Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair, mi przywiezie pistacje i czekoladę studencką, ale to prezent od wszystkich chłopaków którzy tam są za to że im udostępniam Skype'a i możliwość oglądania meczu. I z tego co wiem to chyba chce jeszcze kupić jakieś zimowe rękawiczki i też się do nas zwraca w liczbie mnogiej i żartobliwie mówimy już na nasze dziecko Jak do dziewczynki , Chociaż mój mąż bardzo chciałby chłopca.
pirelko, wydaje mi się że Progesteron jest ok, chociaż ja miałam 13 i dostałam dupka. Lekarka mi powiedziała że czasami nawet przy 10 ciąża potrafi się utrzymać. Jak ma się trzymać to się utrzyma taka nasza natura.
My w październiku wzięliśmy ślub, także jesteśmy świeżutkim małżeństwem dlatego nasze dziewięciomiesięczne starania o dzidziusia nie zostały zauważone przez najbliższych.
W ogóle znamy się bardzo krótko bo trzy lata:)pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Blair, mi przywiezie pistacje i czekoladę studencką, ale to prezent od wszystkich chłopaków którzy tam są za to że im udostępniam Skype'a i możliwość oglądania meczu. I z tego co wiem to chyba chce jeszcze kupić jakieś zimowe rękawiczki i też się do nas zwraca w liczbie mnogiej i żartobliwie mówimy już na nasze dziecko Jak do dziewczynki , Chociaż mój mąż bardzo chciałby chłopca.
pirelko, wydaje mi się że Progesteron jest ok, chociaż ja miałam 13 i dostałam dupka. Lekarka mi powiedziała że czasami nawet przy 10 ciąża potrafi się utrzymać. Jak ma się trzymać to się utrzyma taka nasza natura.
My w październiku wzięliśmy ślub, także jesteśmy świeżutkim małżeństwem dlatego nasze dziewięciomiesięczne starania o dzidziusia nie zostały zauważone przez najbliższych.
W ogóle znamy się bardzo krótko bo trzy lata:)
Posmutniał bo ostatnio mój progesteron był 6,6
Ale to prawda jak ciąża silna to się utrzyma jak nie to poleci.
Wszystko ku pozytywnego myśleniu wiary w kropka:-)
Jejku mam nadzieję że moja się utrzyma wy macie takie wysokie te progesterony.
Aż boję się zbadac bo lekarz kazał obiecać że nie będę już robić a korci mnie strasznie. -
nick nieaktualnyovulinka wrote:A ty Blair? Jak to jest u ciebie?
Ale do dziecka się nam tak nie spieszy jakoś. Chcieliśmy się najpierw wykształcić,dom itp. Aż w końcu się zdecydowalismy:)
To był szybki ślub. Oświadczył mi się po miesiącu znajomości. Od razu wiedzieliśmy że to jest to. I to byłoby kwestia czasu ale chciał mnie zaskoczyć i mu się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 17:44
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Posmutniał bo ostatnio mój progesteron był 6,6
Ale to prawda jak ciąża silna to się utrzyma jak nie to poleci.
Wszystko ku pozytywnego myśleniu wiary w kropka:-)
Jejku mam nadzieję że moja się utrzyma wy macie takie wysokie te progesterony.
Aż boję się zbadac bo lekarz kazał obiecać że nie będę już robić a korci mnie strasznie. -
nick nieaktualnyPamiętajcie że progesteron się zmienia w ciągu dnia dlatego jak nie ma plamien to lekarze raczej nie każą tego robi. Ktoś tu dostał ochrona od giną że zrobił. Żabka chyba ty? Ja zrobiłam bo myślałam że się powinno zrobić... Ale też mi gin wytłumaczył że nie ma potrzeby chyba że kobieta miała wcześniej już problemy z tym czy z poronieniem to wtedy
My co roku maj robimy miesiąc miodowy:) mąż bierze wtedy tyle wolnego ile się da i gdzieś jedziemy... Ciekawe jak to będzie teraz bo jak będę się tak mizernie czuła to tegoroczny miesiąc miodowy spędzimy w domużabka04, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Stardust a długo się staraliście o waszego synusia?
Ovulinka mi zostały jeszcze 3dni premium. Muszę zobaczyć jak to będzie wygladac
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Jaki masz progesteron ? Dostałaś jakieś leki ?
13.01 beta 53
15.01 beta 145 Progesteron 21,9nmol/l przeliczyć na jednostkę ng to wyszło 6,6 norma od 9!!!!!!!
Dupka dostałam i biorę od 4.01 zaraz po owulce 4x1.
Zaszłam dzięki metformine i zastrzyku z pregnylu na pęknięcie pęcherzyka.
Gin twierdzi że mogę tonami jeść dupka jak ciąża jest silna da radę jak nie to poleci.
Dupka można brać długo w ciąży najważniejsze żeby powstało łożysko i ciąża już sobie poradzi.
Oby kropek był w pęcherzyku i żeby był silny.
Tak go pragniemy....pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair tak ja dostałam konkretny opierdzielal że zrobiłam bo jest zmienny ten zabrany progesteron.
Gdzieś dziewczyna mi pisała na wątku nie pamiętam za dużo wszędzie jestem że zrobiła miała mały po kilku dniach spadł a po tygodniu odbił się ładnie i był w normie.
Liczę że tak będzie bo nie zniose kolejnej porażki po prostu nie dam rady nie będę walczyć więcej o dziecko i zostanę z myślą że było mi dane jedno mieć dziecko i nie będzie miała rodzeństwa.
Sory za smety ale muszę z kimś pogadać mąż sam się boi ale się cieszy ze jestem w ciąży nie chce wchodzić z nim na takie tematy bo będę płakać jak bober:-( -
nick nieaktualny