Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry. Ehh ja znow wstaje z moim na rano do pracy. Dzis wstalam nawet przed jego budzikiem
U nas slonce od rana i moze dlatego
BlackLuna powodzeńia w szpitalu i wychodz szybkoczekamy na was
Akuszerka trzymamy kciuki za wizytepowiedz mi... Widze ze masz pilke. Czy mozna z niej kozystac na naszym obecnym etapie ciazy? Bo gdzies wyczytalam czy zaslyszalam ze do trzydziestego ktoregos tyg nie powino sie zeby dziecko nie weszlo za wczesnie w kanal rondny i zeby skurczow nie wywolac. Ale nie wydaje mi sie to prawda... Co ty na to?
Lo ja zastanawialam sie nad snuza... Ale u nas nie ma tego duzego zestawu z kamerka i niania..a nie chce kupowac wszystkiego z innej parafi
poza tym tej snuzy tez ńie ma w sklepach jedynie na ebayu a taka droga rzecz wole kupic w sklepie
Ja mam nafzieje ze jednak sie przyda i monitor oddechu (choc by sie mial nigdy ńie wlaczyc i oby sie nie wlaczyl) i z niani i z kamerkicaly czas liczymy na dom haha
Emi jak zgrabniutko wygladaszBlackLuna lubi tę wiadomość
-
EmiBam wrote:Oby do 19.07 był taki zgrabny bo na wesele z mężem idziemy
A synek nie wiem jak tam sie mieści;D
No wiesz do tego czasu wszystko się może zdarzyćAle podejrzewam, że masz taką budowę, że nie wystrzeli Ci brzuch jak rakieta
Fajnie masz
EmiBam lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie
EmiBam mamy podobne brzuchytzn podobny rozkład na dole bo tak wizualnie mam troszkę mniejszy chyba jeszcze
i też mam wesele 12.07.2014 i modlę się żeby do tego czasu nie puchnąć a podobno ma być gorąco od połowy lipca
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja już po śniadanku i w łóżeczku kawę sobie popijam
BlackLuna wracaj do nas szybkoBlackLuna lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Dzisiaj wstałam pełna nadziej, ze w końcu dostane się do tego diabetologaTrzymajcie kciuki- wizyta 16:30
I w tym tyg zapewne wizyta u gina
Już na samą myśl buźka mi się cieszyjustyna14, Karolaaa91, magdzia26, betinka lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie. Ale sobie dziś pospałam dopiero jem śniadanie:) dostałam od koleżanki taką długa poduszkę wygiętą w c i o wiele lepiej od tego czasu śpię.
Moja córka wczoraj przechodziła sama siebie obtłukła mi wszystko w środku, nawet jak byliśmy z mężem w kinie to nie dawała spokoju eh skręcone dziecko.
Piękne macie brzuszki a każdy inny. BlackLuna obyś szybko wyszła. -
Witam
BlackLuna wracaj szybko do nas:)
Piękne macie te brzuszki, Akuszerka super piłeczka - mówię o tej kolorowej z tyłu, ćwiczycie regularnie? Zastanawiam się nad zakupem, ale jak znam swój zapał to kupie, troche po ćwicze i będzie stała:/
Migotka to chyba twoje 3 podejście więc trzymam kciuki żebyś się dziś dostała:)
Ja nie mam pomysłu na śniadanie, po głowie krążą mi tylko wasze pyszne ciasta i lodya dupa rośnie.
Któaś narzekała, że jest w lesie z wyprawką, to tak jak ja. Może w tym miesiącu - lipcu - uda nam się zamówić mebelki dla Małej, a w sierpniu planujemy kupić wózek. Co do ciuszków to kompletnie nie wiem ile czego mam i w jakim rozmiarze bo wszystko jest w pudełkach. Ogarne się, jak będzie już komoda:)
Pogoda u nas marna, wczoraj cały dzień na zmianę było duszno a potem burza, dziś od rana pochmurnie. Pewnie zaraz lunie znów. W sumie dla moich nóg to lepiej7w3d 💔 -
Jakie piekne brzuszki Dziewczyny
Powodzenia na wizytach dzisiejszych i czekamy na wiesci i zdjecia oczywiscie!
A mi sie udalo umowic z polozna i pierwsza wizyta w srode kurcze dzien przed lekarzem ciekawe jak to bedzie wygladaloja i moja niecierpliwosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 09:54
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
A u nas na śniadanko kawa z mlekiem i gofry owsiane. O takie http://zielenina.blogspot.com/2011/03/niedzielne-sniadanie-gofry-owsiane.html
Mniaaaamm, pyszne i zdrowe. Polecam wszystkim ciążowym łakomczuszkomPaula55, EmiBam, Io, K_A_M_A lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Ewi ja jak kiedyś dawno dawno robiłam badanie na posiew to kupowałam w aptece taki specjalny pojemniczek. Tam była taka płytka z uchwytem i trzeba było obsikać tą płytkę z obu stron (każda miała inny kolor) i zapakować do tego pojemniczka. Niby na tej płytce potem miało coś tam wyrastać i w lab to badali. Nie wolno było tej płytki dotykać żeby tam były tylko bakterie z moczu. Ale jak to wyglada teraz to nie wiem. Pewnie podobnie.
Ewi25 lubi tę wiadomość