Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za miłe powitanie;)
Dzwoniłam już do mojej ginekolog. Umówiliśmy się w poniedziałek 25 stycznia na telefon i ona mnie wtedy gdzieś w tym tyg wciśnie;) bo oczywiście nie ma już miejsc w tym tygodniu.
Jeśli chodzi o samopoczucie to wszystko dobrze. Nie mam mdłości, jedyne odznaki to lekkie pobolewania podbrzusza.
Ponieważ pierwszą ciążę poroniłam, biorę duphaston według zaleceń ginekolog, dodatkowo euthyrox ze względu na niedoczynność tarczycy. W poprzedniej ciąży lekarz nie sprawdził mi tarczycy i wynik po poronieniu miałam 7!!! Gdzie w ciąży powinien być do 2,5. Teraz jesteśmyb bardziej świadomi. Zmienilam też ginekologa.Sabina, Cordy lubią tę wiadomość
Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj Sabina za mna też chodzi właśnie taka pizza, może uda mi się męża namówić żebyśmy jutro też zrobili, bo on w cieście jest najlepszy
Miniaturka pozytywne nastawienie to podstawa A robiłaś sobie betę?
Ja też biorę duphaston i letrox na tarczycę, wynik przed ciążą miałam 0,4 a w 5 tc już 3,3. Zwiększono mi dawkę do 75 póki co, zobaczymy jak będzie dalej. grunt to trzymać rękę na pulsie jeśli chodzi o takie sprawyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 08:49
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wy tu o pizzach a ja jakoś nieszczególny mam apetyt. Wczoraj chodziły za mną lody, kupiłam litrowe i ledwo ruszyłam a już mi ochota odeszła. Ale w sumie to dobrze, zawsze to kilka niepotrzebnych kalorii mniej
Jeśli chodzi o koty to ja tez posiadam jednego dachowca + psa. O ile sunia jest do rany przyłóż tak kot to taki dzikusek. Trzeba go będzie pilnować. Chyba, że podobnie jak u Was, do dziecka będzie miał inne podejście.Sabina, martta, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie TSH 1,04, muszę jeszcze dzisiaj grupę krwi odebrać z laboratorium, bo oczywiście badania z dzieciństwa dla mojej lekarki są już nieaktualne, jakby grupa krwi w ciągu całego życia się zmieniała na obiad robię makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i cieszę się, że w końcu jest piątek, będzie można przez weekend pobiedować w domku...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:u mnie TSH 1,04, muszę jeszcze dzisiaj grupę krwi odebrać z laboratorium, bo oczywiście badania z dzieciństwa dla mojej lekarki są już nieaktualne, jakby grupa krwi w ciągu całego życia się zmieniała na obiad robię makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami i cieszę się, że w końcu jest piątek, będzie można przez weekend pobiedować w domku...
nie chodzi o grupe krwi ale przeciwciala czy sie nie wytworzyły.
co do TSH MAM 3,14 wg mojego lab dla kobiet w ciazy jest ok 2-3,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 09:30
-
nick nieaktualny