X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka a nie da się zrobić tak żeby udostępnić wszystkim?

Elfiona faktycznie masz trochę za szybkie tętno do 90jest jeszcze normalne a na ciśnieniu się nie znam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair
    Chodzi mi o dziewczyny, które jeszcze nie widziały swoich Bąbelków :) kiedy mają pierwszą wizytę :) mam wrażenie, że ja mam ostatnia :(

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Haneczka a nie da się zrobić tak żeby udostępnić wszystkim?

Elfiona faktycznie masz trochę za szybkie tętno do 90jest jeszcze normalne a na ciśnieniu się nie znam

Jak udostępnię wszystkim i wrzucę tu linka, do dostęp będzie miał każdy z neta:/ Dlatego potrzebne mi są maile, żebym mogła Was zaprosić. Wszystko jest już gotowe. Czekam na maile.

Blair, mmargol lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair podaj jakiegokolwiek maila i powiesz mi czy działa u Ciebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Blair podaj jakiegokolwiek maila i powiesz mi czy działa u Ciebie
    Wysłałam Ci :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaprosiłam już 3 osoby:) Sprawdźcie maile, pozostałe zachęcam do zaproszenia mnie do przyjaciółek i wysłania maila w prywatnej wiadomości. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już Cię zaprosiłam do przyjaciółek czekam na potwierdzenie :-)

haneczka lubi tę wiadomość

• Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekam na potwierdzenie ;)

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam tych wizyt, ja nie mam jeszcze swojej umówionej... Jutro dzwonię do swojego giną był na urlopie :-(

• M@linka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, Sabina - tak jutro beta - mam nadzieję, na to że będzie jednoznaczne już - od tego będzie zależało czy mam odstawić luteinę -już nie mam sił do tych badań, korci mnie, żeby nie iść na to badanie...w sumie lekarz nie mówił mi, że mam je powtarzać...wiedział, że ostatni wynik miałam 356,90 i powiedział, żeby skontrolować jeszcze raz i jak wynik będzie mizerny typu 370, lub mniejszy niz był, to mam nie brać luteiny a jak będzie w 1000 to mam brać i czekać...no a że wyszło w 1000 (choć słabo bo 1622) to zaczęłam brać od wczoraj tę lutke...ale wynik ten 1622 nie jest jednoznaczy dla mnie bo niestety przyrost był tylko na poziomie 52% to jutro tak jakby wypadałoby powtórzyć...juz sama nie wiem iść czy nie iść, w końcu jak ciąża się nie rozwija to nawet jak biore lutkę to i ona mi nie pomoże i w koncu predzej czy poźniej dojdzie do krwawienia, z drugiej strony jak sztucznie nie bede podtrzymywała poziomu progesteronu to może to szybciej sie skonczyć...
    Co myślicie?

haneczka - tak się naczytałam, że mam głowę kwadratową, szukając przyczyny moich niepowodzeń czuję się tak jakbym miała szukać igły w stogu siana :/

Kornelia85 ja nastepnym razem zrobię tylko sikacza i będę czekała do 8 tygodnia na wizytę by oszczedzić sobie stresów..;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:34

Sabina lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    już wysłałam maila :)

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    Blair
    Chodzi mi o dziewczyny, które jeszcze nie widziały swoich Bąbelków :) kiedy mają pierwszą wizytę :) mam wrażenie, że ja mam ostatnia :(
    Ja jeszcze nie widziałam maleństwa w poniedziałek mam wizytę 8.02

Co to tętna za wysokie a ciśnienie jest niskie, ale nie najgorsze ja mam takie normalne tętno może być szybsze przez to, że prawdopodobnie złapałaś grypę i to powinno być teraz Twoim największym zmartwieniem i koniecznie powiedz lekarzowi o tym kołataniu serca bo to też nic dobrego

w57vikgnszqgz528.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Blair, miałam mieć dzisiaj, ale mój lekarz poszedł na urlop i odwołał, idę za to w sobotę. Zmienia się zmienia, dlatego lista z możliwością edycji przez każdą z nas będzie lepsza i łatwiejsza w obsłudze :) Już ją tworzę. Niebawem będzie gotowa.

Potrzebuję Waszych maili, żebym mogła udostępnić dokument, najlepiej na gmail.com, wtedy nie ma nigdy problemów z edycją.:)

Możecie je potem usunąć (jak już odbierzecie zaproszenie na maila), ale przez chwilę muszę mieć do nich wgląd.
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:44

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie znać dziewczyny, czy możecie edytować listę :) Na bieżąco odbieram zaproszenia i wiadomości i Was zapraszam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:

Kornelia85 ja nastepnym razem zrobię tylko sikacza i będę czekała do 8 tygodnia na wizytę by oszczedzić sobie stresów..;)

Trzymam za słowo, wychodzi na to, że warto poczekać z tą pierwszą wizytą.
    Jednak mam nadzieję, że następny sikacz będzie przy drugim dzieciaczku. A teraz wszystko się wyjaśni na korzyść maluszka.
    Ja bym zrobiła jutro jeszcze bete.

M@linka lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogę edytować jest ok ;)

w57vikgnszqgz528.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Blair, Sabina - tak jutro beta - mam nadzieję, na to że będzie jednoznaczne już - od tego będzie zależało czy mam odstawić luteinę -już nie mam sił do tych badań, korci mnie, żeby nie iść na to badanie...w sumie lekarz nie mówił mi, że mam je powtarzać...wiedział, że ostatni wynik miałam 356,90 i powiedział, żeby skontrolować jeszcze raz i jak wynik będzie mizerny typu 370, lub mniejszy niz był, to mam nie brać luteiny a jak będzie w 1000 to mam brać i czekać...no a że wyszło w 1000 (choć słabo bo 1622) to zaczęłam brać od wczoraj tę lutke...ale wynik ten 1622 nie jest jednoznaczy dla mnie bo niestety przyrost był tylko na poziomie 52% to jutro tak jakby wypadałoby powtórzyć...juz sama nie wiem iść czy nie iść, w końcu jak ciąża się nie rozwija to nawet jak biore lutkę to i ona mi nie pomoże i w koncu predzej czy poźniej dojdzie do krwawienia, z drugiej strony jak sztucznie nie bede podtrzymywała poziomu progesteronu to może to szybciej sie skonczyć...
    Co myślicie?

haneczka - tak się naczytałam, że mam głowę kwadratową, szukając przyczyny moich niepowodzeń czuję się tak jakbym miała szukać igły w stogu siana :/

Malinko zrób bete dla swojego i naszego spokoju ja ciągle trzymam kciuki i mam jednak nadzieje, że będzie ok ;) a może skonsultuj się z innym lekarzem wiesz czasem warto

M@linka lubi tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się coś takiego pokazuje

Potrzebujesz pozwolenia

Chcesz uzyskać dostęp? Poproś właściciela lub przełącz się na konto z odpowiednimi uprawnieniami. Dowiedz się więcej

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też nie działa. Musiałabym mieć konto, e-mail na Gmail

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia, a powiedz mi co masz napisane w "dowiedz się więcej"? Może skorzystaj z opcji poproś właściciela... A jak nie , to spróbuję inaczej

‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ