Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:Jestem straszna kociarą. W marcu dołączy do nas 5kot
Nicola strasznie kotke meczy . Nie pozwalam jej ale jak tylko w kuchni jestem to ona juz ja atakuje . Kotka sie broni raz wystawila pazury cale szczescie ze to reka a nie twarz .
Ps kotka przykazna bo nawet spi u niej w nogach .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 20:14
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Alinka a na ile wyjeżdżasz?
Ja bym też z chęcią gdzieś pojechała w góry. Muszę namówić męża na jakiś weekend w Zakopane
Teraz na krótko. Jutro będziemy wieczorem i w niedziele po południu wracamy. Potem pod koniec lutego jadę na tydzień, ale to z mężem i tutaj już narty odpuszczę. Będę mu kibicować siedząc w karczmie
Zazdroszczę Wam pozytywnie wizyt, a mi pozostaje czekać do 25. I tego 25tego mam samą wizytę bez USG, bo nie było miejsc już na USG - cokolwiek to znaczy, bo aparat w pokoju jest zawsze. Ale mam nadzieję, że doktor się jednak ugnie i sprawdzi czy groszek jest na miejscu.Blair, Broszka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a jak u Was z brzuszkami?
ja jestem jakieś 3 może 3,5 tygodnia po owulacji i dzisiaj zauważyłam, że brzucha wciągnąć nie mogę i trochę się zdziwiłam. Mam wyraźnie wystający i czuję jakieś napięcie jak chcę go wciagnąć. Przecież to za wcześnie.. -
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Super . Zastanawialas sie jak przyjda dzieci?
Nicola strasznie kotke meczy . Nie pozwalam jej ale jak tylko w kuchni jestem to ona juz ja atakuje . Kotka sie broni raz wystawila pazury cale szczescie ze to reka a nie twarz .
Ps kotka przykazna bo nawet spi u niej w nogach . -
Powiedzcie, u Was dr robił usg na wizycie? Wasz prowadzący? Czy osobno usg, osobno wizyta?
Te serduszkowe usg to są zwykle ginekologiczne czy juz przez brzuch? -
Melduję się Nie miałam chwili w ciągu dnia by zaglądać. Byłam na wizycie i.....
Słyszałam serduszko!!!! <ma łzy w oczach> I widziałam moją fasoleczkę piękną
Nie myślałam, że to takie emocje we mnie wywoła. Tak się cieszę, że jest okMadziuuuula, Blair, Justyna_89, Broszka, martta, Angela89, Sabina, Olisia, magdallena69, adora lubią tę wiadomość
Już razem
-
nick nieaktualnyMadziuuuula u mnie brzuszek bez zmian na razie ale faktycznie spróbowałam teraz wciągnąć i też nie wciągnęłam już tak jak kiedyś. Ale z boku nic nie widać.
Ja mam jakąś obsesję i smaruje się oliwka baby dream, olejem kokosowym, zwykłym olejkiem migdałowy. Chodzę niemal cały czas z podwinieta bluzka bo brzuszek ciągle od czegoś namasmarowany. Boję się rozstępów
Ulfenstein ja na razie miałam same dowcipne usg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny