Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka - trzymam kciuki za następne Dzieciątko. Ściskam mocno.
Kurczę u mnie nic nie pomaga na nudności. Ani imbir, ani migdały cały Boży dzień. Od rana jak tylko otworze oczy, to witam sie z toaleta, a do momentu kiedy ich nie zamknę jak nie odbijania, to gula w gardle
Nie jestem w stanie chodzić do pracy i rozmawiać z klientami, bo aż wstyd.
Macie jeszcze jakieś sposoby?
A na domiar złego czuje, ze wyłazi mi wstrena oprycha na górnej wardze!!! -
nick nieaktualny
-
TolaiOla2008 wrote:M@linka - trzymam kciuki za następne Dzieciątko. Ściskam mocno.
Kurczę u mnie nic nie pomaga na nudności. Ani imbir, ani migdały cały Boży dzień. Od rana jak tylko otworze oczy, to witam sie z toaleta, a do momentu kiedy ich nie zamknę jak nie odbijania, to gula w gardle
A na domiar złego czuje, ze wyłazi mi wstrena oprycha na górnej wardze!!!
Możemy sobie rękę podać... dokładnie wiem jak się czujesz - jak idę do pracy to ze łzami w oczach czasami... a to wszystko mi mega odbiera siły, po prostu nie jestem w stanie prowadzić lekcji i do tej pory nie znalazłam sposobu na to, żeby czuć się lepiej.
-
Dziewczyny: mój bobas ma 17 mm i tętno 156. Wszystko wyglada super, nawet wiekowo nie ma poślizgu. Hurra! Za tydzień ginekolog a USG prenatalne 4 marca.
kowieczka, Bratek, szpilka, Angela89, Sabina, żabka04, ewcia91, Ewelina.Irl, Blair, mmargol, Justyna_89, martta, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla, u mnie też nie ma tragedii
Behemottka, gratuluję maluszka
ja dziś powiedziałam w pracy, że na 50 % będzie chłopak (bo bardzo chcemy męskiego potomka) to jedna osoba nawet się zapytała skąd wiemy już tak wcześnie to myślałam, że będę się turlać ze śmiechu jak fretkaBratek, Angela89, Behemottka, Sabina, bisacz, Blair, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TolaiOla2008 wrote:M@linka - trzymam kciuki za następne Dzieciątko. Ściskam mocno.
A na domiar złego czuje, ze wyłazi mi wstrena oprycha na górnej wardze!!!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Luliczek wrote:Witam bardzo nowe Mamy
Słuchajcie... dostałam czopki- torecan.
Na wymioty.
Jednak na ulotce jest napisane , żeby nie brać w ciąży...
co robić? to są silne leki, które się bierze po chemoterapii i jakiś poważnych operacjach. Ja je dostałam na te moje silne wymioty ...
Brała to któraś z was?Ewelka91