Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja może dołączę jak grupa będzie tajna.
Ogólnie niecierpię fb, mam z konieczności zawodowej, nie mam żadnych prywatnych zdjęć na swoim profilu, wyłącznie służbowe.
Z drugiej strony tu piszę anonimowo, żadnych imion i zdjęć.
Mi najbardziej pasowało by jakby była możliwość utajnienia tego wątku, ale skoro się nie da, to przeniesienie do zamkniętego wątku na inne forum.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Jak grupa bedzie tajna to nikt nie dolaczt bo nie znajdzie jej w wyszukiwarce. Mozecie pisac mi na pw wasze inicjaly zebym nie pododawala kogos z zewnatrz bo inaczej sprawy nie rozwiazemy;) a cgyba nijt nie chce kogos z zewnatrz
⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
-
Matka Rocku wrote:Ja może dołączę jak grupa będzie tajna.
Ogólnie niecierpię fb, mam z konieczności zawodowej, nie mam żadnych prywatnych zdjęć na swoim profilu, wyłącznie służbowe.
Z drugiej strony tu piszę anonimowo, żadnych imion i zdjęć.
Mi najbardziej pasowało by jakby była możliwość utajnienia tego wątku, ale skoro się nie da, to przeniesienie do zamkniętego wątku na inne forum.
Ale przecież wrzucałaś tu zdjęcia, na których było widać Twoją twarzzubii, Princesska lubią tę wiadomość
-
Niby tak, ale takie raczej "pół twarzy", nie do rozpoznania i już ich nie ma, usunęłam krótko po wrzuceniu.
Tu jestem pod innym pseudonimem, na fb pod innym.
Sama nie wiem, po prostu mam straszne opory przed fb.
Nie chcę żeby służbowi znajomi widzieli że jestem w grupie dotyczącej spraw prywatnych.
Milenka~11 lubi tę wiadomość
-
Ja też na porodówce.
Wody na razie nie sącza, ale skurcze na zapisie konkretne, pod setkę podchodzące. Dostałam sterydy dla zabezpieczenia syneczka. Krew na badania pobrana. Czekamy czy akcja się uspokoi czy trzeba będzie wspomóc lekami.
Szyjka miękka, skrócona, rozwarcie na palec.
Synuś ma się dobrze to chociaż tyle.
Troszkę za wczas na poród
Jeśli mogę to i ja proszę o kciuki.perfectangel85, Karooolcia :), Lisa85, ⚘Kwiatuszek, Gosia1989, Princesska, Marcia1989, KasiaHaBe, Bąbelek1980, aswalda, Cameline, Emila92, Nadiaa85, Milenka~11, Viriki, Annie1981, wisienka1212 lubią tę wiadomość
-
poppy wrote:Ja też na porodówce.
Wody na razie nie sącza, ale skurcze na zapisie konkretne, pod setkę podchodzące. Dostałam sterydy dla zabezpieczenia syneczka. Krew na badania pobrana. Czekamy czy akcja się uspokoi czy trzeba będzie wspomóc lekami.
Szyjka miękka, skrócona, rozwarcie na palec.
Synuś ma się dobrze to chociaż tyle.
Troszkę za wczas na poród
Jeśli mogę to i ja proszę o kciuki. -
Kciuki dziewczyny !!!Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Od rana już mnie ćmilo jak na okres. Potem przy każdym takim bólu brzuch zaczął twardniec. Rano poszły dwa magnezy, w południe tez dwa i nospa max. Pod wieczór znowu nospa. I żadnej poprawy.
W końcu plum i wypłynęło ze mnie coś bardziej wodnistego i przezroczystego niż wydzieliny, które pojawiały się do tej pory.
Pojechaliśmy do apteki po paski lakmusowe albo testy, ale gdzie tam! W moim miasteczku takiego luksusu nie uświadczysz. Dwie czynne o tej porze apteki i żadna nigdy czegoś takiego nie miała, chociaż panie produkt znają.
A że obie apteki są przy szpitalu to postanowiliśmy sprawdzić tam na miejscu co i jak. No i jest jak jest.⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
-
Kobietki znajdujace sie na porodowce rowniez trzymam kciuki!
Cameline lozeczko super, tylko szkoda, ze szuflada nie jest na zawiasach a na kolkach i jezdzi po podlodze. To mnie drażni. Ale ogolnie fajowo wygląda; ) materac kupilismy z innego sklepu, ale nie wyjmuje go na razie z folii.
Co do fcb ja juz tam sie przedstawilam, co wy sie kobietki znajomych boicie/wstydzicie czy co? Olać ich;) ciąża to nie wstyd.
Ja bede miala nie ślubne dziecko i sie nie oram;)
Natomiast co do kolezanki Marty F. Kim jestes? Nie kojarze Cie. Udzieliłas sie kiedykolwiek? Wlasnie uwazam zs ograniczenie powinno byc takich osob... które maja np kilka postów i to nue wiadomo skad... no chyba, ze tylko ja Cie nie kojarze to ok.⚘Kwiatuszek, zubii, Gosia1989, aswalda, Karolka12345 lubią tę wiadomość
-
Marcia1989 wrote:Kobietki znajdujace sie na porodowce rowniez trzymam kciuki!
Cameline lozeczko super, tylko szkoda, ze szuflada nie jest na zawiasach a na kolkach i jezdzi po podlodze. To mnie drażni. Ale ogolnie fajowo wygląda; ) materac kupilismy z innego sklepu, ale nie wyjmuje go na razie z folii.
Co do fcb ja juz tam sie przedstawilam, co wy sie kobietki znajomych boicie/wstydzicie czy co? Olać ich;) ciąża to nie wstyd.
Ja bede miala nie ślubne dziecko i sie nie oram;)
Natomiast co do kolezanki Marty F. Kim jestes? Nie kojarze Cie. Udzieliłas sie kiedykolwiek? Wlasnie uwazam zs ograniczenie powinno byc takich osob... które maja np kilka postów i to nue wiadomo skad... no chyba, ze tylko ja Cie nie kojarze to ok.
Koleżanka ostatni wpis zamieściła w maju moim zdaniem nic o niej nie wiemy prawie się nie udzielała więc może na razie niech tu z nami pisze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 23:49
Marcia1989, aswalda, Karolka12345 lubią tę wiadomość