Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:my z mężem wybraliśmy Cybexa bo ma najlepsze wyniki w crashtestach za 2013 rok. Przebił nawet maxi cosi. A w samochodzie mamy system ISO fix więc bazy nie potrzebujemy. Kupiliśmy tylko adaptery żeby do wózka pasował fotelik. Ale jak nie macie ISO fixow to baza obowiązkowa bo fotelik przypiety tylko pasami to żadne zabezpieczenie dla dziecka. A wybierając fotelik musicie zwrócić uwagę żeby można go było zamontować do waszego wózka bo do naszego bebetto to chyba tylko 3 pasują.
Stardust powiedz mi bo chyba cos przegapilam... System isofix sklada sie z: zaczepow do ktorych montujemy baze, bazy i fotelika.... Skoro wy macie system isofix w samochodzie i mowisz ze nie potrzebujecie bazy to jak montuje sie fotelik???

-
Zaczynamy 30 tydzien wedlug belly:)

Zaraz bede was nadrabiac bo ostatnio brak czasu, moj chlopak ma wolne kilka dni i zwiedzamy sobie okolice:)
Zdazylam tylko przeczytac ze pisalyscie o wczesniakach. Ja tez jestem szczesliwa ze w razie czego moja Livka ma teraz duze szanse na przezycie. Moj braciszek urodzil sie w 31 tygodniu, wazyl 1300g I mierzyl 29cm wszystko przez to ze nie dalo zatrzymac sie saczacych wod plodowych I maly zaczal sie dusic. Mama byla pewna ze stracila dziecko a tu takie szczescie! Jak lekarze powiedzieli ze nie bedzie slyszal na jedno uszko to moja mama dziekowala bogu ze tylko tyle... Nikt tego nie rozumial. Teraz wiem ze dzieki jej podejsciu bog sprawil ze kacperek ma 7 lat, jest caly zdrowy, slyszy widzi, chodzi, jest najwyzszy i najmadrzejszy w calej klasie! Tak go kocham
iwo_na, Paula55, karolcia:)))), Diabla85, Karolaaa91, magdzia26, betinka, doti77, aswalda, Beataa25, Kaarolina, Ewi25, madiiiii, Io, Gosia19, Zaczarowana lubią tę wiadomość
-
Tutaj pamiatkowe zdjecie jak moj braciszek wazyl "juz" 2kg

Nie bede wam pokazywac z inkubatora Bo to byl smutny widok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:43
Paula55, magdzia26, doti77, aswalda, Beataa25, Kaarolina, Ewi25, madiiiii, Zaczarowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 168cm. Najlepsze jest to ze zawsze lubilam sobie pojesc a dieta, cwieczenia? - co to jest?! Hehe ale fakt faktem ze bylam w ciaglym ruchu, uczelnia, praca, imprezy! Jak przylecialam do kanady to czekala na mnie sofa i tv bo nie moglam pracowac, pewnie stad te kg
a teraz kolezanki mowia na mnie paczus
-
Paula55 wrote:Karola oby przeszło kochana. A jak ńie to nie zastanawiaj sie i jedz!!! Tylko daj znac co i jak bo sie martwimy.
Szonka ty teraz lez babo i sie oszczedzaj z tymi plamieniami!!!
Ehhh wykonczycie nas tu nerwowo
pol dnia lezalam i mi przeszlo. najbardziej wkurza mnie to ze zaden lekarz mi nie powiedzial co jest przyczyna tych plamien. pewnie sa nie grozne ale zobaczyc w ciazy krew na bieliznie to nic
milego
-
Dziekuje:) tez tak sobie ja wyobrazam! Czarne wloski, ciemna karnacja i zielone oczka:)karolcia:)))) wrote:Nelus ale ty piekna jestes:) twoja corunia to bedzie mala Pocahontas
okolica bajeczna, zazdroszcze!!
A wy jak wyobrazacie sobie wasze kruszynki?
-
Hehe. No Nelus powiem ci ze cos nas laczy

Ale ja sie niezmiernie cieszylam z tych 50 kg. Jak patrze na swoje stare fotki to uhh... Nie chciala bym do tego wrocic
Paczus??? Hahaha chyba kazdy paczus chcial by tak wygladac
Szonka dobrze ze jest lepiej!!! Nawet mi nie mow bo raz mialam taka akcje. Wstalam rano (bylam u mamy w Pl w maju) i poszlam siusiu. Podcieram sie a tu krew.... Matko kochana co ja przezylam... Trzeslam sie jak bym padaczki dostala, lzy z oczu....
Zeszlam na dol, po lusterko i patrze a ta krew to z miejsca gdzie sie wieczor wczesńiej przy goleniu zacielam...
Alez wtedy zaczelam w glos ryczec ze szczescia ze to tylko to...
Wiec wyobrazam sobie co przezywasz...
Ale kurde dziwne jest to ze lekarE nie umieja ustalic z kad i czemu krwawisz... Przy takiej technice i mozliwosciach....

-
Nelus wrote:Dziekuje:) tez tak sobie ja wyobrazam! Czarne wloski, ciemna karnacja i zielone oczka:)
A wy jak wyobrazacie sobie wasze kruszynki?
A ja mam przeczucie ze moj synus bedzie podobny do taty
czyli niebieskooki blondyneczek 
A po porodzie pewnie bedzie lysolek prawie jak tatus hahahaha
Matko jak by moj to teraz uslyszal....
doti77, Nelus lubią tę wiadomość

[
DOBREJ NOCY