Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
martta wrote:Jest na necie bardzo fajny problem Kasi Bosackiej O Matko! obejrzałam ostatnio z mężem wszystkie odcinki pod rząd tak nas wciągnęło. Polecam, ma ogromną wiedzę i spoko podejście że ciąża nie choroba
http://player.pl/programy-online/o-matko-odcinki,1211/
Muszę koniecznie puścić mężowi:P
Malinka ok której będziesz miała wyniki? Zaciskam mocno kciuki!:*M@linka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie...ja ze stresu nic od rana nie przełknelam ale jak poczytalam Wasze posty to czuje ze apetyt odzyskuje
Broszka wyniki będą popoludniu15-16 jak dobrze pójdzie.
Dzis wraca mi synuś z obozu. Dziadyga jedna - juz nie mogę sie doczekac:)
Teraz jedziemy z mężem do nfz załatwić sobie dostęp do zip. Ma może któraś?haneczka lubi tę wiadomość
-
Broszka wrote:Muszę koniecznie puścić mężowi:P
Malinka ok której będziesz miała wyniki? Zaciskam mocno kciuki!:*
oj tak naprawdę polecam obejrzeć z mężem! też sobie porządkują w głowie i dowiadują więcej, mój stwierdził, że jeszcze raz za jakiś czas sobie zobaczy na spokojnie.
Malinka to czekamy na dobre wieści...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:33
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoooo ja już nie wytrzymałam zjadłam 9 pierogów z przysmażonym boczkiem i zapilam 2 szklankami kefiru
Po co czekać do 13 na obiad, kiedy można go zjeść o 11.30
A teraz drzemka a co
Wam rownież życzę smacznych obiadkówWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:42
mmargol, Gumcia, haneczka, żabka04, Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Witajcie Nie mam czasu się udzielać, mam nadzieję, że mi wybaczycie. Przeprowadzka okazała się bardzo męcząca, wciąż jest dużo roboty, a ja po zwykłym umyciu naczyń już jestem wykończona. Byłam dziś u lekarza, w końcu trafiłam na kogoś kompetentnego i ludzkiego! Wybrałam go, bo pracuje też w szpitalu, więc może i na porodówce się spotkamy. Fajny gościu. Kazał mi zrobić nowe badania krwi, bo uznał, że to co mi przepisała tamta baba to za mało. Fajnie, bo będę mieć m.in. toksoplazmozę, tsh, żelazo. Dowód na to że i na nfz trafiają się normalni lekarze. Do tego pracuje z nim przesympatyczna położna, więc wizyta bardzo miła. I w końcu założyli mi kartę ciąży. Dzidzia ma 10 tygodni, 2,83cm i ciągle się wierci A ja się czuję bardzo dobrze, rzadko mam mdłości, mąż mnie wyręcza we wszystkim, więc luzik
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że uda mi się częściej do was zaglądać!mmargol, M@linka, Justyna_89, martta, Gumcia, Asienka1184, żabka04, Bratek, Blair, Behemottka, bisacz lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Zacznę od tego, że zaakceptowałam zaproszenia od Was i udostępniłam plik wszystkim wysłanym do mnie mailom
Ja dzisiaj zamierzam się zrelaksować i skorzystać z prezentu od przyjaciółki i idę wieczorem na arbuzowy masaż relaksacyjny przy świecach A wcześniej ploty z przyjaciółką. Jak ja za tym tęskniłam! Synek zostaje z teściową. Nawet paznokcie pomalowałam pierwszy raz od nie wiem kiedy.
Mdłości mam dalej okropne, ale jak już coś zjem, to mi przechodzą na chwilę. Dzisiaj mam zachciankowe gołąbki od mojej mamy. Cel osiągnięty.
Miłego dnia!martta, żabka04, mmargol, M@linka, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Dzień dobry:-)
Udanych wizyt wizytujace dzisiaj
Kciuki zacisniete dla M@linki
Broszka zupełnie tak jak ja
Ale dzisiaj wyjdę chyba kalafior bym zjadła może jakaś rybka????
A wędzone rybki jedzie?
Pytam bo mój gin zabronił?!
Ja żeby nie zapewnić i chwalić się że nie mam mdłości czy boli głowy to na chwilę obecną powiem jest ok dlatego pójdę na spacer i przy okazji po ten kalafior hihi
Dziś miałam piękny sen mąż doprowadził mnie w ciąży do orgazmu hahaha ale jacyś faceci byli z nami w pokoju i córka ahhhh boże mam nadzieję że już nie będę miała takich snów hihi
I śniło mi się jeszcze ze robiłam badania tak wczoraj pisaliśmy o nich że mi się udzieliło zrobiłam kilka a zapłaciłam 1400zl brakło mi kasy chciałam dopłacić znaczkami pocztowymi hahaha
Dobry sen. Ja dzisiaj we śnie smarowałam się olejkiem i szłam się opalać z psiapsiółą do parku szczytnickiego, gdzie była wystawa dinozaurów. to już wolałabym orgazmmmargol, Gumcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
esmi wrote:Hej dziewczyny ja po wizycie maluszek ma 1.67 cm czyli od tygodnia urosl 8krotnie.
Brail wyslalam.wiadomosc bede wdzieczna o tabelke.
Dzisiaj tesciowa byla u nas zjadlam 2 paczki bo mi po nich ndlilo i bylo mi bardzo ciazko....
Esmi, super wieści:) Czyli fasolka nadgoniła do swojego wieku? -
nick nieaktualny