Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol - donatan hehe, ewelina ale się uśmiałam aż mi się łezka zakręciła hihi Ewelina ten Twój to musi być już nieźle wygłodniały i to dosłownie hehe
Wyniki beda jutro popoludniu i napewno dam znac...
Ale dziś się obżarłam to tak opropo donatanów - normalnie grzech idę już spać dobrej nocki Dziołchy
Ale się uśmiałam aż się obsmarałam hehe z tych donatanów aż mąż przyszedł sprawdzić czy ze mną okej - bo siedze przylaptopie cały dzień i to słyszy z sypialni moje szlochy a teraz na wieczór śmiechem się zanoszę
WY to potraficie humor człowiekowi naprawić :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 21:58
Bratek, Ewelina.Irl, megg, bisacz, Behemottka, Blair, mmargol lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:A ja właśnie odpaliłam detektor tetna i po sporych poszukiwaniach znalazłam tetno - 163 uderzeń na minute! Teraz już spokojnie mogę czekać do wizyty u mojego dr Jestem szczęśliwa
To już detektor wyłapie tętno? Też się zastanawiam, żeby kupić, jaki masz?M@linka lubi tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
bisacz wrote:Jeśli masz w tym jeszcze grupę krwi to taniutko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:mmargol - donatan hehe, ewelina ale się uśmiałam aż mi się łezka zakręciła hihi Ewelina ten Twój to musi być już nieźle wygłodniały i to dosłownie hehe
Wyniki beda jutro popoludniu i napewno dam znac...
Ale dziś się obżarłam to tak opropo donatanów - normalnie grzech idę już spać dobrej nocki Dziołchy
Ale się uśmiałam aż się obsmarałam hehe z tych donatanów aż mąż przyszedł sprawdzić czy ze mną okej - bo siedze przylaptopie cały dzień i to słyszy z sypialni moje szlochy a teraz na wieczór śmiechem się zanoszę
WY to potraficie humor człowiekowi naprawić :*
Jutro koncze wczesniej to moze sie zlituje nad biedakiem
Dobranoc :*M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny błagam POMOCY! byłam właśnie w toalecie i zauważyłam, że majteczki są lekko podplamione na brązowo zaczynam panikować a nie mam jak się teraz gdziekolwiek ruszyć dziecko śpi a narzeczony w pracy ma noc jest tego bardzo bardzo malutko ale ja i tak zaczynam panikować (
-
nick nieaktualny