Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Ja wstałam, zjadłam śniadanie i zbieram się do pracy. Cały dzień przede mną, ale dam radę (do 17,30).
Czuję się ok, w sumie podbrzusze dużo mniej odczuwam, jakbym tam nic nie było. Śpię średnio,nad ranem się przebudzam, mam ucisk na pęcherz, a mało sikam.
Piersi mi dokuczały nocą, rano sutki.
Miłego dnia Kochane :* -
nick nieaktualnyDzień dobry
Ewelina powodzenia na wizycie
Ja o 3 w nocy się obudziłam i szłam wymiotowac. Oprócz tego 3razy na siku....
YvonnElizabeth hej.:)widze po suwaczku że też masz termin na wrzesień? Widziałaś już serduszko?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja dopiero oczy otworzyłam z córeczka:-) Mąż w pracy a my sobie lezakujemy:-)
Ja jestem po okropne nocce. Mianowicie miałam głupi sen uciekalam przed samolotami zrzucajacymi bomby,wybierałam kasę z bankomatu z myślą że to koniec świata w moim zakladzie pracy(markecie) był mój dyrektor,weszłam do bloku do mieszkania tam była moja personalna dałam jej zaświadczenie i l4 że jestem w ciąży, potem byłam w bloku niby w domu i widziałam przez okno jak szli żołnierze jakieś dzieci zabierali i do każdej z klatek bloku wrzucili bomby normalnie jak wojna!!!! Wszędzie byłam z córką i mężem strasznie się bałam o nich.
Mam pokryte sny ale teraz to jakieś nie porozumienie hihi
Czyżby się tak przyjmowała zaświadczenie i l4 ciazowym do pracy???hahah
Miłego dnia dziewczyny.
Szczęścia wizytujace:-)czekamy na wiesciEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny:) ją wczoraj o 9 padlam, ale miałam ciężki dzień. Jeszcze 2 moje koleżanki z pokoju są chore i boje żeby mnie nie zarazily. U mnie m już gotuje zupę pieczarkowa bo spać nie może. Ewelina trzyma kciuki. Ją bez boli tylko nudności. Dalej pozostaje w temacie lekarzy, na razie w poniedziałek ide do endokrynologa.
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie w nocy nieco bolało podbrzusze i zaczęłam się trochę stresować, ale wygląda że wszystko jest ok, w końcu muszę się przemóc i podjąć decyzję w sprawie prawa jazdy, czy chcę zaryzykować i teraz podchodzić czy odsunąć w czasie na po porodzie, niby mnie to w ogóle nie stresuje, ale boję się że zacznę się źle czuć za miesiąc lub dwa i będzie kasa wywalona w błoto..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittleRedFox z jednej strony dobrze jakbyś już miała jak dziecko się urodzi bo ci się przyda jak będzie trzeba gdzieś zajechac
I może być ci jeszcze ciężej wziąć się za prawko po porodzie.
Jeśli teraz się dobrze czujesz to robiła bym w ciąży. Może instruktor dzięki temu będzie łagodniej na ciebie patrzył i nie będzie krzyczał
Ktb o jejku... Z fasolka wszystko ok?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair, mój instruktor jest cierpliwy jak anioł, ale ostatnią jazdę musiałam przez mdłości odwołać, bo myślałam że z łóżka nie wstanę, tak się okropnie czułam...teraz ponad dwa tygodnie nie jeździłam i się boję czy sobie poradzę, bo jak nie mdłości to co chwila siku... może jak do WORDu pójdę już z widocznym brzuszkiem to będzie łatwiej zdać?
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez nie spalam dobrze wstalam o 2 jakas polamana do lazienki .
Moj o 6;30 do pracy wstal to juz nie zasnelam bo sie krecil po domu i wszystko slychac .
Nicola jeszcze spi. A ja ide kawe wypic i sie ogarnac . Musze ja zawiesc do opiekunki no i bede jechala na wizyte .
-
nick nieaktualny
-
Czesc, witam sie i ja:)
KTB mam nadzieje ze z fasolka wszystko ok, wracajcie szybko do zdrowia, niech wszystko bedzie ok:)
A ja juz dzisiaj sie lepiej czuje, wczoraj myslalam ze umre, do tego mialam taki podly nastroj...polezalam, odpoczelam, goraczki juz chyba nie mam:)
Wspolczuje Wam tych wymiotow...mi jest niedobrze niemilosiernie, juz naszykowalam sobie miske, ale mam nadzieje ze sie nie przyda:P
Blair nie widze Twoich zdjec, ale wierze, zes laska! bedziesz sliczna mamusia pieknych blizniakow:) -
nick nieaktualnyBroszka, u mnie podobnie, często łapią mnie mdłości takie że hej, a wymiotów brak, czasem sobie myślę że lepiej byłoby sobie rzygnąć dla ulgi, ale trudno...
mój małżonek zaczął niedawno rozmawiać z moim brzuchem, a że często ostatnio bulgocze w jelitach, to się śmieje że fasolka mu odpowiada, hahah -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Współczuję tych mdłości i wymiotow i modlę
Się żeby mnie nie dopadly. Bo jeśli będą takie jak ostatnio to będę musiała na gwałt szukać opiekunki do dziecka chociaż przy ostatnim pustym jaju też miałam mdłości Ale jakoś musiałam zająć się Huberciem i o tych mdlosciach zapomniałam. Tylko czasem musiałam przesiąść. Może to jest sposób? Zająć się czymś?... -
KTB wrote:A ja jestem w szpitalu bo mam krwiaka
mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!
Hej dziewczyny, ja wczoraj przed snem i dzisiaj rano to potwierdziłam porównałam swoją ciążę do choroby lokomocyjnej, ale bez wymiotów: jak co dzień mam ten tępy ból głowy, niedobrze mi i jeść mi się nie chce...
Muszę się jakoś pozytywnie nastawić na dzisiejszy dzień, bo wydaje mi się, że znowu będzie ciężki