Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny! No więc i ja prawdopodobnie we wrześniu kolejny raz zostanę mamą! w domu mam już trzynastomiesiecznego przystojniaka!Mam nadzieję,ze wspólnie uda nam się jakoś doczekać rozwiązania!Pozdrawiam
Blair, Aga_1105, M@linka, pestka, Skali89 lubią tę wiadomość
mamacukrowa -
nick nieaktualnycukrowamama wrote:Witajcie dziewczyny! No więc i ja prawdopodobnie we wrześniu kolejny raz zostanę mamą! w domu mam już trzynastomiesiecznego przystojniaka!Mam nadzieję,ze wspólnie uda nam się jakoś doczekać rozwiązania!Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga_1105 wrote:Kochane a macie jakieś rady na zgagę i takie uczucie, że wszystko stoi w gardle?
Pij dużo wody niegazowanej albo w aptece można kupić takie specjalne mleczko na zgage dla kobiet w ciąży mówili tez,ze zjedzenie łyżki cukru pomaga (nie praktykowalam) -
Malutka92 wrote:Pij dużo wody niegazowanej albo w aptece można kupić takie specjalne mleczko na zgage dla kobiet w ciąży mówili tez,ze zjedzenie łyżki cukru pomaga (nie praktykowalam)
Dziękuję serdecznie za rady. Wypraktykuje te mleczko na zgagę -
Jak chodzi o porody...ja byłam w szpitalu na patologii, bo miałąm skoki ciśnienia, i 3 dni przed terminem podali mi oxy. Coś tam sie niby ruszyło, ale wolno. Jak miałam 5 cm poprosiłam o ZZO i cały poród mi się zatrzymał poszła w kimę. ( A dodam jeszcze, że znieczulili mi tylko lewą stronę....więc było ciekawie )
Ale po 12h porodu pojawił się F
Ale ja po porodzie to jakaś pijana chyba byłam, bo śmiałam się i gadałam, że następna dziewczynka. A babki mnie szyły i śmiały się ze mnie
Ale ja chce tylko SN, mam tylko nadzieję, że teraz ominą mnie skoki cisnienia i inne przypadłości i że na spokojnie akcja sama mi się zacznie. Oxy to złoooo