Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Jak dobrze, że ten dzień dobiega końca. Jestem wysssana z energii. A jutro wizyta niby na nfz i nie liczę aby w ogóle mi zaproponowano usg ale mam stresa nie wiem skąd u mnie to się dziś pojawiło. Może za długo nie widziałam Pchełeczke:(
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Bisacz a gdzie ty się wybierasz samolotem?
Właśnie wróciłam, maluszek rośnie ma 2cm i serduszko pika, jak szybko nie wiem bo to lekarz z tych co tego nie mierzą. Zapytałam go o wielkość pęcherzyka to powiedział "pani nie patrzy na pęcherzyk tylko na zarodek". Więc jestem dobrej myśli, następna wizyta za dwa tygodnie, mam przynieść wyniki badań i założymy kartę ciążymmargol, Angela89, żabka04, Ania91, M@linka, Pauka, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Ha, ha ....samolotem się nigdzie nie wybieram, chodziło mi o samolot u gina
Właśnie wróciłam, maluszek rośnie ma 2cm i serduszko pika, jak szybko nie wiem bo to lekarz z tych co tego nie mierzą. Zapytałam go o wielkość pęcherzyka to powiedział "pani nie patrzy na pęcherzyk tylko na zarodek". Więc jestem dobrej myśli, następna wizyta za dwa tygodnie, mam przynieść wyniki badań i założymy kartę ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja po wizycie maluszek ma 1.67 cm czyli od tygodnia urosl 8krotnie.
Brail wyslalam.wiadomosc bede wdzieczna o tabelke.
Dzisiaj tesciowa byla u nas zjadlam 2 paczki bo mi po nich ndlilo i bylo mi bardzo ciazko....mmargol, bisacz, żabka04, Blair, szpilka, ewcia91, martta, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny