X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • esmi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam zapalenie pecherza biore urosept i wit cos jeszcze.moge zrobic ?

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo wody i zurawine...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Maluch jest, serducbo pyka. Termin 27.09
    Super. Gratulacje! :*

Esmi pij jak najwięcej wody

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Dziewczyny mam zapalenie pecherza biore urosept i wit cos jeszcze.moge zrobic ?
    Mam nadzieje ze Ci pomoże bo na mnie nie podziałał i musiałam wziąć urofuraginum. A teraz żeby mi nie nawracalo biorę VitaButin - u ciężarnych mozna stosować:)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia 100 lat Wszystkie Najlepszego w dniu twojego swieta ❤

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia zdrówka i cudownej ciąży!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Simba_89 Nowa

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie wrześniowe mamy:)
    czytam ten wątek już długo jednak nie miałam odwagi się do Was wprosić przez komplikacje (plamienia, pobyt w szpitalu, wykryte hashimoto). Postanowiłam sobie, że się odezwę dopiero jak zobaczę serduszko i wszystko się unormuje. Tak więc serduszko wczoraj pięknie biło, plamienia ustały, wedlug usg mały człowieczek ma obecnie 6 tygodni i 3 dni:) termin porodu 27 września. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia:)

Ewelina.Irl, martta, Blair, nati85, żabka04, ewcia91, Sabina, bisacz, mmargol, szpilka, kowieczka, Behemottka, Bratek, Robotka1, claudiuszek, bbeczka91, Justyna_89, Pauka, blablabla lubią tę wiadomość

0d1y43r84fy81qyy.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka bardzo mi przykro :(( wierzylam ze bedzie innaczej ze dasz nam tu inne wiesci . Mylilam sie :(
    Zycze Ci zebys jak najszybciej mogla zaczac starania o dzieciatko dla syna ❤
    Sciskam mocno . :-*

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba_89 wrote:
    czytam ten wątek już długo jednak nie miałam odwagi się do Was wprosić przez komplikacje (plamienia, pobyt w szpitalu, wykryte hashimoto). Postanowiłam sobie, że się odezwę dopiero jak zobaczę serduszko i wszystko się unormuje. Tak więc serduszko wczoraj pięknie biło, plamienia ustały, wedlug usg mały człowieczek ma obecnie 6 tygodni i 3 dni:) termin porodu 27 września. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia:)
    Witam gratuluje bijacego ❤
    Rozgosc sie u nas :-)

Simba_89, juska19 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka kurczę tak mi przykro :-( trzymaj się kochana, mam nadzieje że następnym razem wszystko będzie dobrze i skończy się szczęśliwie.
    Esmi w aptece można kupić sok z żurawiny taki 100% jest pomocny wiem po sobie
    Simba witaj! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:49

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba_89 wrote:

Gratulacje. Witamy :) ciesze się że plamienie ustąpiło. Jak się czujesz? Jakieś objawy?

• Simba_89 Nowa

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe przyjęcie:)
    Obecnie męczą mnie mdłości, ustają dopiero około godziny 22.00 ale to pewnie kara za wcześniejsze marudzenie, że nie mam objawów:D dodatkowo pojawia się i znika ból piersi, poza tym jest wszystko ok:)

0d1y43r84fy81qyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia wszystkiego najlepszego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:43

agatia lubi tę wiadomość

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia_M - spełnienia marzeń :)

M@linka - strasznie współczuje i trzymam mocno kciuki żeby następny raz był już bezproblemowy.

Witam sie też z Nowymi :) fajnie, że nas tak dużo :D

I gratuluje udanych wizyt wizytującym :)

bisacz lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie za życzenia, a mnie na chipsy podkusiło... mężowi podjadam, a tak go prosiłam, żeby nie jadł ich przy mnie w ciąży :P

Malinka tak mi przykro, ale trzeba wierzyć, że następnym razem się uda.

Simba witamy :-)

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam u lekarza na nfz. Dobrze, że chociaż mam pakiet z pracy, to nawet rodzinny pod to podchodzi, ale dziecko już trzeba gdzieś zapisać, albo podciągnąć pod mój medicover... a jak to jest z tą położną co przychodzi po porodzie? Muszę wtedy do jakieś przychodni należeć żeby nas odwiedziła?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:44

• Luliczek Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam bardzo nowe Mamy :)

Słuchajcie... dostałam czopki- torecan.
    Na wymioty.
    Jednak na ulotce jest napisane , żeby nie brać w ciąży...
    co robić? to są silne leki, które się bierze po chemoterapii i jakiś poważnych operacjach. Ja je dostałam na te moje silne wymioty ...
    Brała to któraś z was?

[link=https://www.suwaczki.com/]w57v3a3fffvzxfwt.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, hmm... to się jeszcze dobrze w tej sprawie nie rozeznałam, kurczę a w medicoverze, moja lekarka właśnie uruchomiła wolne terminy na piątek i godziny kompletnie mi nie pasują :( znowu pójdę prywatnie, może jeszcze uda mi się tam załapać...

‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ