X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka a nie da się zrobić tak żeby udostępnić wszystkim?

Elfiona faktycznie masz trochę za szybkie tętno do 90jest jeszcze normalne a na ciśnieniu się nie znam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair
    Chodzi mi o dziewczyny, które jeszcze nie widziały swoich Bąbelków :) kiedy mają pierwszą wizytę :) mam wrażenie, że ja mam ostatnia :(

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Haneczka a nie da się zrobić tak żeby udostępnić wszystkim?

Elfiona faktycznie masz trochę za szybkie tętno do 90jest jeszcze normalne a na ciśnieniu się nie znam

Jak udostępnię wszystkim i wrzucę tu linka, do dostęp będzie miał każdy z neta:/ Dlatego potrzebne mi są maile, żebym mogła Was zaprosić. Wszystko jest już gotowe. Czekam na maile.

Blair, mmargol lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair podaj jakiegokolwiek maila i powiesz mi czy działa u Ciebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Blair podaj jakiegokolwiek maila i powiesz mi czy działa u Ciebie
    Wysłałam Ci :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaprosiłam już 3 osoby:) Sprawdźcie maile, pozostałe zachęcam do zaproszenia mnie do przyjaciółek i wysłania maila w prywatnej wiadomości. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już Cię zaprosiłam do przyjaciółek czekam na potwierdzenie :-)

haneczka lubi tę wiadomość

• Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekam na potwierdzenie ;)

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam tych wizyt, ja nie mam jeszcze swojej umówionej... Jutro dzwonię do swojego giną był na urlopie :-(

• M@linka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, Sabina - tak jutro beta - mam nadzieję, na to że będzie jednoznaczne już - od tego będzie zależało czy mam odstawić luteinę -już nie mam sił do tych badań, korci mnie, żeby nie iść na to badanie...w sumie lekarz nie mówił mi, że mam je powtarzać...wiedział, że ostatni wynik miałam 356,90 i powiedział, żeby skontrolować jeszcze raz i jak wynik będzie mizerny typu 370, lub mniejszy niz był, to mam nie brać luteiny a jak będzie w 1000 to mam brać i czekać...no a że wyszło w 1000 (choć słabo bo 1622) to zaczęłam brać od wczoraj tę lutke...ale wynik ten 1622 nie jest jednoznaczy dla mnie bo niestety przyrost był tylko na poziomie 52% to jutro tak jakby wypadałoby powtórzyć...juz sama nie wiem iść czy nie iść, w końcu jak ciąża się nie rozwija to nawet jak biore lutkę to i ona mi nie pomoże i w koncu predzej czy poźniej dojdzie do krwawienia, z drugiej strony jak sztucznie nie bede podtrzymywała poziomu progesteronu to może to szybciej sie skonczyć...
    Co myślicie?

haneczka - tak się naczytałam, że mam głowę kwadratową, szukając przyczyny moich niepowodzeń czuję się tak jakbym miała szukać igły w stogu siana :/

Kornelia85 ja nastepnym razem zrobię tylko sikacza i będę czekała do 8 tygodnia na wizytę by oszczedzić sobie stresów..;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:34

Sabina lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    już wysłałam maila :)

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    Blair
    Chodzi mi o dziewczyny, które jeszcze nie widziały swoich Bąbelków :) kiedy mają pierwszą wizytę :) mam wrażenie, że ja mam ostatnia :(
    Ja jeszcze nie widziałam maleństwa w poniedziałek mam wizytę 8.02

Co to tętna za wysokie a ciśnienie jest niskie, ale nie najgorsze ja mam takie normalne tętno może być szybsze przez to, że prawdopodobnie złapałaś grypę i to powinno być teraz Twoim największym zmartwieniem i koniecznie powiedz lekarzowi o tym kołataniu serca bo to też nic dobrego

w57vikgnszqgz528.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Blair, miałam mieć dzisiaj, ale mój lekarz poszedł na urlop i odwołał, idę za to w sobotę. Zmienia się zmienia, dlatego lista z możliwością edycji przez każdą z nas będzie lepsza i łatwiejsza w obsłudze :) Już ją tworzę. Niebawem będzie gotowa.

Potrzebuję Waszych maili, żebym mogła udostępnić dokument, najlepiej na gmail.com, wtedy nie ma nigdy problemów z edycją.:)

Możecie je potem usunąć (jak już odbierzecie zaproszenie na maila), ale przez chwilę muszę mieć do nich wgląd.
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:44

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie znać dziewczyny, czy możecie edytować listę :) Na bieżąco odbieram zaproszenia i wiadomości i Was zapraszam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:

Kornelia85 ja nastepnym razem zrobię tylko sikacza i będę czekała do 8 tygodnia na wizytę by oszczedzić sobie stresów..;)

Trzymam za słowo, wychodzi na to, że warto poczekać z tą pierwszą wizytą.
    Jednak mam nadzieję, że następny sikacz będzie przy drugim dzieciaczku. A teraz wszystko się wyjaśni na korzyść maluszka.
    Ja bym zrobiła jutro jeszcze bete.

M@linka lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogę edytować jest ok ;)

w57vikgnszqgz528.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Blair, Sabina - tak jutro beta - mam nadzieję, na to że będzie jednoznaczne już - od tego będzie zależało czy mam odstawić luteinę -już nie mam sił do tych badań, korci mnie, żeby nie iść na to badanie...w sumie lekarz nie mówił mi, że mam je powtarzać...wiedział, że ostatni wynik miałam 356,90 i powiedział, żeby skontrolować jeszcze raz i jak wynik będzie mizerny typu 370, lub mniejszy niz był, to mam nie brać luteiny a jak będzie w 1000 to mam brać i czekać...no a że wyszło w 1000 (choć słabo bo 1622) to zaczęłam brać od wczoraj tę lutke...ale wynik ten 1622 nie jest jednoznaczy dla mnie bo niestety przyrost był tylko na poziomie 52% to jutro tak jakby wypadałoby powtórzyć...juz sama nie wiem iść czy nie iść, w końcu jak ciąża się nie rozwija to nawet jak biore lutkę to i ona mi nie pomoże i w koncu predzej czy poźniej dojdzie do krwawienia, z drugiej strony jak sztucznie nie bede podtrzymywała poziomu progesteronu to może to szybciej sie skonczyć...
    Co myślicie?

haneczka - tak się naczytałam, że mam głowę kwadratową, szukając przyczyny moich niepowodzeń czuję się tak jakbym miała szukać igły w stogu siana :/

Malinko zrób bete dla swojego i naszego spokoju ja ciągle trzymam kciuki i mam jednak nadzieje, że będzie ok ;) a może skonsultuj się z innym lekarzem wiesz czasem warto

M@linka lubi tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się coś takiego pokazuje

Potrzebujesz pozwolenia

Chcesz uzyskać dostęp? Poproś właściciela lub przełącz się na konto z odpowiednimi uprawnieniami. Dowiedz się więcej

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też nie działa. Musiałabym mieć konto, e-mail na Gmail

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia, a powiedz mi co masz napisane w "dowiedz się więcej"? Może skorzystaj z opcji poproś właściciela... A jak nie , to spróbuję inaczej

‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ