Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:taaak - wojsko
a Twój?
ja nie lubię herbaty zielonej:) próbowałam się do niej przekonać ale nic z tego:)
jeszcze inne dobre mleczko na zgagę to Maalox
słaba jestem....ehhh dobrze że dzień powoli się kończy:)
Ja też nie lubię ale ostatnio przekonałam się do Lipton zielona z melisa.
Smaczna i ta melisa czuje jak mnie trochę zaczemeryczy hihi
Ja też dzisiaj jakąś nie taka spalonym cały czas a cały dzień zlecił na leczeniu pod kocykiem ahhh dobrze ze zaraz będzie noc -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja też nie lubię ale ostatnio przekonałam się do Lipton zielona z melisa.
Smaczna i ta melisa czuje jak mnie trochę zaczemeryczy hihi
Ja też dzisiaj jakąś nie taka spalonym cały czas a cały dzień zlecił na leczeniu pod kocykiem ahhh dobrze ze zaraz będzie nocTy pijesz jednak zieloną?
-
a ja myślę że nie ma co popadać w takie dylematy, wszystkiego wolno z umiarem:)
jedni odradzają inni doradzają i tak będzie zawsze:)
grunt to robić to co się czuje:)
bo np jak będziecie miały ciągoty potem do tej nieszczęsnej coli to uwierzcie mi że nic was nie będzie w stanie przed nią powstrzymaćto samo tyczy się przeróżnych rzeczy związanych z ciążą
pirelka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja właśnie też mam tą Liptona w zapasie.. ale teraz to ja już nie wiem czy pic
Ty pijesz jednak zieloną?
Tak pije 1 szkła.do kolacji zielona z melisa albo czarna z cytryną. Na śniadanie zawsze kawa z mlekiem.
Resztę dnia opijalysmy się woda staram się te 1,5 litra wody wlać w siebie.
W październiku ja poronilam to miałam strasznie zachcianke na herbaty owocowe Liptona uwierzcie mi ze dziennie chciałam ok 5 kubków takie miałam parcie. A w ciąży pozamacicznej piłam coca cole na zmianie w pracy potrafiłam wypić 6butelek 0,5 l.
pirelka, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Blair doczytalam ze bylas dawczynia komorki i Twoja siostra rowniez bedzie..bardzo podziwiam taki gest w strone kobiet ktore maja problem z pozyskaniem wlasnych komorek..sama bylam w sytuacji gdzie musialam rozwazac adopcje komorki dawczyni..gdyz sama wg badan mam ich niedobor, jednak los zechcial inaczej i udalo mi sie miec dzieci z wlasnych gamet..niemniej jednak dziekuje za ten gest:*
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Nie udzielam sie na forum poniewaz mam mdlosci straszne, zwracam...powtorka z rozrywki z poprzedniej ciazy....wiec resztki sil ktore zbieram przeznaczam na moje malenstwo bo jestesmy same..a maz jeszcze 4 tygodnie w morzu...
Współczuje trzymaj sięoby szybko minęły ci te mdłości:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trzymaj się Bella, 4 tygodnie zlecą szybko, a mąż na ile przypłynie do Ciebie??
ja mam mojego zbyt często w domu
w systemie jakim pracuje wychodzi mu tak że jedzie na 24h z 7 razy w miesiącu.
czasem mnie to wkurza bo z niego straszna gosposia domowa, nabawiam się kompleksów przy nim;/ i zaczyna mnie to wkurzać ostroale przynajmniej w domu mam porobione;)
ja lubię porądek i chętnie o niego dbam, ale przy nim to wychodzę na lenia i obiboka -
aaa i jutro dzwonię do mojego lekarza na nfz. podobno kobiety w ciąży są przyjmowane wczesniej niż w kwietniu
tylko trzeba o tym poinformować w rejestracji;) może uda mi się zapisać na wizytę wcześniej niż 17 lutego;)
-
pirelka wrote:Właśnie kupiłam czerwoną rooibos, zieloną będę pić raz dziennie lub raz na dwa dni. Szukam też kawy, chciałam inkę, ale może by kupić po prostu zwykłą bezkofeinową?
ja pijam inkęi parzonkę
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja nie kupuję tych specjalnie dla kobiet w ciąży;)
nie wiem czemu ale dla mnie wszystko co z przeznaczeniem dla ciężarnych to takie trochę naciągane;) marketing i kasa;) ale chętnie poznam opinięwtedy jak za dawnych czasów sobie do śniadanka wypiję kawusię
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Czytałam właśnie, że smaczna i ma witaminy w sobie oraz kwas foliowy. Cena generalnie nie jest aż taka wysoka bo 25 zł. Jutro zobacze w Auchan na Inkę i zdecyduję
wtedy jak za dawnych czasów sobie do śniadanka wypiję kawusię
i można dodać mleko
ja też lubię baaardzo do śniadań popijać ineczkę
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny