Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się witam w 7 tygodniu. W czwartek wizyta! Mąż sie ze mnie śmieje bo mówię że już tylko jeden dzień. Puka się w głowę i pyta jak to liczę. No to mówię że dziś już nie bo już leci, czwartku nie liczę bo to już dzien wizyty więc de facto tylko jutro zostaje wiec jeden dzień łatwiej doczekać jak myślę ze jeden dzień a nie trzy
martta, M@linka, haneczka, Blair, kowieczka lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Marrta ja używałam maść posterisan H Ale ona jest na receptę. No i nie wiem czy można w pierwszym trym bo ja w drugim używałam
-
oszaleć można, już drugi tydzień z moim potomkiem w domu siedzę, dziś mieliśmy wybrać się na kontrole niestety w żadnej przychodni nie ma miejsc.
Myślałam, ze lekarz choć pozwoli na spacery chodzić a teraz boję się wyjść, żebyśmy czegoś nowego nie złapali -
martta wrote:no własnie w I to pewnie nic nie wolno z takich mocniejszych, a ja naprawdę cierpię... jedyna nadzieja, że ginka jutro coś zaradzi i poradzi...
-
Dzień dobry ja już po wizycie, piękny zarodek 8 tygodniowy, bicie serduszka 162 uderzenia/min termin porodu nadal bez zmian na 14.09 i oczywiscie dostałam stos badań do wykonania ale jestem szczesliwa!
Miłego dniaAsienka1184, żabka04, martta, Sabina, blablabla, M@linka, haneczka, violett, Blair, bisacz, Robotka1, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:TolaiOla będzie dobrze zobaczysz następny który się myli i nie pomyśli zanim coś powie
Robotka super wieści:-)
Witam nowe dziewczyny:-)
Powodzenia dzisiejszym wizytujacym
Co u mnie.
Dzisiaj zaliczyłam pierwsza nocke z maratonie na siku:-)
Spalam smacznie do 8:15
Dzwoniłam dzisiaj do zus nie muszę jechać na tą komisje bo niechcący się do mnie wysłało pismo:-) okazuje się że sprawa będzie rozpatrzona zaocznie ja tam jestem nie potrzebna a naslal na mnie kontrolę mój zajebisty dyrektor!!!!!! Super a dzisiaj odbierze z poczty moje l4 ciążowe to dopiero go kuźwa zagotuje:-)
Moja kawa mi nie smakuje bo zrobiła się gorzka pomimo że śledzę łyżeczke cukru:-) ale muszę wypić chociaż pół szklanki:-)
Miłego dniażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki!
Gratuluje już tym po badaniu dobrych wieści!
U mnie dziś dzień drugi walki z mdłościami.. imbir z miodem i cytryną dobra rzecz! Ale mam mega obrzydzenie do mięsa, chyba będę na samych zupach żyła bo tylko to mi podchodzi.
Zaraz wizyta u endo żeby się ustosunkowała do mojego tsh (2,8 ) ft3 i ft4 - ciekawe co powie.
Pozdrawiam kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:31
-
Gumcia wrote:Cześć dziewczynki!
Gratuluje już tym po badaniu dobrych wieści!
U mnie dziś dzień drugi walki z mdłościami.. imbir z miodem i cytryną dobra rzecz! Ale mam mega obrzydzenie do mięsa, chyba będę na samych zupach żyła bo tylko to mi podchodzi.
Zaraz wizyta u endo żeby się ustosunkowała do mojego tsh (2,8 ) ft3 i ft4 - ciekawe co powie.
Pozdrawiam kochane!Ewelka91 -
Nie wiem czy mnie tu chcecie ale może powiem coś o sobie termin z usg wychodzi na 11 wrzesień poprzedniego malucha rodziłam 12.10.2014 i powiedziałam ze juz nigdy nie urodze naturalnie poza tym jakoś gorzej teraz przechodzę ta ciążę może przez te wszystkie dolegliwości ale jakoś nie potrafię się cieszyć
haneczka, Blair lubią tę wiadomość
Ewelka91 -
nick nieaktualnyEwcia jak możemy tu cie nie chcieć?!!!!!! Jesteś mile widziana
Także nie krępuj się
Jakież mówiłam że więcej mu nie dam i nie chce dzieci hahha dlatego też tyle czekałam, chcialam żeby córką była samodzielna bardziej.teraz boję się że będzie zazdrosna skończyła 4 latka:-)
Jakoś będziemy musiały sobie poradzić
Mnie córka zaraziła przeziębieniem wstałam rano z bólem na szczęście lekkim gardła a nad ranem tak mi zaszło w gardle że kaszlamalam. Idę na spacer trochę mózg przewietrzyc bo jakieś bóle głowy powracają mi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia91 wrote:Z ta zazdrością jakoś sobie poradzimy ale ja narazie nieustannie myślę jak to zrobić by nie rodzic naturalnie
Kłopoty ze wzrokiem nie pozwalają na poród naturalny. Bardzo tego żałuję, Ja osobiście wolałabym rodzić naturalnie....
Sophia lubi tę wiadomość
-
ewcia91 wrote:Z ta zazdrością jakoś sobie poradzimy ale ja narazie nieustannie myślę jak to zrobić by nie rodzic naturalnie
Ostatnio usłyszałam, że wystarczy sugestia:) kobieta z pracy ma syna ponad 20 lat i jak była z nim w ciąży myslala o tym ze boi sie SN i miała cesarke...
moze ze mna było tak samo-mała sie nie obrócila -
Szybciej może i tak ale to nie znaczy ze mniej boli :)ale dobra staram się cieszyć jak narazie potem pomyślę :)poza tym mam jeszcze 1 mały problem wizytę mam 15 a przez parę dni ostatnio miałam jakieś śluzowe brazowawe upławy co myślicie czekać do 15 czy dzwonić i iść wcześniej ?Ewelka91
-
nick nieaktualny