Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:Dziewczyny przepraszam, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów znowu ze mnie poleciało na tyle, że musiałam zmienić majtki taki śluz podbarwiony na brązowo boje się i strasznie może panikuje u mnie w przychodni nikt nie odbiera nie wiem czy jechać na izbę czy nie?
a nie wypada Ci teraz w tym czasie że powinnas dostac okres? -
jezu Wasi mężowie też tacy drażliwi się zrobili? normalnie jakby mu się hormony ciążowe udzieliły.... masakra jakaś!
Ania jak nie minie to może na IP podjedź. Ja też tak miałam tydzień temu tylko u mnie to było żywoczerwona krew. Ale okazało się, że krwiak się oczyszcza. Zwiększyli dawkę duphastonu i już ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:45
-
Bratek wrote:agatia, organizm chyba się przystosowuje
Kurde, szlag mnie trafia. Niby Karowa taka wielka, a de facto dostałam wybór jednego, tak, aż JEDNEGO lekarza do prowadzenia Bo reszta, to niby albo ciąż nie prowadzi, albo prowadzi ciąże zupełnie fizjologiczne, albo zupełnie już pokićkane ;/
Tylko, że ta babka ma załamujące trochę opinie Wiem, może powinnam poczekać po prostu do wizyty i się sama przekonać, ale... ;/
http://www.znanylekarz.pl/izabela-falkowska/ginekolog-psycholog/warszawa
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. "Nikt" (w sensie lekarskim ) mnie nie chce
Sorry, już nie smęcęBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ja już odpoczywam po obiedzie:-)
Zrobiłam rybkę i kalafior a smierdzialo!!!!!! Niestety zjadłam Ryłko rybkę z surówka od córki czyt z marchewki:-) kalafior był cierpki? Kwaśny? Nie umiem opisać bynajmniej nie dobry.
Lezakuje bo mnie coś dół brzucha boli
M@linka ja czekam i trzymam kciuki:-)Gumcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, parę dni mnie nie było tutaj, ciężko przechodzę ciążę w pracy chce mi się ryczeć, bo nie mam sił pracować jak tak głowa mnie boli i mi tak niedobrze...
A dzisiaj... to już w ogóle, mam urodziny i ledwo pierwsza osoba zaczęła mi życzenia składać to ja się tak rozryczałam, że dojść do siebie nie mogłam... Jak miałam wolne to czułam się super... a teraz: rano wstaje czuje się fatalnie, w pracy jest fatalnie, wieczorem jeszcze gorzej... odechciewa się wszystkiego... Niech już zaczynają się te radosne dni.
A co u Was dziewczyny? Mam nadzieję, że coś lepiej (nie nadrobię, nawet nie próbuje tych zaległości z prawie całego tygodnia)
Witam nowe dziewczyny i gratuluje pozostałym udanych wizyt
-
Lusia_M wrote:Cześć dziewczyny, parę dni mnie nie było tutaj, ciężko przechodzę ciążę w pracy chce mi się ryczeć, bo nie mam sił pracować jak tak głowa mnie boli i mi tak niedobrze...
A dzisiaj... to już w ogóle, mam urodziny i ledwo pierwsza osoba zaczęła mi życzenia składać to ja się tak rozryczałam, że dojść do siebie nie mogłam... Jak miałam wolne to czułam się super... a teraz: rano wstaje czuje się fatalnie, w pracy jest fatalnie, wieczorem jeszcze gorzej... odechciewa się wszystkiego... Niech już zaczynają się te radosne dni.
A co u Was dziewczyny? Mam nadzieję, że coś lepiej (nie nadrobię, nawet nie próbuje tych zaległości z prawie całego tygodnia)
Witam nowe dziewczyny i gratuluje pozostałym udanych wizytLusia_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:Lusia chyba większość z nas wypatruje już tych lepszych dni, jeszcze chwilka, ja sobie mówię, że już bliżej niż dalej...
A poza tym WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Dziękuje
Ja domyślam się, że większość z nas wypatruje tych lepszych dni, ale musiałbyście mnie dzisiaj rano przed pracą widzieć, mama składa mi życzenia m.in. żeby ciąża jak najlepiej przebiegała, szczęśliwego rozwiązania itd. a ja jak wybuchłam płaczem to przez 5 min nie byłam w stanie wydobyć z siebie ani słowa, bo tak się przejęłam tym, że z 5 minut wcześniej mi się słabo zrobiło w łazience jak makijaż sobie robiłam.
-
nick nieaktualnyMoja kotka miała wczoraj urodziny haha więc musiała zaliczyć sesyjke
Kokardka z Mikołajem jeszcze
http://iv.pl/images/32900426609813776585.jpg
Lusia życzę Ci żebyś jutro miała już weselszy dzień i każdy kolejny lepszyżabka04, Lusia_M, M@linka, Jotc, Behemottka, mmargol, claudiuszek, bbeczka91, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny