Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
M@linko jest mi bardzo przykro, całuje Cię w policzek, trzymam kciuki by to był Twój trzeci i ostatni raz!!! Pamiętaj ze masz już jednego swojego kochanego szkraba który powinien być dla Ciebie dowodem ze jeśli nie teraz to zaraz w końcu sie uda i będziesz szczęśliwa mamusią czego z całego serca Ci życzę!! Do przeczytania wkrótce!!!! Mimo wszystko byłoby miło gdybys o Nas nie zapomniała i wpadała bo my o Tobie niezapomnimy!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:41
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Lusia_M wrote:Cześć dziewczyny, parę dni mnie nie było tutaj, ciężko przechodzę ciążę w pracy chce mi się ryczeć, bo nie mam sił pracować jak tak głowa mnie boli i mi tak niedobrze...
A dzisiaj... to już w ogóle, mam urodziny i ledwo pierwsza osoba zaczęła mi życzenia składać to ja się tak rozryczałam, że dojść do siebie nie mogłam... Jak miałam wolne to czułam się super... a teraz: rano wstaje czuje się fatalnie, w pracy jest fatalnie, wieczorem jeszcze gorzej... odechciewa się wszystkiego... Niech już zaczynają się te radosne dni.
A co u Was dziewczyny? Mam nadzieję, że coś lepiej (nie nadrobię, nawet nie próbuje tych zaległości z prawie całego tygodnia)
Witam nowe dziewczyny i gratuluje pozostałym udanych wizyt -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:agatia, organizm chyba się przystosowuje
Kurde, szlag mnie trafia. Niby Karowa taka wielka, a de facto dostałam wybór jednego, tak, aż JEDNEGO lekarza do prowadzenia Bo reszta, to niby albo ciąż nie prowadzi, albo prowadzi ciąże zupełnie fizjologiczne, albo zupełnie już pokićkane ;/
Tylko, że ta babka ma załamujące trochę opinie Wiem, może powinnam poczekać po prostu do wizyty i się sama przekonać, ale... ;/
http://www.znanylekarz.pl/izabela-falkowska/ginekolog-psycholog/warszawa
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. "Nikt" (w sensie lekarskim ) mnie nie chce
Sorry, już nie smęcę
Do kogo dostałas się na Karowej?