Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:Już działa musiałam aplikacje zainstalować na telefon żebym mogła edytować w arkuszu.
Tabelka genialna
Masz iPhone? Pytam, bo tez musiałam zainstalować Apke, a na iPhone polecam ciekawa aplikacje ciążowa - ovia pregnacy.
Oprócz porad np.o diecie sa tez codzienne informacje co sie rozwija u żelka
Oczywiście wiadomo, ze to tylko mniej więcej, ale bardzo fajnie sie czyta, ze np wczoraj kształtowały sie paluszki, a dzisiaj oczy nabierają barwy.Gumcia lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Masz iPhone? Pytam, bo tez musiałam zainstalować Apke, a na iPhone polecam ciekawa aplikacje ciążowa - ovia pregnacy.
Oprócz porad np.o diecie sa tez codzienne informacje co sie rozwija u żelka
Oczywiście wiadomo, ze to tylko mniej więcej, ale bardzo fajnie sie czyta, ze np wczoraj kształtowały sie paluszki, a dzisiaj oczy nabierają barwy.
ten program na takie zielone logo z brzuszkiem ciezarnej mamy? -
Gumcia wrote:ten program na takie zielone logo z brzuszkiem ciezarnej mamy?
Tak. Taki biały szlaczek, który wyglada jak brzuszek. Na zielonym tle.Gumcia lubi tę wiadomość
-
Ania91 wrote:Mamy blisko do siebie bo ja za Oświęcim się przeprowadzam do Osieka (bliżej Andrychowa)a do lekarza jeżdżę do Kęt a Ty?
Ania91, Flakonik lubią tę wiadomość
-
claudiuszek wrote:Jaki ten świat mały, mój mąż pracuje w Oświęcimiu ja jeżdżę do Krakowa do lekarza, pracuję w Krakowie i więcej czasu w ciągu dnia tutaj spędzam. A teraz jestem na l4 więc bycze sie w Wado.
-
claudiuszek wrote:Jaki ten świat mały, mój mąż pracuje w Oświęcimiu ja jeżdżę do Krakowa do lekarza, pracuję w Krakowie i więcej czasu w ciągu dnia tutaj spędzam. A teraz jestem na l4 więc bycze sie w Wado.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:43
-
nick nieaktualny
-
Uprzejmie informuję, że moje biuro będzie dziś czynne tylko do godziny 20:00, gdyż mój synek wymaga kąpieli, a mąż wraca z pracy
Jeśli chcecie uzyskać dostęp do listy, zaproście mnie do przyjaciółek, jak tylko wejdę na bbf to zaakceptuję zaproszenia i będziecie mogły wysłać mi prywatną wiadomość z adresem e-mail. Na tego maila otrzymacie zaproszenie do edytowania listy. Powinnam tu być jutro ok 11.
Edit.
Jeśli nie działa Wam edycja dokumentu, napiszcie mi wiadomość prywatną na bbf, a nie na forum, bo nie okiełznam tego. Dostaniecie wtedy specjalny link, z którym wszystko powinno już działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 20:08
szpilka, slodka100, iwonaw1205, żabka04, Flakonik, Angela89, Blair, mmargol lubią tę wiadomość