X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jak dobrze, że ten dzień dobiega końca. Jestem wysssana z energii. A jutro wizyta niby na nfz i nie liczę aby w ogóle mi zaproponowano usg ale mam stresa nie wiem skąd u mnie to się dziś pojawiło. Może za długo nie widziałam Pchełeczke:(
    Angela może powiedz ze się martwisz i zrobi Ci usg? Naścienbiaj coś tam to zrobi :D

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Bisacz a gdzie ty się wybierasz samolotem?
    Ha, ha ....samolotem się nigdzie nie wybieram, chodziło mi o samolot u gina :)
    Właśnie wróciłam, maluszek rośnie ma 2cm i serduszko pika, jak szybko nie wiem bo to lekarz z tych co tego nie mierzą. Zapytałam go o wielkość pęcherzyka to powiedział "pani nie patrzy na pęcherzyk tylko na zarodek". Więc jestem dobrej myśli, następna wizyta za dwa tygodnie, mam przynieść wyniki badań i założymy kartę ciąży :)

mmargol, Angela89, żabka04, Ania91, M@linka, Pauka, Bratek, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ha, ha ....samolotem się nigdzie nie wybieram, chodziło mi o samolot u gina :)
    Właśnie wróciłam, maluszek rośnie ma 2cm i serduszko pika, jak szybko nie wiem bo to lekarz z tych co tego nie mierzą. Zapytałam go o wielkość pęcherzyka to powiedział "pani nie patrzy na pęcherzyk tylko na zarodek". Więc jestem dobrej myśli, następna wizyta za dwa tygodnie, mam przynieść wyniki badań i założymy kartę ciąży :)
    Wybacz. Mam jakis nieogar w rozumowaniu dzisiaj :D gratuluję udanej wizyty

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku, spotkałam się z przyjaciółką, pojadłam sobie, zakupy zrobiłam, a teraz odpoczywam z donatem w ręce :)

mmargol, żabka04, bisacz, Bratek lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    wróciłam do domku, spotkałam się z przyjaciółką, pojadłam sobie, zakupy zrobiłam, a teraz odpoczywam z donatem w ręce :)
    w pierwszej chwili pezeczytalam "z donatanem" hihihi :D chyba juz pora na mnie ;-)

M@linka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, kupiłam sobie klasycznego donata z różową polewą kolorową cukrową posypką i jest obrzydliwie słodki :P

mmargol lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego preferuje zwykłe pączki z różą, ale miałam smaka na takiego z bitą śmietaną a nie było :( Ale i tak jestem zadowolona bo przyszedł mi dziś kojec :D i w końcu moje zobolałe plecy odpoczną

w57vikgnszqgz528.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    little red fox, to calkiem niezle na podsumowanie tego dnia :D ja zjadlam az 3 paczusie w pracy i juz patrzec nie moge na nie az sie maz dziwil :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki czy którejś lekarz zlecił badanie HIV Ag/Ab (Combo)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, ja robiłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Hej dziewczynki czy którejś lekarz zlecił badanie HIV Ag/Ab (Combo)?

E to jakieś inne badanie niż na hiv?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz luknę w necie o co z tym chodzi, podliczyłam i na badanka pójdą jakieś dwie stówki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, sprawdziłam chodzi właśnie o TEN HIV.Dziwne to trochę ale jak trzeba to robię.

• esmi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja po wizycie maluszek ma 1.67 cm czyli od tygodnia urosl 8krotnie.
    Brail wyslalam.wiadomosc bede wdzieczna o tabelke.
    Dzisiaj tesciowa byla u nas zjadlam 2 paczki bo mi po nich ndlilo i bylo mi bardzo ciazko....

mmargol, bisacz, żabka04, Blair, szpilka, ewcia91, martta, haneczka lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

bisacz, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:42

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dałam ok 150 zł za komplet badań: morfo, mocz, glukoza, TSH, toxo, HIV, VDRL, grupa krwi i jeśli o czymś nie zapomniałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpatruję jeszcze pakiety dla kobiet w ciąży I trymestru ale są tam też niepotrzebne mi badania więc chyba z nich nie skorzystam ale zobaczymy.

‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ