Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania91 wrote:Kurde dzwoniłam do mojej przychodni, ale chyba jest dziś zamknięta nie chce wyjść na panikare na IP jestem przyszłą pielęgniarką i może tylko bagatelizuje, nie mam żadnych leków tylko zestaw witamin dla kobiet w ciąży.
Lepiej wyjść na panikarę niż później długo żałować, że się coś zbagatelizowało - tak mi się wydaje...Ania91, agatia, mmargol, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySophia wrote:Blair ten Twój kot taki nieprawdopodobnie śliczny, jak nieprawdziwy.
żabka04 wrote:Blair piękny kociak.
Jestem nią zauroczona:-)
P.s. Ten kot jest wyjątkowy ma coś w sobie a szczególnie w oczach. Dla mnie jest wyjątkowy.
Ukradlabym ci go! Jakbym mogła:-) -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
jakoś słodkiego jeść słodkiego nie mogę bo mnie strasznie mdli, czekam do 16 pojadę do mamy dzisiaj będę miała placki ziemniaczane ale za mną chodzą mniam aż głodna mocno się zrobiłam.
Tabelka jest super ! później uzupełnię z USG bo zostawiłam w domu dokumenty.
Dowiedziałam się dzisiaj, że koleżanka z pracy tez w ciaży ale bardziej się dowiedzieliśmy ze zwolnienia bo wczoraj ją spotkałam jak wychodziłam od lekarza i była hihi.
Weekend niby ale mąż chory coś jego bierze mam nadzieje, że moje dziecię nie zachowuje
Malinka jak tam beta ? masz już wynik ???? -
i powiem Wam, że moje nastroje są straszne... mąż czasami nie wytrzymuje
Dziecko moje to kucharzem zostanie bo tylko garnki w głowie i nic więcej.
Słodki kociak blair ja kiedyś miałam psa mieszańca ale słodziak był i żył 16 lat... -
żabka04 wrote:Blair piękny kociak.
Jestem nią zauroczona:-)
P.s. Ten kot jest wyjątkowy ma coś w sobie a szczególnie w oczach. Dla mnie jest wyjątkowy.
Ukradlabym ci go! Jakbym mogła:-)
żabka, jakoś się do blair zakradniemy i buchniemy tego kota, tylko potem będziemy musiały się nim jakoś podzielić.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Rzadko się udzielam, ale podczytuję Was.
Zastanawiam się czy tylko ja tak bezboleśnie przechodzę tą ciążę, aż się czasami zastanawiam czy wszystko ok. Nie wymiotuję, mdłości są, ale delikatne.
Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za kolejne.
Blair śliczny kotek! Ja jestem mega kociarą. Też mam kotkę, ale czarnucha z białymi skarpetami;)Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Hej. Rzadko się udzielam, ale podczytuję Was.
Zastanawiam się czy tylko ja tak bezboleśnie przechodzę tą ciążę, aż się czasami zastanawiam czy wszystko ok. Nie wymiotuję, mdłości są, ale delikatne.
Blair śliczny kotek! Ja jestem mega kociarą. Też mam kotkę, ale czarnucha z białymi skarpetami;)
Oby było u Ciebie tak dalej, bo w zeszłym tygodniu przez cały tydzień się tak świetnie czułam, że też mnie dziwiło, że dziewczyny tak męczą się z dolegliwościami, za to ten tydzień ładnie daje mi w kość - oby jutro było lepiej, bo robię domówkę i znajomi wpadają, który nie wiedzą, że spodziewam się dzidziusia i na razie chce żeby tak zostało
-
Magdziulla wrote:Hej. Rzadko się udzielam, ale podczytuję Was.
Blair śliczny kotek! Ja jestem mega kociarą. Też mam kotkę, ale czarnucha z białymi skarpetami;)bisacz, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Jeszcze nie mam wyników...dam Wam znac jak tylko sie pojawią
Blair jej ona ma oczy jak kredka malowane-śliczna kicia, to Brytyjczyk?
Lusia M - spełnienia wszystkich marzeń kurde szkoda, że nie możesz wykombinować z tym zwolnieniem
Tak srebrny cieniowany BrytyjczykM@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny