Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia
Oj mi też przybyło zacznie się tylko 2 trymestr to pofarbuję, żeby nie straszyć ludzi
Czekam na męża, aż wróci z pracy i przywiezie pączki zjem od razu 2 he he z marmoladką mniam mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 15:09
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Dziewczyny chyba każdej wysłałam zaproszenie do przyjaciółek więc jakbyście mogły to przyjmij ie bo chciałam wam potem napisać wiadomość.
Co do tej listy. Myślałam tak jak Olisia żeby zrobić taką listę która będzie krążą tylko w prywatnych wiadomościach i było by tam koło naszego nicku miejscowość gdzie mieszkamy albo województwo (jak kto woli) i może numer telefonu? Co myślicie?
Czy lepiej nie robić tego?
Oczywiście to będzie dobrowolne. Nikogo nie zmuszam
Ja nie mam chyba zaproszenia a jak się sprawdza?
-
Ja po wizycie. Człowiek jest, serce bije więc wszystko ok dostałam tylko dodatkowo oprócz acardu jeszcze te zastrzyki z heparyną (na C jakoś) bo za wysoki hematokryt. Trudno, jakoś przeżyje codzienne kłucie
Bee85, ewcia91, madiiiii, kamciaelcia, Gumcia, haneczka, szpilka, żabka04, bisacz, Blair, M@linka, kowieczka, mmargol, Sabina, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
Blair wrote:Dziewczyny chyba każdej wysłałam zaproszenie do przyjaciółek więc jakbyście mogły to przyjmij ie bo chciałam wam potem napisać wiadomość.
Co do tej listy. Myślałam tak jak Olisia żeby zrobić taką listę która będzie krążą tylko w prywatnych wiadomościach i było by tam koło naszego nicku miejscowość gdzie mieszkamy albo województwo (jak kto woli) i może numer telefonu? Co myślicie?
Czy lepiej nie robić tego?
Oczywiście to będzie dobrowolne. Nikogo nie zmuszam
Blair podziwiam za prowadzenie naszego wątku:) Przyznaj się - byłaś przewodniczącą szkoły, klasy?Sabina lubi tę wiadomość
-
witam Was ciepło czytam Was od początku, ale nie miałąm odwagi napisać mogę się zadomowić? Termin mam na 07.09, serduszko już widziałąm- pikało jak szalone Jak ogarnę suwaczka to dodam
kamciaelcia, Behemottka, Gumcia, szpilka, żabka04, Blair, M@linka, mmargol, Sabina, Asienka1184, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Ja po wizycie. Człowiek jest, serce bije więc wszystko ok dostałam tylko dodatkowo oprócz acardu jeszcze te zastrzyki z heparyną (na C jakoś) bo za wysoki hematokryt. Trudno, jakoś przeżyje codzienne kłucie♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co....wszędzie te pączki, a ja nawet nie mam na nie ochoty. Nie jestem w stanie prawie nic przełknąć. A tak bym zjadła domowego pączusia z dżemem wiśniowym, gdybym tylko mogła. Oby szybko minęły te mdłości, bo ciężko mi na tym głodzie...♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Witam się popołudniowo, gości już pożegnałam, teraz dziecko śpi, a ja mogę odpocząć.
Tradycyjnych pączków jeść nie mogę, dlatego usmażyłam bezglutenowe oponki na twarożku. Wyszły przepyszne! I nawet mnie od nich nie mdli.mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
Blair, u nas na kwietniówkach był dokument google w formacie excela udostępniony wszystkim dziewczynom z forum, gdzie miałayśmy dokładną tabelkę z wynikami, wymiarami płodu, wizytami, wiekiem, miejscowością itp. Nawet czasem jeszcze do niej sięgam, żeby sobie podpatrzeć wymiary różnych fasolek w danym tygodniu. To chyba byłoby łatwiejsze niż wiadomości. Każdy z zaproszonych taki dokument może edytować.
Gumcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
Sophia wrote:I ja już po wizycie.
Co jak co ale potomstwo to mam śliczne- takie obłe
U malucha wszystko ok, lekarz nie pozostawia złudzeń i każe się oswajać z myślą o cc.
Co do tłustego czwartku to pozwoliłam sobie na pączka i kaszankę ależ mi dobrze.
Gratulacje! U mnie zabójcze połączenie oponki i kabanos z dzika Tylko ciężarne mają takie smaki -
haneczka wrote:Blair, u nas na kwietniówkach był dokument google w formacie excela udostępniony wszystkim dziewczynom z forum, gdzie miałayśmy dokładną tabelkę z wynikami, wymiarami płodu, wizytami, wiekiem, miejscowością itp. Nawet czasem jeszcze do niej sięgam, żeby sobie podpatrzeć wymiary różnych fasolek w danym tygodniu. To chyba byłoby łatwiejsze niż wiadomości. Każdy z zaproszonych taki dokument może edytować.