X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:49

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się chyba nie zapisałam do przychodni, ostatnią taką kartę w przychodni uzupełniałam jak jeszcze mieszkałam w innym mieście... :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Justyna zmieniłaś suwaczek czy mi się coś pomerdało. Wydawało mi się, że miałyśmy jede dzień różnicy w ciążach :) ale może coś pomerdałam :)

u mnie się zgadza :P u Ciebie jakoś ten suwaczek szybko rośnie :P bo mi tez się wydawało ,że jest pomiedzy nami jeden dzień różnicy

ckaigox17mdp9efq.png
  • Luliczek Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak ja jestem zapisana do innej przychodni niż chodzę do ginekologa? Deklarację mam złożoną w Prywatnej Praktyce Lekarzy Rodzinnych i tam nie ma ginekologa. Jak już kiedyśprzyjdzie ten moment, że Dzidzia będzie na świecie to skąd przyjdzie do mnie położna?

[link=https://www.suwaczki.com/]w57v3a3fffvzxfwt.png[/link]
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem spokojniejsza, nie chcę panikować i wprowadzać dodatkowego stresu bo jeszcze sama sobie zaszkodzę. Każdy organizm jest inny, nie plamię, nie krwawię i nie mam jakiś bóli większych. Na spokojnie poczekam na wizytę u ginekologa, może coś początkiem lutego się zwolni albo w tygodniu.. nie czytam już, ale natknęłam się na opowieści, że kiedy beta prawidłowo przyrasta jest ok i lekarza nie zlecają progesteronu, może to ma sens bo często go nie każą robić, beta wytwarza tyle progesteronu ile potrzebuje, poza tym jest zmienny więc na razie nie panikuję, przecież norma jest od 2,8.
    Jeśli ciąża jest silna to na pewno się utrzyma :)

agatia, żabka04 lubią tę wiadomość

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , a jak tam Wasze piersi? :P mnie już nic nie bolą..żeby się nie nakrecać negatywnie to wymysliłam teorie...:

Moje piersi są bardzo maalutkie, jeśli nie założe porządnego stanika to prawie w ogole ich nie widać..skoro są takie małe, to mogą nie boleć.. :P

ale rozkminy..hm.. :P

ckaigox17mdp9efq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Justyna_89 lubi tę wiadomość

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo dziewczyn miało wczoraj i dzisiaj wizyty.. czekamy na wspaniałe wiadomości od Was :) tak cudownie czyta się o kolejnych bijących sercach.. :)

Blair lubi tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bolą,ale nie jakoś drastycznie. Mam takie nabrzmiałe, z natury są duże więc teraz z niektórych staników się wylewają. Ciążą jak zdejmę stanik i sutki bez stanika czasami są wrażliwe. W środku twarde i bolą przy dotyku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie się uspokoiło z przeróżnymi, przykrymi dolegliwościami - jestem nadal senna i nie ogarniam, jakby wszystko się działo obok... piersi nie bolą, ale swędzą, nadal nie wymiotowałam ani razu! Pytałam się o to ginekolożki, a ona że dość sporo jej pacjentek nie wymiotuje w ciąży, więc pewnie nie ma powodów do zmartwień. Jeść jadłabym sporo i twarz tak szpetna, że się w lustro patrzeć nie mogę, make-up przestaje pomagać.

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Ja ciągle w to nie mogę uwierzyć. Ciągle jeszcze wierzę że to błąd w usg... Są takie przypadki u to więcej niż się nam wydaje. Ze na usg wychodzi ze nie ma serduszka a u innego jest... Dlatego ja czekam do wtorku aż będzie miała usg i nadal wierzę
    Na ovu w jednym wątku dla staraczek, w którym kiedyś pisałam tez była taka sytuacja, że dziewczyna miała już iść za zabieg i była już w szpitalu i tam zrobił jej lekarza jeszcze raz usg i okazało się, że serce puka i że ciąża jest jakimś cudem o tydzień młodsza. także ja tez wierzę..

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jakoś szpetniej wyglądam :P

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale paznokcie się mocniejsze stały, płytka jest mega twarda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie takich zmian w sobie nie zauważyłam :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Już jestem spokojniejsza, nie chcę panikować i wprowadzać dodatkowego stresu bo jeszcze sama sobie zaszkodzę. Każdy organizm jest inny, nie plamię, nie krwawię i nie mam jakiś bóli większych. Na spokojnie poczekam na wizytę u ginekologa, może coś początkiem lutego się zwolni albo w tygodniu.. nie czytam już, ale natknęłam się na opowieści, że kiedy beta prawidłowo przyrasta jest ok i lekarza nie zlecają progesteronu, może to ma sens bo często go nie każą robić, beta wytwarza tyle progesteronu ile potrzebuje, poza tym jest zmienny więc na razie nie panikuję, przecież norma jest od 2,8.
    Jeśli ciąża jest silna to na pewno się utrzyma :)

Dlatego dostałam opierdzielal od gina.
    Beta jest najważniejsza!:-) Masz rację to najlepsze rozwiązanie spokój!!!!!

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ