Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    25 jeszcze. Rocznik 90
    No prosze moj rocznik :)
    Ktory miesiac ?
    Ja lipiec

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja chciałabym jutro iść do gina, ale nie chcę znowu tak panikować bo zrobiłam progesteron na własną rękę. Nie ma terminów nawet...

• Cordy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa!!!! Powiedziałam szefowej o ciąży :) Takiej reakcji się nie spodziewałam :) Wyściskała mnie, wycałowała i pogratulowała :) Ponieważ jest lekarzem, to od razu dostałam kilka zaleceń hehehe także naprawdę mogę powiedzieć, że mam pracodawcę na medal :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelina.Irl, nick nieaktualny, Lusia_M, Pauka, Justyna_89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olisia, martta, szpilka lubią tę wiadomość

Już razem <3
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair widzę że jesteśmy z jednego rocznika :-)

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    No prosze moj rocznik :)
    Ktory miesiac ?
    Ja lipiec
    Grudzien;)

Ewelina.Irl, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy wrote:
    Aaaaa!!!! Powiedziałam szefowej o ciąży :) Takiej reakcji się nie spodziewałam :) Wyściskała mnie, wycałowała i pogratulowała :) Ponieważ jest lekarzem, to od razu dostałam kilka zaleceń hehehe także naprawdę mogę powiedzieć, że mam pracodawcę na medal :)
    Super, pewnie kamień spadł Ci z serca :) Ja jutro mam w planach powiedzieć mojej.

Cordy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, Blair, mój rocznik :D
    ja jestem z marca

Ewelina.Irl, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 27 lat,w czerwcu będziemy 5 lat po ślubie. Slub wzieliśmy po roku znajomości. najpierw cywilny, o którym wiedzieli tylko rodzice. a po roku kościelny, na którym reszta rodziny dowiedziała się ,że jesteśmy już od roku małżenstwem.Taki psikus ;) baliśmy się,że babcie i niektóre osoby mogą się obrazić,ale oznajmiliśmy,że był to przypływ romantycznej miłości heh ;) i nam ...mam nadzieje ...wybaczyli

nick nieaktualny, Lusia_M lubią tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jeśli o ślubu chodzi to widzę ;-) że z tym to jestem prawie najmłodsza stażem bo jeszcze nawet 1,5 roku nie minęło po moim

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:49

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy wrote:

Pozazdrościć szefowej, ja w pracy wcześniej niż za miesiąc sądzę, że nie powiem, ale i tak jak pójdę do swoje dyrektora to nie wiem czy z wrażenia nie zasłabnę... na razie wolę nie myśleć o tym, że w pracy mam informować

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:49

• MartunQa Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widzę dużo nas jest- z rocznika 90 :))

Też jestem świeżo upieczoną mężatką. Pobraliśmy się we wrześniu ubiegłego roku, po dwóch latach znajomości. Też dość szybko, ale po co czekać jak się jest pewnym... :)

Justyna_89, Lusia_M lubią tę wiadomość

z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia_M wrote:
    to jeśli o ślubu chodzi to widzę ;-) że z tym to jestem prawie najmłodsza stażem bo jeszcze nawet 1,5 roku nie minęło po moim

Nam jeszcze nie minął rok - pierwsza rocznica 25 kwietnia, a znamy się od 2 lat z małym haczykiem :)

ja rocznik 87 - 1 października, więc moje maleństwo będzie najpiękniejszym prezentem urodzinowym :)

Justyna_89 lubi tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta jesteś? Powiedz przeszło Ci przeziębienie? Bo ja się nadal mecze. Mam dość! Zaraz płuca wypluje :/

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartunQa wiadomo nie ma co czekać ;-) przecież doskonale sercem czujemy, czego chcemy i najważniejsze, że decyzje które podejmowałyśmy sprawiły, że jesteśmy teraz szczęśliwe :-)

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • Cordy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy 6,5 roku po ślubie :) Rocznik '84, a znamy się ho ho i jeszcze trochę. Razem to już uzbiera się 14 lat :)

Znów mi niedobrze się robi :( chyba mi emocje po rozmowie z szefową opadły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 18:33

Już razem <3
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ja też się stresuję i jakoś nie umiem o niczym innym myśleć, już chciałabym kolejne usg i wizytę, by wiedzieć czy coś tam jest czy nie..

a kiedy masz następną wizytę? Ja do czwartku chyba jajo zniosę, jeszcze w poniedziałek mam zrobić betę, obypięknie urosła :)

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka ja w sierpniu 2014 miałam ślub i w sumie po 2,5 roku bycia para, a przed byciem razem znaliśmy się już 2 lata :D ale za sobą zupełnie nie przepadaliśmy, nawet nie potrafiliśmy ze sobą rozmawiać :D taki psikus nam los zrobił

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    To normalne. Potem będzie też boleć nawet bardziej miednica.
    Teraz rośnie macica, więzadła się rozciągają a potem wszystko tak będzie rosło i się rozpychania że miednica będzie boleć bo będzie się rozchodzila i szykowaly do porodu. Także spoko tyle dobrego że możemy narzekać bo jesteśmy w stanie błogosławionym.
    Musimy przecierpiec dla wygody malucha:-)

Dziękuję kochana za uspokojenie moich wątpliwości, jakoś ciągle się zastanawiam, czy wszystko dobrze z Fasolką :) wytrzymam wszelkie bóle, byle tylko finał był wspaniały

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ