Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Dziękuję mam nadzieję że jest wszystko ok:-) też bym chciała już min 12 tc może bym była bardziej spokojniejsza.
Żabko, głęboko wierze ze każda z nas dotrwa szcześliwie do 12 tygodnia
Nie ma innej opcjiGumcia, M@linka, żabka04, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja się melduję po wizycie. Wszystko u nas w porządku, maluch rośnie sobie ładnie, ma 2.10 cm
Następna wizyta na początku marca, już USG prenatalne.
kamciaelcia, blablabla, szpilka, M@linka, żabka04, Ewelina.Irl, Blair, Gumcia, ewcia91, Moonicorns, martta, Bee85, mmargol, Behemottka, haneczka, bisacz, Sabina, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej . Ja dzis wstalam kolo 9 .
Zakupilam sobie dwie skrzynki i nie wiem na co je wykorzystac:)
Jakies pomysly moze macie ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfacacc524e3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b482647477e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:27
Blair, Moonicorns lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja już po wizycie.
Co jak co ale potomstwo to mam śliczne- takie obłe
U malucha wszystko ok, lekarz nie pozostawia złudzeń i każe się oswajać z myślą o cc.
Co do tłustego czwartku to pozwoliłam sobie na pączka i kaszankę ależ mi dobrze.Ewelina.Irl, Moonicorns, Gumcia, martta, szpilka, żabka04, Blair, ewcia91, Bee85, kamciaelcia, mmargol, haneczka, M@linka, Sabina, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:staram się nie martwić na zapas, bo jeszcze ktoś mnie dodatkowo nastraszył, że jeśli nie wymiotuję w ciąży to na pewno coś złego się dzieje, cóż... trzeba być dobrej myśli
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySophia wrote:I ja już po wizycie.
Co jak co ale potomstwo to mam śliczne- takie obłe
U malucha wszystko ok, lekarz nie pozostawia złudzeń i każe się oswajać z myślą o cc.
Co do tłustego czwartku to pozwoliłam sobie na pączka i kaszankę ależ mi dobrze. -
Blair wrote:Super. A kiedy kolejna wizyta? Genetyczne już? Ile ma twoja fasolka już?
-
Cordy wrote:Natomiast na badania to bym nie liczyła. Dają tylko podstawowe, za inne jak toksoplazmoza, różyczka, Cytomegalia czy grupa krwi musisz sobie sama zapłacić. Przynajmniej tak poinformowała mnie mój lekarz NFZ ( a bardzo miła i fajna babeczka)
-
nick nieaktualnyDziewczyny chyba każdej wysłałam zaproszenie do przyjaciółek więc jakbyście mogły to przyjmij ie bo chciałam wam potem napisać wiadomość.
Co do tej listy. Myślałam tak jak Olisia żeby zrobić taką listę która będzie krążą tylko w prywatnych wiadomościach i było by tam koło naszego nicku miejscowość gdzie mieszkamy albo województwo (jak kto woli) i może numer telefonu? Co myślicie?
Czy lepiej nie robić tego?
Oczywiście to będzie dobrowolne. Nikogo nie zmuszamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:38
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:muszę się w końcu umówić do fryzjera i zrobić coś z tymi odrostami, na następnej wizycie spytam się lekarki jak to jest z tym farbowaniem włosów, bo przecież nie będę straszyć, aż do września
To daj znać, co Ci powie gin na temat farbowania włosów w ciąży ok?
Ja w pierwszym trymestrze w poprzedniej ciąży nie farbowałam. Ogólnie 2 razy podczas całej ciąży. Musiałam, bo mam dużo siwych włosów