wstaje
Jedziemy dzis na wyprzedaze i pliss trzymajcie kciuki zeby sie okazlo ze sa bo na fb pisze ze sa a na stronce nic nie pisze. I jak po raz kolejny sie okaze ze dupa to chyba wybuchne!!!
BlackLuna wspolczuje ze do szpitala musisz isc. Dla mnie to scenariusz najgorszy z mozliwychale jak mus to mus.
Podreperuja cie i bedzie okbetinka, betina89, BlackLuna, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane :*
BlackLuna a jaką miałaś glukozę? Ja od trzech tyg nie mogę się dostać do diabetologa...koszmar!!!
Od dwóch miesięcy nie byłam u gina, w domu remont, wszystko mnie w środku boli- kłuje w pochwie, kości w miednicy bolą i jeszcze się nie wyspałam...chyba doła jakiegoś zaraz złapie -
Witam wakacyjnie
Moja córcia dziś jedzie na 2 tyg. obóz. Pierwszy raz w życiu. Powiem wam, że dopiero co się urodziła i nie mogę się nadziwić, że tak szybko mi ten czas zleciał, a ona już taka duża. Ech, już za nią tęsknię i nie mogę sie doczekać jak wróci.
-
Dzień dobry mamusie
My się już szykujemy z mężem na tą akcję z fotelikamiDam znać po
Poczytałam Wam o tych kopniakach w żebra i Wam pozazdrościłam, bo Precelek mnie nie kopał w żebra...nie kopał aż do dzisiaj do 7 rano jak się położyłam na prawy bok... jak on mi coś wcisnął z 6 razy w żebra to myślałam, że padnę tak bolało... jak to któraś z Was określiła - jakby mi ktoś wbił łom pomiędzy żebra...
I dziś spotkała mnie miła akcja w Lidlu - stało przede mną z 6 takich starszych Pań w kolejce do kasy i jeden Pan z 2 dzieci małych... i się ciągle oglądał za siebie - okazało się, że czekał na żonę, a żona patrzy na mnie, że stoję ostatnia i mówi do męża "Tomek, no co Ty, przepuść Panią.." i do mnie "Pani przejdzie przed nas, ja wiem jak to ciężko stać..."podziękowałam a wiecie co? Te stare baby się obejrzały, że tamta mnie przepuściła i żadna nie powiedziała żebym przeszła na początek kolejki - a miałam tylko 2 banany i chleb... masakra z tymi babami starymi
EmiBam, betina89, akuszerka89, BlackLuna, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyassantea wrote:Tak piszecie że maluchy Wam dokazują że czujecie je i to mocno prawie cały czas a mój taki cichy ze szok. Coś tam wieczorem kilka razy kopnie ale to bardziej do wewnątrz ze czuje bardziej takie głuche dudnienie niż kopniaki. Nie widzę też na brzuchu żeby się przemieszczal. W ciągu dnia gdzieś tam tylko ledwo go poczuje ale żadnych regularnych kopniakow. Półtora tygodnia temu byłam na wizycie z usg i było wszystko ok ale mniej więcej od tamtego czasu bardzo się wyciszył. Pocieszcie mnie bo zaczynam schizowac już z nerwów.
Nie schizuj sie KochanaU mnie jest podobnie
Tez jak czytam dziewczyny ze ich maluchy prawie caly dzien kopią, a to w żebra a to gdzies tam to sie marwie, ale z drugiej strony kazdy dzidzius ma juz swoj temperament i jeden bedzie bardziej ruchliwy a drugi mniej
Czytalam kilka postow na ten temat i na szczescie są tez inne dziewczyny, ktorych maluchy malo sie ruszaly w ciagu calej ciazy i wszystko bylo ok. Takze luz
Ja na USG ide dopiero w środe takze dowiem sie ile w ogole moj Szkrab mierzy i waży bo ostatnio bylam w 20 tc i był okruszkiem ważącym ok 350 g
assantea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyverynice wrote:Te stare baby się obejrzały, że tamta mnie przepuściła i żadna nie powiedziała żebym przeszła na początek kolejki - a miałam tylko 2 banany i chleb... masakra z tymi babami starymi
Te stare są najgorsze. Aj jak ja ich nie cierpie!!! Wczoraj w Biedronie sie nastałam jak zjeb bo żadna kwoka nie wpuściła, a tylko jedna kasa działała
Zerkały tylko jedna przez drugą ale żadna nie wpuściła mimo że stękałam i to nie tak ze udawalam tylko naprawde bylo mi ciezko bo sama sie wybralam na zakupyEh dlatego nie cierpie Biedronki, nigdy mnie tam jeszcze nikt nie przepuscil
verynice lubi tę wiadomość