Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • esmi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam zapalenie pecherza biore urosept i wit cos jeszcze.moge zrobic ?

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo wody i zurawine...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Maluch jest, serducbo pyka. Termin 27.09
    Super. Gratulacje! :*

Esmi pij jak najwięcej wody

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Dziewczyny mam zapalenie pecherza biore urosept i wit cos jeszcze.moge zrobic ?
    Mam nadzieje ze Ci pomoże bo na mnie nie podziałał i musiałam wziąć urofuraginum. A teraz żeby mi nie nawracalo biorę VitaButin - u ciężarnych mozna stosować:)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia 100 lat Wszystkie Najlepszego w dniu twojego swieta ❤

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia zdrówka i cudownej ciąży!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Simba_89 Nowa

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie wrześniowe mamy:)
    czytam ten wątek już długo jednak nie miałam odwagi się do Was wprosić przez komplikacje (plamienia, pobyt w szpitalu, wykryte hashimoto). Postanowiłam sobie, że się odezwę dopiero jak zobaczę serduszko i wszystko się unormuje. Tak więc serduszko wczoraj pięknie biło, plamienia ustały, wedlug usg mały człowieczek ma obecnie 6 tygodni i 3 dni:) termin porodu 27 września. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia:)

Ewelina.Irl, martta, nick nieaktualny, nati85, nick nieaktualny, ewcia91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, szpilka, kowieczka, Behemottka, Bratek, Robotka1, claudiuszek, bbeczka91, Justyna_89, Pauka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0d1y43r84fy81qyy.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka bardzo mi przykro :(( wierzylam ze bedzie innaczej ze dasz nam tu inne wiesci . Mylilam sie :(
    Zycze Ci zebys jak najszybciej mogla zaczac starania o dzieciatko dla syna ❤
    Sciskam mocno . :-*

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba_89 wrote:
    czytam ten wątek już długo jednak nie miałam odwagi się do Was wprosić przez komplikacje (plamienia, pobyt w szpitalu, wykryte hashimoto). Postanowiłam sobie, że się odezwę dopiero jak zobaczę serduszko i wszystko się unormuje. Tak więc serduszko wczoraj pięknie biło, plamienia ustały, wedlug usg mały człowieczek ma obecnie 6 tygodni i 3 dni:) termin porodu 27 września. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia:)
    Witam gratuluje bijacego ❤
    Rozgosc sie u nas :-)

Simba_89, juska19 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka kurczę tak mi przykro :-( trzymaj się kochana, mam nadzieje że następnym razem wszystko będzie dobrze i skończy się szczęśliwie.
    Esmi w aptece można kupić sok z żurawiny taki 100% jest pomocny wiem po sobie
    Simba witaj! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:49

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba_89 wrote:

Gratulacje. Witamy :) ciesze się że plamienie ustąpiło. Jak się czujesz? Jakieś objawy?

• Simba_89 Nowa

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe przyjęcie:)
    Obecnie męczą mnie mdłości, ustają dopiero około godziny 22.00 ale to pewnie kara za wcześniejsze marudzenie, że nie mam objawów:D dodatkowo pojawia się i znika ból piersi, poza tym jest wszystko ok:)

0d1y43r84fy81qyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia wszystkiego najlepszego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:43

agatia lubi tę wiadomość

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia_M - spełnienia marzeń :)

M@linka - strasznie współczuje i trzymam mocno kciuki żeby następny raz był już bezproblemowy.

Witam sie też z Nowymi :) fajnie, że nas tak dużo :D

I gratuluje udanych wizyt wizytującym :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie za życzenia, a mnie na chipsy podkusiło... mężowi podjadam, a tak go prosiłam, żeby nie jadł ich przy mnie w ciąży :P

Malinka tak mi przykro, ale trzeba wierzyć, że następnym razem się uda.

Simba witamy :-)

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam u lekarza na nfz. Dobrze, że chociaż mam pakiet z pracy, to nawet rodzinny pod to podchodzi, ale dziecko już trzeba gdzieś zapisać, albo podciągnąć pod mój medicover... a jak to jest z tą położną co przychodzi po porodzie? Muszę wtedy do jakieś przychodni należeć żeby nas odwiedziła?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:44

• Luliczek Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam bardzo nowe Mamy :)

Słuchajcie... dostałam czopki- torecan.
    Na wymioty.
    Jednak na ulotce jest napisane , żeby nie brać w ciąży...
    co robić? to są silne leki, które się bierze po chemoterapii i jakiś poważnych operacjach. Ja je dostałam na te moje silne wymioty ...
    Brała to któraś z was?

[link=https://www.suwaczki.com/]w57v3a3fffvzxfwt.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, hmm... to się jeszcze dobrze w tej sprawie nie rozeznałam, kurczę a w medicoverze, moja lekarka właśnie uruchomiła wolne terminy na piątek i godziny kompletnie mi nie pasują :( znowu pójdę prywatnie, może jeszcze uda mi się tam załapać...

‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ