X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2017
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • Pereska28 Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowamamusia wrote:
    Ja też zakładając ten wątek nie myślałam, że tyle się będzie działo :o ;) trzeba przyznać, że dosyć rozpisana ekipa nam się trafiła :D

Oj bardzo :)
    Wczoraj spędziłam ponad pół godziny na zaległości haha !:) ale no niestety tak to bywa jak dopiero wieczorem dosiada się do internetu

zi13dqk3uh0o3qwk.png
  • AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dreamy dzięki za wsparcie :* jeszcze 11 dni i się okaże. Staram się myśleć pozytywnie, ale z pewnym dystansem podchodze. Cóż, co ma być to będzie. Ty już po wizycie z serduchem?

• Dreamy Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaMania wrote:
    Dreamy dzięki za wsparcie :* jeszcze 11 dni i się okaże. Staram się myśleć pozytywnie, ale z pewnym dystansem podchodze. Cóż, co ma być to będzie. Ty już po wizycie z serduchem?
    Tak, ale nie było jeszcze serduszka.to był chyba 5+6t.

Wizytę, żeby sprawdzić serduszko mam w sobotę i mam nadzieję, że już będzie

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w takim razie trzymam kciuki z całej siły

Dreamy lubi tę wiadomość

• AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pereska widze, że dokładnie to samo mamy w suwaczku :)

• Pereska28 Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaMania wrote:
    No to w takim razie trzymam kciuki z całej siły

Ooo:) mamy co do dnia tak samo suwaczki :D
    Na kiedy masz termin ?:)

zi13dqk3uh0o3qwk.png
  • AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na belly pokazuje 14.09. Ja mam późną owulacje bo dopiero 19 dc i ustawione mam liczenie wg owulacji. A Ty już byłaś na wizycie?

• Pereska28 Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaMania wrote:
    Mi na belly pokazuje 14.09. Ja mam późną owulacje bo dopiero 19 dc i ustawione mam liczenie wg owulacji. A Ty już byłaś na wizycie?

Tak, 4.01:)
    Następna 25 i już nie mogę się doczekać :)

zi13dqk3uh0o3qwk.png
  • AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że też na serducho czekasz? A pamiętasz jaki duży miałaś pęcherzyk na USG? Czy w ogole już widziałaś?

• Pereska28 Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był pecherzyk, a nawet dwa ! Ale lekarz na razie stwierdził że za wcześnie żeby coś o drugim powiedzieć, bo w pierwszym był już zarodek widoczny :)
    Tak czekam na serduszko czekam :) 25 lekarz powiedział że już będzie na pewno:)

Gosia1989 lubi tę wiadomość

zi13dqk3uh0o3qwk.png
  • AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde dwa mówisz, to nieźle się zaczyna :). W takim razie czekamy razem. Jakieś obiawy macie? Mnie prócz nabrzmiałych bolących piersi i czasem pobolewającego brzucha nic nie jest

• Pereska28 Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę patrzeć na słodycze, naprawdę odrzuca mnie wręcz tak samo jak czuję paliwo (a uwielbiałam ten zapach bo motoryzacja, gokarty i w ogóle to były nasze z narzeczonym ulubione zajęcia Haha) i papierosy to mnie aż na wymioty bierze..

Jest mi niedobrze często tak do południa i pod wieczór się zdarza i latam do toalety jak głupia Haha:) do tego bolą mnie piersi . Ale ogólnie to czuję się dobrze nawet bardzo :)

zi13dqk3uh0o3qwk.png
  • Ja86 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacardi90 wrote:
    o rany to 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze. To w szpitalach weekend się w środę zaczyna? :D dobrze mają :D Ale się tam wynudzisz ho ho zabierz dobrą książkę ze sobą

Dzis ide na oddzial, trzecia doba wychodzi w sobote ale mnie nie wypisza bo wekend wiec musze do poniedzialku zostac, jak bedzie wszystko ok.
    Ksiazka,krzyzowki,ladowarka i duzo jedzenia naszykowane :-)

Bacardi90 lubi tę wiadomość

0d1yskjosr8efb7s.png
  • Gdziejestmieszko Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski :) witam nowe koleżanki, Mikołaj serio dałczadu, dopiero połowa miesiąca a już nas więcej niż na sierpniówkach :D
    Co do objawów ja mam bolące suty, czuję macicę, nie boli ale coś ewidentnie się tam dzieje. No i mogłabym spać 24h na dobę, co rano prowadzę wewnętrzną walkę żeny podnieść się z łóżka, a moim marzeniem jest cały dzien drzemania na kanapie hehe

Gosia1989, Izabell2016 lubią tę wiadomość

Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm <3

Aniołek 25.08.2016 [*]
  • AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem odczuwam większe zmęczenie, tak koło 18:00 ale jak się chce położyć spać już o 20 choć czuje, że padam to zasnąć nie moge. Często też budze się w nocy albo nad ranem i jestem zupełnie wyspana i tak się potem męcze

• Harmiah Znajoma

Wysłany: 12 stycznia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamusie! Ja objawów tez mam niewiele. W zasadzie to poza brakiem @ tylko wrażliwe piersi, mega wzdęty brzuch dosłownie jak balon, którego nie mogę wciągnąć, czasem uczucie ciągnięcia i pobolewania w dole brzucha, mega apetyt, ale zupełnie na inne rzeczy niż jadłam dotychczas:)Jest mi tez non stop zimno i w zasadzie to ostatnie 3 tygodnie spędziłam na termoforze no i latam do łazienki co 15 minut z pęcherzem i w zasadzie to tyle . Dziś mam I wizytę u lekarza po południu i aż strach czy gin tam coś zobaczy. Zupełnie się nie czuję jak w ciąży...

3jgxskjolnm96jby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdobeeerek!
    O rany ale skrobiecie :D ale to fajne rano wstaję i doczytuję wszytsko ;)

Witam nowe wrześnióweczki! Nudnych ciąż kochane ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdziejestmieszko wrote:
    Dzień dobry laski :) witam nowe koleżanki, Mikołaj serio dałczadu, dopiero połowa miesiąca a już nas więcej niż na sierpniówkach :D
    Co do objawów ja mam bolące suty, czuję macicę, nie boli ale coś ewidentnie się tam dzieje. No i mogłabym spać 24h na dobę, co rano prowadzę wewnętrzną walkę żeny podnieść się z łóżka, a moim marzeniem jest cały dzien drzemania na kanapie hehe
    Mam dokładnie tak samo :D drzemka musi być o 13 a do łóżka to najlepiej już o 18

• AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Harmiah to bardzo podobnie do mnie z tymi objawami, w zasadzie jakbym nie wiedziała że jestem w ciąży to bym w ogóle na to nie zwróciła uwagi. Czekamy na wieści po wizycie

• Dreamy Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach :)

Nasz okruszek
    IruBp2.png
‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ