Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wizytę z usg mam dopiero na 3.02 - podobno ma być już widać serducho
, po drodze dwa razy do powtórzenia hcg z przyrostem po 48h. Z ciekawostek powiem Wam że progesteron w 7dpo wyszedł mi 7,05! podobno nie ma szans przy takim wyniku na zagnieżdżenie a jednak
albo zbadałam w czasie kiedy nie było wyrzutu hormonu kto to wie
ważne że teraz sobie radzi
nick nieaktualny, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję
Dziś okruszek miał 6,5 mm,a w poniedziałek 3,5 mm także rośnie maleństwo. Musiałam zmienić lekarza, ale dziś trafiłam na bardzo fajną panią i w końcu czuję się trochę spokojniejsza 
Jeśli chodzi o objawy to wrażliwe piersi, głód, a dziś doszły mocne mdłości i ból głowy. Próbuję je zmniejszać naparem z imbiru.
Blair gratuluję bliźniaków
agatia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn, które są w trakcie robienia pierwszych badań. Dostałam skierowanie od lekarza prywatnego i tak mnie zastanawia - wszystkie badania w takim razie są płatne raczej, prawda?
Tylko lekarz z nfz daje skierowanie na badania bezpłatne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA leczysz się prywatnie ?violett wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które są w trakcie robienia pierwszych badań. Dostałam skierowanie od lekarza prywatnego i tak mnie zastanawia - wszystkie badania w takim razie są płatne raczej, prawda?
Tylko lekarz z nfz daje skierowanie na badania bezpłatne? -
violett wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które są w trakcie robienia pierwszych badań. Dostałam skierowanie od lekarza prywatnego i tak mnie zastanawia - wszystkie badania w takim razie są płatne raczej, prawda?
Tylko lekarz z nfz daje skierowanie na badania bezpłatne?
Sprawdź sobie jeszcze opcję wykupienia abonamentu jeśli się leczysz prywatnie, nie wiem skąd jesteś ale ja np. w Lublinie mam możliwość chodzić prywatnie na wizyty i usg ciąży + badania i płacę za to 52 zł miesięcznie. W moim przypadku to umowa z ubezpieczycielem Interrisk pakiet Antidotum plus. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja dopiero mam chwilę aby do Was napisac.
I wiem, że podbiegać do autobusu to zło bo mnie bolał potem brzuch jajniki
wzięłam nospę i przy dziecku też się nalatam.
Więc widzę, że dużo jest z rocznika 90
wyszłam za mąż w 2013 roku i nie minął miesiac a już w ciąży byłam dla nas wielkie zaskoczenie
ale w sumie się cieszymy.
-
Potem nadrobie, tylko na szybko dziecko przeżyło, ma prawie 1cm, serduszko puka w rytmie czacza, ciąża o 5dni mlodsza, tak jak myslalam po becie. Krwiak się wchłonął, ale jest drugie cos co nie zagraża, a może być jedyne związane z zagnieżdżanie ciąży. Jestem prze szczęśliwa!!!!! Mój brak objawów tzn jest ok! Taka ciąża, oby tak do końca!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bee85, nick nieaktualny, pestka, kowieczka, nick nieaktualny, megg, MartunQa, martta, Justyna_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa niby prywatnie, a kolejki takie, że też są terminy na połowę lutego. Prywatnie niestety i za badania trzeba płacić.violett wrote:Tak, prywatnie. Na nfz zapisałam się, ale termin jest na połowę lutego prawie.
A moja lekarka chce mnie widzieć za dwa tygodnie już z wynikami. Ufam jej i chyba będę u niej prowadziła ciążę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/