Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nowamamusia wrote:Ja też zakładając ten wątek nie myślałam, że tyle się będzie działo :o
trzeba przyznać, że dosyć rozpisana ekipa nam się trafiła
Oj bardzo
Wczoraj spędziłam ponad pół godziny na zaległości haha !ale no niestety tak to bywa jak dopiero wieczorem dosiada się do internetu
-
AniaMania wrote:Dreamy dzięki za wsparcie :* jeszcze 11 dni i się okaże. Staram się myśleć pozytywnie, ale z pewnym dystansem podchodze. Cóż, co ma być to będzie. Ty już po wizycie z serduchem?
Wizytę, żeby sprawdzić serduszko mam w sobotę i mam nadzieję, że już będzie -
Był pecherzyk, a nawet dwa ! Ale lekarz na razie stwierdził że za wcześnie żeby coś o drugim powiedzieć, bo w pierwszym był już zarodek widoczny
Tak czekam na serduszko czekam25 lekarz powiedział że już będzie na pewno:)
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
Nie mogę patrzeć na słodycze, naprawdę odrzuca mnie wręcz tak samo jak czuję paliwo (a uwielbiałam ten zapach bo motoryzacja, gokarty i w ogóle to były nasze z narzeczonym ulubione zajęcia Haha) i papierosy to mnie aż na wymioty bierze..
Jest mi niedobrze często tak do południa i pod wieczór się zdarza i latam do toalety jak głupia Haha:) do tego bolą mnie piersi . Ale ogólnie to czuję się dobrze nawet bardzo -
Bacardi90 wrote:o rany to 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze. To w szpitalach weekend się w środę zaczyna?
dobrze mają
Ale się tam wynudzisz ho ho zabierz dobrą książkę ze sobą
Dzis ide na oddzial, trzecia doba wychodzi w sobote ale mnie nie wypisza bo wekend wiec musze do poniedzialku zostac, jak bedzie wszystko ok.
Ksiazka,krzyzowki,ladowarka i duzo jedzenia naszykowaneBacardi90 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry laski
witam nowe koleżanki, Mikołaj serio dałczadu, dopiero połowa miesiąca a już nas więcej niż na sierpniówkach
Co do objawów ja mam bolące suty, czuję macicę, nie boli ale coś ewidentnie się tam dzieje. No i mogłabym spać 24h na dobę, co rano prowadzę wewnętrzną walkę żeny podnieść się z łóżka, a moim marzeniem jest cały dzien drzemania na kanapie heheGosia1989, Izabell2016 lubią tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Hej Mamusie! Ja objawów tez mam niewiele. W zasadzie to poza brakiem @ tylko wrażliwe piersi, mega wzdęty brzuch dosłownie jak balon, którego nie mogę wciągnąć, czasem uczucie ciągnięcia i pobolewania w dole brzucha, mega apetyt, ale zupełnie na inne rzeczy niż jadłam dotychczas:)Jest mi tez non stop zimno i w zasadzie to ostatnie 3 tygodnie spędziłam na termoforze no i latam do łazienki co 15 minut z pęcherzem i w zasadzie to tyle . Dziś mam I wizytę u lekarza po południu i aż strach czy gin tam coś zobaczy. Zupełnie się nie czuję jak w ciąży...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdziejestmieszko wrote:Dzień dobry laski
witam nowe koleżanki, Mikołaj serio dałczadu, dopiero połowa miesiąca a już nas więcej niż na sierpniówkach
Co do objawów ja mam bolące suty, czuję macicę, nie boli ale coś ewidentnie się tam dzieje. No i mogłabym spać 24h na dobę, co rano prowadzę wewnętrzną walkę żeny podnieść się z łóżka, a moim marzeniem jest cały dzien drzemania na kanapie hehedrzemka musi być o 13 a do łóżka to najlepiej już o 18