Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gumcia wrote:Trzeba sobie jakoś umilić czas czekania No to jak tam macie już jakieś pomysły na imiona? Może jakieś o których od dawnaaa myślałyście?
Syn bedzie Konstanty. Od dawna wiem od 7 klasy, kiedy to przeczytałam 'Za minutę pierwsza miłość'.
Córka chyba Natalia. Albo Karolina. Ale dla dziewczynki nie mam tej pewności co dla KostkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:07
Gumcia lubi tę wiadomość
-
U nas dziewczynka napewno Helenka ( po mojej babci najukochańszej) a chłopiec hehehe była walka bo już kiedyś mój "stary" chciał po swoim dziadku (dzięki BOGU że miał dwóch wybrałam to drugie czyli Aleksander bo na Włodka się nie zgadzam i koniec kropka!
Ulfenstein, Bratek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gumcia wrote:Trzeba sobie jakoś umilić czas czekania No to jak tam macie już jakieś pomysły na imiona? Może jakieś o których od dawnaaa myślałyście?
Chcielismy Mikolaj, ale nie moze byc znakow diaktrycznych na ceryfikacie, wiec juz zupenie nie wiem. Chcialabym takie bardzo polskie, ale tez zeby maly nie mial klopotow za kazdym razem jak sie bedzie przedstawial. Jak widac, ja jestem przekonana, ze bedzie chlopak.
Dla dziewczynki nie mam pojecia. Ja chce Helena, po mojej mamie, ale maz sie na to krzywi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:11
Gumcia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny