Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko dziewczyny ile Wy piszecie, nie nadążam
chyba tego wszystkiego nie nadrobię
witam wszystkie nowe mamusie
gratuluję też serduszek
Ja wczoraj byłam na wizycie, też miałam stresa, ale widziałam serduszko
z witamin kazał mi tylko na razie kwas foliowy brać i tyle, następna wizyta za 4 tyg, dziś mam odebrać resztę wyników z krwi
dalej mnie mdli, mam wrażliwe piersi i nic mi się nie chce, najchętniej bym leżała cały dzień
Bacardi90, Biedronka7, nowamamusia, Dreamy, Suri_, justa. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emma masz 32 lata ? Ja tez tak mam jak ty. Śpię po 3 godzinki i budzę się totalnie wyspana a później zdycham
Zubi oby ci szybko przeszło, najgorsze jest to ze nic nie można wziazc kuruj się i dużo odpoczywaj !
Harmiah dziękuje ! No ja mam strasznego stresa ale co ma być to będzie Za ciebie tez trzymam kciuki i będę czekac na wiadomości.
Nowamamusia super ze prowadzisz te listę ! Jesteś wielka i doceniam twój wkład i ogrom pracy!!! Ps mi już tam możesz wpisać płeć - chłopak bo u nas dzieć z iui wiec i z ovu ))nowamamusia lubi tę wiadomość
Będzie córeczka -
nick nieaktualny
-
Biedronka7 wrote:Emma masz 32 lata ? Ja tez tak mam jak ty. Śpię po 3 godzinki i budzę się totalnie wyspana a później zdycham
Zubi oby ci szybko przeszło, najgorsze jest to ze nic nie można wziazc kuruj się i dużo odpoczywaj !
Harmiah dziękuje ! No ja mam strasznego stresa ale co ma być to będzie Za ciebie tez trzymam kciuki i będę czekac na wiadomości.
Nowamamusia super ze prowadzisz te listę ! Jesteś wielka i doceniam twój wkład i ogrom pracy!!! Ps mi już tam możesz wpisać płeć - chłopak bo u nas dzieć z iui wiec i z ovu ))
Na razie ratuje się domowymi sposobami. Z odpoczywa jestem problem bo mam w domu 2,5 łatkę która nie bardzo lubi się sama z sobą bawić także wiesz -
Biedronka7 wrote:Emma masz 32 lata ? Ja tez tak mam jak ty. Śpię po 3 godzinki i budzę się totalnie wyspana a później zdycham
Nowamamusia super ze prowadzisz te listę ! Jesteś wielka i doceniam twój wkład i ogrom pracy!!! Ps mi już tam możesz wpisać płeć - chłopak bo u nas dzieć z iui wiec i z ovu ))
Już jakiś czas temu ponoć zostało obalone, że dzieci z ovu to chłopcy
U mnie to w sumie nie wiadomo - kochaliśmy się i przed i w trakcie ovu także na pewno nie stwierdzę, że teza jest prawdziwa Bo równie dobrze zapłodnić mógł plemniczek, który sobie czekał od jakiegoś czasu -
miffy wrote:Witam się ze wszystkimi nowymi dziewczynami, miło Was tu widzieć
Ja dzisiaj jakoś kiepsko spałam, budziłam się kilka razy w nocy, nie mogłam z powrotem zasnąć, a teraz się czuję jak wypluta Nie wiem czy to dlatego, że miałam wczoraj męczący i długi dzień, czy co...
Idę dziś po raz drugi zbadać betę i jak będę mieć wynik to umawiam się na pierwszą wizytę. Ostatnio wieczorami pobolewa mnie od czasu do czasu dół brzucha, takie niby ciągnięcie, niby lekkie bóle skurczowe... Nie wiem czy to normalne i czy powinnam się martwić.
Ja też tak mam ale nie wiem do czego to porównać, taki niby ból ale nie dokońca i czuje pachwiny. zauważyłam, że zaczyna się to wieczorami jak już spokojnie na tyłku usiądę.Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
nick nieaktualnyJa po wizycie.
Serca na razie brak. Termin porodu przesunął się z 2 września na 9-go.
Widać małego człowieczka ma 2 mm.
GS 14,5 mm
CRL 2,7 mm według tego USG 5t6d ciąży.
Czytając was nastawiłam się na serduszko.
Lekarka mówi, ze na tym etapie ciężko jeszcze powiedzieć czy wszystko jest ok.
Kolejna wizyta w poniedziałek 16 stycznia o 13:45.
I znów zaczynam świrować.nowamamusia lubi tę wiadomość
-
Ja mam wlasciwie 33 lata;-) 83 rocznik;-) wiec mój login trochę przekłamany haha
Szwesta ja robiłam usgh bodajże w 6tyg i 1 dzień i mój bobo miał 2,3mm także idziemy łeb w łeb a na tym etapie b. często serca jeszcze nie widać,sprzet musi być mega dobry tak mi się wydaje;-) -
szwesta wrote:Ja po wizycie.
Serca na razie brak. Termin porodu przesunął się z 2 września na 9-go.
Widać małego człowieczka ma 2 mm.
GS 14,5 mm
CRL 2,7 mm według tego USG 5t6d ciąży.
Czytając was nastawiłam się na serduszko.
Lekarka mówi, ze na tym etapie ciężko jeszcze powiedzieć czy wszystko jest ok.
Kolejna wizyta w poniedziałek 16 stycznia o 13:45.
I znów zaczynam świrować.