Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Dziewczyny, muszę się wam czymś pochwalić bo nie mam komu. Mój mąż właśnie pocztą kwiatową wysłał mi kwiatki !!!!
z napisem "dla kochanych dziewczyn". Jest to niezwykle miłe ponieważ nie ma go już od piątku i wraca dopiero w niedzielę, a ja tutaj smutnieję samotnie
Wspaniale. Masz super mężaKsosia lubi tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Dziewczyny, muszę się wam czymś pochwalić bo nie mam komu. Mój mąż właśnie pocztą kwiatową wysłał mi kwiatki !!!!
z napisem "dla kochanych dziewczyn". Jest to niezwykle miłe ponieważ nie ma go już od piątku i wraca dopiero w niedzielę, a ja tutaj smutnieję samotnie.
Jest to o tyle zaskoczenie, mile i radosne, że on nie jest romantykiem nigdy nie pokusił się nawet na połowę takiego gestu:)
Wyruszyła się jakiego kochanego masz męża. Wspaniały gestKsosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo sie naprawde nie zdarza!
A wczoraj na niego nakrzyczalam... Az mi glupio....
Dobrze ze mozemy w tym okresie zwalac na hormony
A mam pytanie, czy któraś z was Wybiera się (później) na badanie 3D i orientuje się na czym polega 4D?
Z tego co wiem u nas te badania robi się tylko prywatnie, ale moja bratowa do lekarza chodzi do Niemiec, ponieważ tam pracowała i ma je jako normalne badanie w 20tc (wlasciwie to miala juz). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia o jacie ale masz męża kochanego. Cóż mój też pojechał w niedzielę i wraca jutro wieczorem. Ale niczego nie przysłał. Przeważnie przywozi cos:)
Oczywiście te sny że zdrada to zawsze takie mam jak go nie ma
Wczoraj zadzwoniłam i przeprosiłam go za moje ostatnie zachowanie... I jest git. Rozumie że to przez hormony:) i zwraca się do mnie w liczbie mnogiej. Jak się czujecie? Co robicie? Haha kochane toWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 17:12
żabka04, Ksosia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wykupujecie abonament?
Ja mam na razie jakiś gratisowy premium, ale za 6 dni ma mi się skończyć.
Zastanawiam się jak będzie wyglądał ten podstawowy? Czy wystarczy?
Korzysta któraś z was z wersji podstawowej?
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
Pauka wrote:Cos mi ucięło wiadomość, wiec kontynuuje tu:
Mam nadzieje ze apetyt zmaleje bo jak tak dalej pójdzie to zamienię sie w wieloryba poza tym krzyż mnie pobolewa, brzuch tez...
Denerwuje sie bardzo czy wszystko jest ok... A jak Twoje samopoczucie? Na luzie czy w stresie? -
nick nieaktualnyovulinka wrote:Dziewczyny wykupujecie abonament?
Ja mam na razie jakiś gratisowy premium, ale za 6 dni ma mi się skończyć.
Zastanawiam się jak będzie wyglądał ten podstawowy? Czy wystarczy?
Korzysta któraś z was z wersji podstawowej?
Tak ja mam wgląd bez problemu do wątków na fioletowej i różowej stronie:-)
Mogę dodawać tematy, pamiętnik
Nie widzę tylko dni płodnych itp mojego cyklu. Więcej mi nie potrzeba:-) -
nick nieaktualnyBlair wrote:Sorki za głupie słowa. Proszę że słownikiem i potem po wysłaniu dopiero widzę jakie czasem dziwne rzeczy wyskakują. Haha przeważnie edytuj i poprawiam potem.
Hahah ja też stukam z telefonu potem czytam i cuda widzę.
Ważne że mózg umie odczytać poprawnieBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny