Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wysłałam prośbę o przyjęcie do grupy ( Milena B.)
Iza kciuki zaciśnięte
Co do pakowania torby to jeszcze nie przemyślałam jak to zrobić. Jeśli wszystko pójdzie tak jak chcę i uda mi się rodzić w wodzie w birth centre to prawdopodobnie 6-12h po porodzie będę już w domu. Muszę się mocno postarać żeby nie wziąć tony zbędnych rzeczy.
Do smarowania sutów po porodzie mam maść z Lansinoh, czysta lanolina, też nie trzeba zmywać przed karmieniem.
A tak poza tym zrobiliśmy dziś sobie z mężem i koleżanką wycieczkę do Oxfordu, łaziliśmy po mieście prawie 4h tylko z małymi przerwami i jedyne co mnie boli to nogi. Jestem sama pod wrażeniem bo brzuchol mam niezły i 16kg+. O i doszły mi dziś zasłony do dzieciakowego pokoju więc po niedzieli zaczynam akcję dekorowanie.Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Iza, powodzenia, będzie wszystko dobrze moja pierwsza myśl też była taka, że jednak z sesji nici Ale to mało ważne, ważne że jesteś pod dobrą opieką.
Ja póki co nie dołączę do fb,ale mam nadzieję zrobić to w późniejszym czasie, jak już całkowicie tajna grupa będzie. Nie chcę by moi znajomi widzieli ze do niej należę⚘Kwiatuszek, perfectangel85 lubią tę wiadomość
-
Ja chce dołączyć na fb jak będzie tajna, poproszę wtedy tutaj w wiadomości prywatnej, podając moje imię i nazwisko o wysłanie mi zaproszenia na fb. Nie chcę by teraz wszyscy znajomi na fb widzieli że dołączam do takiej grupy a zobaczyliby teraz dopóki jest zamknięta a nie tajna. Druga kwestia trzeba zrobić na fb przywitanie by wykluczyć trolle bo nie trudno o to jeśli ktoś nas tu czyta i jest "cwany"
Niesia86, zubii lubią tę wiadomość
-
Na fb Karolina P. to ja
Apropo USG i przeklamywania wagi. Szwagierka wczoraj miała usg, z którego mloda miala wazyć ponad 4 kg a urodziła się 3,7 także tegooooo
Ja bym się na cc tylko z powodu wagi dziecka nie zgodziła, bo to tylko algorytm w urządzeniu.
zubii lubi tę wiadomość
Daniel
-
Ja też kliknęłam do grupy. Teraz mam czekać aż mnie ktoß przyjmnie?
Zgadzam się, trzeba by potem na priv powysyłać nicki czy jakieś dane by myśmy tam były tylko.
Viriki gratuluję!
Iza trzymam kciuki o szybki i bezbolesny poród. Czekamy na wieści ale czuję że już wkrótce napiszesz jak przytulasz maleństwo
Marcia jak tam łóżeczko? Zadowolona? Mąż podobno też dziś złożył by się wietrzyło, z tym że nie doszedł jeszcze materac. A one chyba najdłużej niefajnie pachną? -
Przy grupie zamknietej znajomi moga zobaczyc ze sie do niej nalezy i ze taka jest ale.nie widzi w ogole postow wiec mnie to nie obchodzi czy ktos wie ze naleze do tej grupy czy nie jak i tak.nie moze czytac tego co tam piszemy:)
Karolka12345, zubii, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
-
Cameline wrote:Kwiatuszek a Ty masz wkrótce wizytę u lekarza? Dobrze by było sprawdzić co się dzieje. Żebyś też nagle nie była z rozwarciem jak u Izy
zubii lubi tę wiadomość
-
natalka1988 wrote:Przy grupie zamknietej znajomi moga zobaczyc ze sie do niej nalezy i ze taka jest ale.nie widzi w ogole postow wiec mnie to nie obchodzi czy ktos wie ze naleze do tej grupy czy nie jak i tak.nie moze czytac tego co tam piszemy:)
Ja też wychodzę z tego założenia.
Poza tym znajomy musiałby wyszukać naszą grupę, przecież nie wyświetli się wszystkim znajomym : Karolina M dołączyła do grupy wrześniowe mamusie 2017
Tak się nazywa grupa - wrześniowe mamusie 2017 - ale ta co ma 14 członków w tej chwilinatalka1988, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja czekam na zaakceptowanie mnie w grupie
Mnie strasznie pobolewa jak na okres dzis:-/ mówiłam o tym lekarzowi ale stwierdził ze teraz to juz tak będzie bo to skurcze przepowiadające...zubii lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:Annie1981 mi dali do domu zastrzyki. Mąż mi robił 2 razy dziennie w ramię chyba.
Ja też nie wiem kto jest kim na FB. Nawet jak dziewczyny się przedstawią to przecież nie zapamiętam Wysłałam jednak prośbę o przyjęcie, nie chcę tu zostać sama Anna K
Iza. Trzymam kciuki!
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔