Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak macie u siebie Alab to tam warto sprawdzić, na stronie internetowej można kupić badania/pakiety z dodatkowym rabatem.
Chyba, że macie też opcję abonamentu w Luxmed czy innych podobnych. Ja poprzez Luxmed musiałam zapłacić tylko za różyczkę i cytomegalie, łącznie 70 zł.17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyesmi wrote:Hej dziewczyny ja po wizycie maluszek ma 1.67 cm czyli od tygodnia urosl 8krotnie.
Brail wyslalam.wiadomosc bede wdzieczna o tabelke.
Dzisiaj tesciowa byla u nas zjadlam 2 paczki bo mi po nich ndlilo i bylo mi bardzo ciazko....
Przesłałam twój e-mail haneczka bo tylko ona może udostępnić ta tabelkę -
nick nieaktualnyAsienka1184 wrote:Jak macie u siebie Alab to tam warto sprawdzić, na stronie internetowej można kupić badania/pakiety z dodatkowym rabatem.
Chyba, że macie też opcję abonamentu w Luxmed czy innych podobnych. Ja poprzez Luxmed musiałam zapłacić tylko za różyczkę i cytomegalie, łącznie 70 zł.
Właśnie alab się koło mnie otworzył czyli ta cena za pakiet tylko przez internet obowiazuje? -
nick nieaktualnybisacz wrote:Jeśli masz w tym jeszcze grupę krwi to taniutko.
też byłam w szoku, jak mi babeczka podliczyła wszystkie badania
miłe zaskoczenie, a chodziłam tam na betę i na inne badania, mój brat polecił te labo i jestem bardzo zadowolona, bo jest niedaleko mojej pracy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Angela wcale nie jesteś naiwna należy ci się to jak ślepej kurze itd...
Ja tez chciałam skierowanie od lekarza z NFZ ale jakoś na tą chwilę nie chce mi się znowu biec do gina. Zobaczę w przyszłym tygodniu czy mi się nie zmieni -
Moj poszedl uspic Nicole mi sie przysnelo na kanapie w salonie . A ten wrocil i ugryzl mnie w palca u nogi nosz kurde jakie to pomysly trzeba mniec . Az sie poplakalam myslalam ze go palne w leb ! I do mnie przepraszam nie chcialem mocno nosz kurde !
bisacz, żabka04, mmargol, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z cerą nie mam problemów ale wystąpiła u mnie bardzo dziwna zmiana na łokciu wyglądem przypominająca łuszczycę. Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam za to mają moje szwagierki i snuję jakieś dziwne domysły, u mnie w rodzinie też nikt nie ma. Dziwna sprawa nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny