Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Hahaha moja teściowa przyjechała rozmawiając z moją mamą powiedziała czy nie zaciazylam???????
Przecie ja nic nie robię one twierdzą że po oczach widać są zaszklone i buzia taka promieniujaca hahaha nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 10:11
Flakonik lubi tę wiadomość
-
Blair mnie też dziś dopadły wymioty w pracy. Jakby już do jutra poczekać nie mogły
Apropos zgadywania ciąży. Wczoraj na koniec moja szefowa mówi, że podejrzewała jak mnie tylko zobaczyła (bo wróciła z urlopu na początku tygodnia), ale czekała aż sama jej potwierdzę Także nie wiem co ci ludzie widzą, jakaś magia chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 10:07
Już razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdała że nie słyszę i ucieklam mąż wczoraj prosił żeby jeszcze nic nie mówić.
Wiecie boimy się. Pewnie jak serduszko usłyszymy to powiemy już wszystkim.
Kochane jestem z dziadkami właśnie na występie u dziecka chcieli żebym szła i co płacze jak dziecko jak widzę moje dziecko.
Jestem dumna z córki. Najpiękniejszy skarb jaki mam. Ahhhh i będę cały dzień płakać hahaha ale ze szczęścia to chyba hormony co nie?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka normalne, płacz kobieto, ja też się ciągle wzruszam teraz
Blair współczuje kurcze może spróbuj z tą coca-colą trochę albo gazowaną wodą, ponoć naprawdę działa...
Ja jednak nie promienieje mi od początku ludzie w pracy mówią, że chyba chora jestem bo słabo wyglądam, hahaha!żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę, że wiele z Was ma problemy z mdłościami.
U mnie były wieczorem, dziś na szczęście przeszły, za to ciągnie mnie brzuch, tak jakby wszystko rozpychało się tam w środku.
Wczoraj widziałam swoje maleństwo, a dziś już panikuję, że do następnej wizyty 2 tygodnie i nie będę wiedziała, co i jak. Też tak macie?alinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie wlasnie tak dziwnie pobolewa od czasu do czasu dol brzucha jak na okres. Ale to podobno normalne.
Mi jest np. calymi dniami niedobrze. Rano nie moge prawie nic zjesc, kawe mieszam z pol litra wody bo mnie odrzuca, ale nie wymiotuje
Ja mialam wizyte w poniedzialek. Nastepna mam dopiero po 5 tygodniach, bo moja ginekolog na urlop idzie
Myslicie, ze powinnam isc w miedzyczasie do innego Gina??pirelka lubi tę wiadomość
Ania -
nick nieaktualny
-
A i mam jeszcze inne pytanie
Jestem w 8/9 tygodniu ciazy. I moja tesciowa powiedziala, ze widac mi juz brzuch. Przytylam juz 2,5 kg.
Ktoras z was tez tak ma??? Przeciez to dopiero poczatek 3. miesiaca.
Dodam, ze jestem bardzo niska (155cm).Ania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny