Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma 32 wrote:Dziewczyny czy Wam tez sie pojawily na piersiach i na obojczykach niebieskie grube zyly??mam je tez pod piersiami widoczne i po bokach
Wywalilo mnie dzis lub wczoraj bo wczesniej niczego nie zaobsereowalam.
Odnosnie kremow to ja od pocxatku uzywam tylko palmersa
Ja jeszcze mam na udach. -
Gdziejestmieszko wrote:Ja mam takie wielkie żyły, do tego jasną karnację więc jak ktoś chce się pouczyć anatomii układu krwionośnego to zapraszam
Po za tym miałam dziś intensywny dzień w pracy i moja macica się zbuntowała. Bardziej o sobie daje znać, łyknęłam no spę i teraz leżę, dobrze że jutro tylko pół dnia. Któraś z was bierze no spę? Czytałam, że czasami lekarze zapisują ją profilaktycznie do codziennego brania.
Ja biorę codziennie 2x1 więc spokojnie, niektórzy lekarze pozwalają nawet 3x1IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Hej, witam się wieczorkiem bo dzis skupiłam się na czytaniu poleconej tu książki. Mężuś kupił więc dopiero zasiadłam na forum
Grayuluję bet, serduszek i dobrych wieści!!!
Witam naowe mamusie
Co do nosypy- w ciąży jest bezpieczna. Ja biorę regularnie 3*1- tak zalecił mi lekarz. Lepiej wziąć nospę niż pozwolić "szaleć macicy".
Jeśli chodzi o smarowidła- używam Palmers- można już od pierwszego trymestru. Nie jest zły ale czy rewelacyjny to dopiero się okaże. Troszkę nie mój zapach więc może to mi nie do końca odpowiada.
Żyłki na piersiach mam już od początku ciąży- szczególnie po boku na prawej piersi.Na lewej nieco mniej ale też są.
Kochane a bedziecie w ciąży robiły paznokcie hybrydowe?
Ja na razie leżakuję ale jak tylko dr pozwoli mi gdzieś wyjść to biegnę do kosmetyczki na jaką fajną maskę, później do fryzjera a na końcu chcę sobie zrobić panokcie.
Dreamy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Kochane !!!
Właśnie wróciłam z I wizyty i jestem mega szczęśliwa jest bijące serduszko a dzidzi ma 10,3mm termin z usg wypada na 1 września więc prawie tak samo jak mi wychodziło, Jestem przeeeeeeeeeeeeeszczęsliwa ale jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Narazie mam całą listę badan do zrobienia ale co tam teraz to ja mogę nawet góry przenosićMoNaKo, zubii, Gdziejestmieszko, nowamamusia, Ja86, Dreamy, majju, stay, justa., Suri_, Gosia1989, Bacardi90, Gosiaczek, Kati86, Biedronka7 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedź dziewczyny przyznam, że trochę się zaczełam martwić. W poprzedniej ciąży zbagatelizowałam skurcze bo myślałam, że wszystko się rozciąga więc boli, teraz wolę dmuchać na zimnne, już zamówiłam cały zapas nospy i będę łykać.Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Co do hybryd ja sobie robię i planuję robić do 8 mca. Później odstawie bo wrazie czego ( tfu tfu) nie wolno mieć pomalowanych paznokci a hybrydę trudniej ściągnąć. Zapachu Palmersa niecierpię, a kupiłam bo w necie się naczytałam, że tak pięknie pachnie, jak czekoladka, także ten:DMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Harmiah wrote:Dziewczyny Kochane !!!
Właśnie wróciłam z I wizyty i jestem mega szczęśliwa jest bijące serduszko a dzidzi ma 10,3mm termin z usg wypada na 1 września więc prawie tak samo jak mi wychodziło, Jestem przeeeeeeeeeeeeeszczęsliwa ale jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Narazie mam całą listę badan do zrobienia ale co tam teraz to ja mogę nawet góry przenosićStella
-
Gdziejestmieszko wrote:Co do hybryd ja sobie robię i planuję robić do 8 mca. Później odstawie bo wrazie czego ( tfu tfu) nie wolno mieć pomalowanych paznokci a hybrydę trudniej ściągnąć. Zapachu Palmersa niecierpię, a kupiłam bo w necie się naczytałam, że tak pięknie pachnie, jak czekoladka, także ten:DStella
-
Harmiah wrote:Dziewczyny Kochane !!!
Właśnie wróciłam z I wizyty i jestem mega szczęśliwa jest bijące serduszko a dzidzi ma 10,3mm termin z usg wypada na 1 września więc prawie tak samo jak mi wychodziło, Jestem przeeeeeeeeeeeeeszczęsliwa ale jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Narazie mam całą listę badan do zrobienia ale co tam teraz to ja mogę nawet góry przenosić