Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nowamamusia wrote:Ja też zakładając ten wątek nie myślałam, że tyle się będzie działo :o trzeba przyznać, że dosyć rozpisana ekipa nam się trafiła
Oj bardzo
Wczoraj spędziłam ponad pół godziny na zaległości haha ! ale no niestety tak to bywa jak dopiero wieczorem dosiada się do internetu -
AniaMania wrote:Dreamy dzięki za wsparcie :* jeszcze 11 dni i się okaże. Staram się myśleć pozytywnie, ale z pewnym dystansem podchodze. Cóż, co ma być to będzie. Ty już po wizycie z serduchem?
Wizytę, żeby sprawdzić serduszko mam w sobotę i mam nadzieję, że już będzie -
Był pecherzyk, a nawet dwa ! Ale lekarz na razie stwierdził że za wcześnie żeby coś o drugim powiedzieć, bo w pierwszym był już zarodek widoczny
Tak czekam na serduszko czekam 25 lekarz powiedział że już będzie na pewno:)Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
Nie mogę patrzeć na słodycze, naprawdę odrzuca mnie wręcz tak samo jak czuję paliwo (a uwielbiałam ten zapach bo motoryzacja, gokarty i w ogóle to były nasze z narzeczonym ulubione zajęcia Haha) i papierosy to mnie aż na wymioty bierze..
Jest mi niedobrze często tak do południa i pod wieczór się zdarza i latam do toalety jak głupia Haha:) do tego bolą mnie piersi . Ale ogólnie to czuję się dobrze nawet bardzo -
Bacardi90 wrote:o rany to 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze. To w szpitalach weekend się w środę zaczyna? dobrze mają Ale się tam wynudzisz ho ho zabierz dobrą książkę ze sobą
Dzis ide na oddzial, trzecia doba wychodzi w sobote ale mnie nie wypisza bo wekend wiec musze do poniedzialku zostac, jak bedzie wszystko ok.
Ksiazka,krzyzowki,ladowarka i duzo jedzenia naszykowaneBacardi90 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry laski witam nowe koleżanki, Mikołaj serio dałczadu, dopiero połowa miesiąca a już nas więcej niż na sierpniówkach
Co do objawów ja mam bolące suty, czuję macicę, nie boli ale coś ewidentnie się tam dzieje. No i mogłabym spać 24h na dobę, co rano prowadzę wewnętrzną walkę żeny podnieść się z łóżka, a moim marzeniem jest cały dzien drzemania na kanapie heheGosia1989, Izabell2016 lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Hej Mamusie! Ja objawów tez mam niewiele. W zasadzie to poza brakiem @ tylko wrażliwe piersi, mega wzdęty brzuch dosłownie jak balon, którego nie mogę wciągnąć, czasem uczucie ciągnięcia i pobolewania w dole brzucha, mega apetyt, ale zupełnie na inne rzeczy niż jadłam dotychczas:)Jest mi tez non stop zimno i w zasadzie to ostatnie 3 tygodnie spędziłam na termoforze no i latam do łazienki co 15 minut z pęcherzem i w zasadzie to tyle . Dziś mam I wizytę u lekarza po południu i aż strach czy gin tam coś zobaczy. Zupełnie się nie czuję jak w ciąży...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdziejestmieszko wrote:Dzień dobry laski witam nowe koleżanki, Mikołaj serio dałczadu, dopiero połowa miesiąca a już nas więcej niż na sierpniówkach
Co do objawów ja mam bolące suty, czuję macicę, nie boli ale coś ewidentnie się tam dzieje. No i mogłabym spać 24h na dobę, co rano prowadzę wewnętrzną walkę żeny podnieść się z łóżka, a moim marzeniem jest cały dzien drzemania na kanapie hehe