Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny cieszyć się mdłościami - haftać i radować się!
Ewelinka zerówka dla Was! Tzn.zdrówka miało byc... ah ten słownik
A propo mdłości Luliczek jak z Tobą? Odezwij się - dawno Cię nie bylo. Juz troszkę lepiej sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:15
Kornelia85, Ewelina.Irl, ewcia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGumcia wrote:wiem co czujesz ja 10 dni... wyobrazam sobie ze moze od wczoraj juz bije serduszko
Mój dziennik Belly pokazuje, że 10 lutego będzie widoczne serduszko
M@linka wrote:Kornelia za 13'dni i to bedzie piękny widok. Przy następnej ciąży zamierzam pójść min. w 8tygodniu i nie robic żadnych bet i progesteronow :)ile ja bym teraz dala żeby miec pierwsza wizytę za 13 dni. Sporo nerwów by mi to oszczedzilo i miałabym lepszy urlop...
No mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Faktycznie dłuży się czas do tej pierwszej wizyty, ale tak jak wcześniej pisałam... zacisnąć zęby i czekać na nią grzecznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30
Ja też miałam mdłości w pierwszej ciąży przeważnie z głodu. Zawsze miałam coś do przegryzienia w torebce np. migdały naprawdę pomagały mi na mdłości
pamiętam taki etap, że nie nadawałam się iść na zakupy.... bo jak doszły do mnie różne zapachy zmieszane, to wylatywałam na dwór z prędkością światła he he
Ciekawe jak teraz będzie -
nick nieaktualnyMalinka kiedy będziesz miała wyniki?
Ja już nie wiem jak się nazywam. Od rana taki hałas w domu no przyjechała do nas ekipa i kładzie płyty żeby potem szło podłogę robić u nas na górze w domu. Bo tam mamy niektóre pokoje nie zrobione. Ten pokój co robią będzie dla dziecimmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:agatia, organizm chyba się przystosowuje
Kurde, szlag mnie trafia. Niby Karowa taka wielka, a de facto dostałam wybór jednego, tak, aż JEDNEGO lekarza do prowadzenia Bo reszta, to niby albo ciąż nie prowadzi, albo prowadzi ciąże zupełnie fizjologiczne, albo zupełnie już pokićkane ;/
Tylko, że ta babka ma załamujące trochę opinie Wiem, może powinnam poczekać po prostu do wizyty i się sama przekonać, ale... ;/
http://www.znanylekarz.pl/izabela-falkowska/ginekolog-psycholog/warszawa
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. "Nikt" (w sensie lekarskim ) mnie nie chce
Sorry, już nie smęcę
Bratek a czy to musi być Karowa? Myślałaś o Żelaznej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair
Tak byłam na wizycie, nawet nie jednej. Niestety początki mojej ciąży nie były kolorowe. Wylądowałam z silnymi bólami podbrzusza w szpitalu i dostałam Luteinę. Obecnie jest już dużo lepiej. Na ostatniej wizycie widziałam już pulsujące serduszko Termin mam na 17.09Blair, mmargol lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyJa już odpoczywam po obiedzie:-)
Zrobiłam rybkę i kalafior a smierdzialo!!!!!! Niestety zjadłam Ryłko rybkę z surówka od córki czyt z marchewki:-) kalafior był cierpki? Kwaśny? Nie umiem opisać bynajmniej nie dobry.
Lezakuje bo mnie coś dół brzucha boli
M@linka ja czekam i trzymam kciuki:-) -
Dziewczyny przepraszam, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów znowu ze mnie poleciało na tyle, że musiałam zmienić majtki taki śluz podbarwiony na brązowo boje się i strasznie może panikuje u mnie w przychodni nikt nie odbiera nie wiem czy jechać na izbę czy nie?