Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magdallena69 wrote:Bylam dzisiaj u lekarza i sama nie wiem co myslec... Chybamialam inne oczekiwania... No ale moze od poczatku:) Lekarz mnie zbadal, zrobil usg ale powiedzial ze jeszcze za wczesnie zeby cos zobaczyc... Powiedzial rowniez ze na 100% w ciazy jestem i ze mam przyjsc za 3 tygodnie, wtedy tez zalaza mi karte ciazy... Powiedzial tez ze widzial moj ostatni test( we wtorek byl robiony przez polozne tam pracujace:) )i ze druga kreska napewno byla tylko ze jeszcze slaba... Jak mysliciedziewczyny, najprawdopodobniej owulacja byla pozniej nz wyliczyl mi OF i ciaza jest jeszcze tak malutka ze nic nie widac? Czy moze to cos innego? Gorszego? Szczerze mowiac to podlamalam sie ta wizyta...ahh
aaa i dodam jeszcze ze dostalam caly zestaw gazet, ulotek, probek itdmagdallena69 lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Nie wiem co z suwaczkiem. Bo według Belly dzisiaj zaczynam 8tydzien.wedlug suwaczka z suwaczki.com też. A na suwaczku lilypie wyskakuje o jeden dzień do przodu.
A wszędzie wpisuje te same dane Om. 26.11. Cykle 28dni. To 1.09. Dziwne...
Ja tez miałam miesiączkę 26.11:)
Też mi termin wypadł na 1.09,ale u lekarza 5.09,także niewiem -
magdallena69 wrote:Wedlug ovu 6t 1d ale wydaje mi sie ze owulacje moglam miec 29 grudnia... Nie wiem co myslec. Cholernie sie boje i nie moge sie na niczym skupic
Najwazniesze to sie nie stresować, bo stres to wróg naszych pociech.
owuluccja 29, wydaje mi sie,że faktycznie jeszcze było za wcześnie żeby Kogoś zobaczyc na usg.magdallena69 lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:i w ogóle to muszę iść się spakować na jutrzejszy wyjazd, a mi się nie chce. I w ogóle nie chce mi się jechać... Ale się zgłosiłam w listopadzie i nie mogłam już wycofać.
Muszę jeszcze wymyślić jakiś powód żeby nie zjechać w slalomie, a na nartach to chyba będę jechać ze stoku pługiem cały czas. W takim tempie, że inni zjadą 5 razy a ja raz
Powiedz, że masz grypę żołądkową To Cię uchroni przed ewolucjami na stoku i przed piciem alkoholuBlair lubi tę wiadomość
-
magdallena69 wrote:Wedlug ovu 6t 1d ale wydaje mi sie ze owulacje moglam miec 29 grudnia... Nie wiem co myslec. Cholernie sie boje i nie moge sie na niczym skupic
Jesli sie martwisz idz wczesniej niz zalecal . Ale skoro mowil to posluchala bym .
Ja jeszcze nie bylam bo to 5t5d ide dopoero 23go to bedzie 7 tydz a wedlog ovu8
Spokojnie musi byc dobrze ;*magdallena69 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalena nie martw się. Słuchaj lekarza jak mówi że za wcześnie to za wcześnie. Na następnej wizycie na pewno zobaczysz serduszko. Tylko szkoda że tak długo musisz czekać 3tygodnie. Może nawet nie wiesz a miałaś owulke później. Do zagnieżdżenia też mogło dojść poznien
magdallena69 lubi tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Kochana nie ma czym sie martwic . Skoro widzial i pow ze jestes w 100% w ciazy to nie oszukal bym . Serduszka pewnie jeszcze nie bylo bo za wczesnie .
Jesli sie martwisz idz wczesniej niz zalecal . Ale skoro mowil to posluchala bym .
Ja jeszcze nie bylam bo to 5t5d ide dopoero 23go to bedzie 7 tydz a wedlog ovu8
Spokojnie musi byc dobrze ;*
Mam nadzieje ze bedzie dobrze a wizyte mam 11.02...nie wiem jak wytrzymam. ale za tydzien jade do Polski do rodzicow to moze pojde zrobic bete dla uspokojenia -
nick nieaktualny
-
magdallena69 wrote:Toze serduszka nie byloby widac akurat by mnie nie zdziwilo ale to ze nie widac kompletnie nic to juz tak... Moj maz wszystko mi tlumaczyl i lekarz bo badaniu juz widzial ze to napewno ciaza.. po sluzie, szyjce itd...
Mam nadzieje ze bedzie dobrze a wizyte mam 11.02...nie wiem jak wytrzymam. ale za tydzien jade do Polski do rodzicow to moze pojde zrobic bete dla uspokojeniamagdallena69 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Magdalena nie martw się. Słuchaj lekarza jak mówi że za wcześnie to za wcześnie. Na następnej wizycie na pewno zobaczysz serduszko. Tylko szkoda że tak długo musisz czekać 3tygodnie. Może nawet nie wiesz a miałaś owulke później. Do zagnieżdżenia też mogło dojść poznien
Tym wlasnie sie pocieszam:) Ze to wszystko zdarzylo sie pozniej niz mysle. Ale w w piatek za tydzien jade do Polski i tam zrobie bete, po dwoch dniach powtorze i sprawdze czy jest przyrost -
Angela Werons mówi że jak biegunka to na chłopoka hihi
dziewczyny gratuluję wyników bet i wizyt:)
Magdalena na Twoim miejscu aż tak bym się wizyt nie martwiła.
trzymaj się i nie denerwuj, jeśli chcesz idź wcześniej do innego, może to Cię uspokoi:)
dla ginekologa jesteś w ciąży bo pewnie szyjka długa zamknięta a macica rozpulchniona:)
u mnie dolegliwości rozpoczęły się wraz z dniem w którym miałam dostać okres, czyli wczoraj, wcześniej też niby jakieś osłabienia ale wczoraj ta biegunka.....myślałam że z nerwów bo zaraz po teście mnie złapało;)magdallena69, Blair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny