X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jak dobrze, że ten dzień dobiega końca. Jestem wysssana z energii. A jutro wizyta niby na nfz i nie liczę aby w ogóle mi zaproponowano usg ale mam stresa nie wiem skąd u mnie to się dziś pojawiło. Może za długo nie widziałam Pchełeczke:(
    Angela może powiedz ze się martwisz i zrobi Ci usg? Naścienbiaj coś tam to zrobi :D

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Bisacz a gdzie ty się wybierasz samolotem?
    Ha, ha ....samolotem się nigdzie nie wybieram, chodziło mi o samolot u gina :)
    Właśnie wróciłam, maluszek rośnie ma 2cm i serduszko pika, jak szybko nie wiem bo to lekarz z tych co tego nie mierzą. Zapytałam go o wielkość pęcherzyka to powiedział "pani nie patrzy na pęcherzyk tylko na zarodek". Więc jestem dobrej myśli, następna wizyta za dwa tygodnie, mam przynieść wyniki badań i założymy kartę ciąży :)

mmargol, Angela89, żabka04, Ania91, M@linka, Pauka, Bratek, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ha, ha ....samolotem się nigdzie nie wybieram, chodziło mi o samolot u gina :)
    Właśnie wróciłam, maluszek rośnie ma 2cm i serduszko pika, jak szybko nie wiem bo to lekarz z tych co tego nie mierzą. Zapytałam go o wielkość pęcherzyka to powiedział "pani nie patrzy na pęcherzyk tylko na zarodek". Więc jestem dobrej myśli, następna wizyta za dwa tygodnie, mam przynieść wyniki badań i założymy kartę ciąży :)
    Wybacz. Mam jakis nieogar w rozumowaniu dzisiaj :D gratuluję udanej wizyty

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku, spotkałam się z przyjaciółką, pojadłam sobie, zakupy zrobiłam, a teraz odpoczywam z donatem w ręce :)

mmargol, żabka04, bisacz, Bratek lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    wróciłam do domku, spotkałam się z przyjaciółką, pojadłam sobie, zakupy zrobiłam, a teraz odpoczywam z donatem w ręce :)
    w pierwszej chwili pezeczytalam "z donatanem" hihihi :D chyba juz pora na mnie ;-)

M@linka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, kupiłam sobie klasycznego donata z różową polewą kolorową cukrową posypką i jest obrzydliwie słodki :P

mmargol lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego preferuje zwykłe pączki z różą, ale miałam smaka na takiego z bitą śmietaną a nie było :( Ale i tak jestem zadowolona bo przyszedł mi dziś kojec :D i w końcu moje zobolałe plecy odpoczną

w57vikgnszqgz528.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    little red fox, to calkiem niezle na podsumowanie tego dnia :D ja zjadlam az 3 paczusie w pracy i juz patrzec nie moge na nie az sie maz dziwil :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki czy którejś lekarz zlecił badanie HIV Ag/Ab (Combo)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, ja robiłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Hej dziewczynki czy którejś lekarz zlecił badanie HIV Ag/Ab (Combo)?

E to jakieś inne badanie niż na hiv?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz luknę w necie o co z tym chodzi, podliczyłam i na badanka pójdą jakieś dwie stówki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, sprawdziłam chodzi właśnie o TEN HIV.Dziwne to trochę ale jak trzeba to robię.

• esmi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja po wizycie maluszek ma 1.67 cm czyli od tygodnia urosl 8krotnie.
    Brail wyslalam.wiadomosc bede wdzieczna o tabelke.
    Dzisiaj tesciowa byla u nas zjadlam 2 paczki bo mi po nich ndlilo i bylo mi bardzo ciazko....

mmargol, bisacz, żabka04, Blair, szpilka, ewcia91, martta, haneczka lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

bisacz, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:42

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dałam ok 150 zł za komplet badań: morfo, mocz, glukoza, TSH, toxo, HIV, VDRL, grupa krwi i jeśli o czymś nie zapomniałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpatruję jeszcze pakiety dla kobiet w ciąży I trymestru ale są tam też niepotrzebne mi badania więc chyba z nich nie skorzystam ale zobaczymy.

‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ