Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
esmi wrote:Dziewczyny mam zapalenie pecherza biore urosept i wit cos jeszcze.moge zrobic ?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Witam wszystkie wrześniowe mamy:)
czytam ten wątek już długo jednak nie miałam odwagi się do Was wprosić przez komplikacje (plamienia, pobyt w szpitalu, wykryte hashimoto). Postanowiłam sobie, że się odezwę dopiero jak zobaczę serduszko i wszystko się unormuje. Tak więc serduszko wczoraj pięknie biło, plamienia ustały, wedlug usg mały człowieczek ma obecnie 6 tygodni i 3 dni:) termin porodu 27 września. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia:)Ewelina.Irl, martta, Blair, nati85, żabka04, ewcia91, Sabina, bisacz, mmargol, szpilka, kowieczka, Behemottka, Bratek, Robotka1, claudiuszek, bbeczka91, Justyna_89, Pauka, blablabla lubią tę wiadomość
-
Simba_89 wrote:Witam wszystkie wrześniowe mamy:)
czytam ten wątek już długo jednak nie miałam odwagi się do Was wprosić przez komplikacje (plamienia, pobyt w szpitalu, wykryte hashimoto). Postanowiłam sobie, że się odezwę dopiero jak zobaczę serduszko i wszystko się unormuje. Tak więc serduszko wczoraj pięknie biło, plamienia ustały, wedlug usg mały człowieczek ma obecnie 6 tygodni i 3 dni:) termin porodu 27 września. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia:)
Rozgosc sie u nasSimba_89, juska19 lubią tę wiadomość
-
Malinka kurczę tak mi przykro trzymaj się kochana, mam nadzieje że następnym razem wszystko będzie dobrze i skończy się szczęśliwie.
Esmi w aptece można kupić sok z żurawiny taki 100% jest pomocny wiem po sobie
Simba witaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:49
-
nick nieaktualnySimba_89 wrote:Witam wszystkie wrześniowe mamy:)
czytam ten wątek już długo jednak nie miałam odwagi się do Was wprosić przez komplikacje (plamienia, pobyt w szpitalu, wykryte hashimoto). Postanowiłam sobie, że się odezwę dopiero jak zobaczę serduszko i wszystko się unormuje. Tak więc serduszko wczoraj pięknie biło, plamienia ustały, wedlug usg mały człowieczek ma obecnie 6 tygodni i 3 dni:) termin porodu 27 września. Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia:)
Gratulacje. Witamy ciesze się że plamienie ustąpiło. Jak się czujesz? Jakieś objawy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam u lekarza na nfz. Dobrze, że chociaż mam pakiet z pracy, to nawet rodzinny pod to podchodzi, ale dziecko już trzeba gdzieś zapisać, albo podciągnąć pod mój medicover... a jak to jest z tą położną co przychodzi po porodzie? Muszę wtedy do jakieś przychodni należeć żeby nas odwiedziła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:27
-
nick nieaktualny
-
Witam bardzo nowe Mamy
Słuchajcie... dostałam czopki- torecan.
Na wymioty.
Jednak na ulotce jest napisane , żeby nie brać w ciąży...
co robić? to są silne leki, które się bierze po chemoterapii i jakiś poważnych operacjach. Ja je dostałam na te moje silne wymioty ...
Brała to któraś z was?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny