Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Dziewczyny, które nie mogą uzyskać dostępu w normalny sposób dostaną ode mnie linka, który umożliwi edytowanie Sprawdźcie skrzynki na bbf
Ale haneczka brawa ci się należą za tabelkę. Super!
To w takim razie te wiadomości co wam wysyłałam na PW odnośnie numeru i miejscowości nieaktualne bo w tabelce to można wpisać samemu
Mam nadzieję że mi też będzie działaćhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Blair, nawet link nie pomaga? Tak już nie powinno być. Załóż jakieś fikcyjne konto na gmail i mi podaj, bo już nie mam innego pomysłu.
Tabelka genialnahaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObcinam paznokcie i czuje się jakby mi ktoś palce odciął... Straszne uczucie miałam już strasznie długie.zapuszczalam pilowalam ale już za długie i niektórych czynności nie umiałam już robić :d np. Pisać na telefonie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:20
-
Ale ruch na arkuszu, aż miło popatrzeć Pomysł nie jest mój, tylko którejś ze starych kwietniówek, ale dziękuję za dobre słowo. Dodałam kilka kolumn, których moim zdaniem brakowało i oto jest.
Powiem Wam, że teraz chętnie sięgam do kwietniówkowej listy i sprawdzam jak to było z Arturkiem. Prawdziwa skarbnica wiedzy!Flakonik, mmargol lubią tę wiadomość