Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Moje koty dobrze znoszą dzieci. Jak siostry z dziećmi przyjeżdżają to są zawsze maksymalnie wymeczone przez dzieci i znoszą to wszystko. Jedna jest taka właśnie Sophie że jak za długo ktoś się nią bawi a nie ma ochoty to po prostu wskakuje na sam szczyt drapak żeby ją zostawić w spokoju. Pazury używają tylko na drapak
-
nick nieaktualnyaga2319 wrote:trochę się martwię, bo poranna temperatura od dwóch dni mi opada o 0,04 st,(akt 36,74) czy to może oznaczać za mala ilość progesteronu?
Moja temperatura jest cały czas w okolicach 36,77- 36,8 więc nie za wysoko a progesteron ponad 50
aga2319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie mierzcie temperatury w ciąży, to żaden wyznacznik. W moich poprzednich obumarłych ciążach temp. była cały czas wysoka a fasolkom już dwa tygodnie nie biły serduszka, nie ma co się niepotrzebnie stresować. Ja obecnie nie tykam termometra.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:dziewczyny mam pytanie, pisałam już w kilku tematach ale jakos nikt mi nie odp hehe robiłam dziś tsh i wyszło mi 3,66 i się zastanawiam badałyście juz?
-
Zaglądam po 20 stronach nieobecności U mnie wciąż mdłości. Nie wymiotuję ale mam straszny wstręt do jedzenia i picia. Największy do wody, którą zawsze wypijałam litrami. Teraz jedna butelka stoi już 2 tyg. Boję się żeby się nie odwodnić, wmuszam po łyku jakieś herbaty czy kompoty. Dla eksperymentu nie wzięłam wczoraj kwasu foliowego i mdłości ciut mniejsze. Myślicie, że to może mieć jakiś związek? Jaka jest na to rada?
Wiecie jaką dziwną dolegliwość mam jeszcze? Totalny awers do komputera! Mam takie mdłości na samą myśl, że mam go uruchomić, a jak już siądę, to jak najszybciej zamykam. Podobnie mam z maszyną do szycia. Odkąd jestem w ciąży nic nie uszyłam. A tu zamówienia czekają... Nie wiem jak się przemóc. Dziwne nie? -
nick nieaktualnyFlora ciekawe to co piszesz. O tym kwasie foliowy słyszałam już też. Albo z witaminami prenatalnymi że też są silniejsze mdlosci. Któraś też pisała.
Ale z tym kompem i maszyna to dziwne ja z komputera wcale nie korzystam. Wszystko z telefonu piszę
Coś spać nie moge -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Męczą mnie mdłości, meczy mnie (za przeproszeniem) popiardywanie.
Wyniki progesteronu mam - 59,75 ng/ml.
Raczej na niedoboru nie mamBlair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny