Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh idę tworzyć grupę. Przynajmniej czymś się zajmę.
Grupa będzie tajna a więc nikt pozanami jej widzieć nie będzie. Możecie zaprasza mnie do znajomych na fb - Weronika Olejnik profilowe mam takie jak tutaj - będę was dodawać
No i proszę o wiadomość z nazwą użytkownikaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 20:37
-
Witam nowe mamusie;)
Jest nas już 67 już tak dużo (chyba dobrze doczytalam)
Żyłki też już mam na piersiach.
No i nowe zachcianki na słodkie co ja już od wieki wieków słodyczy niejem (płacze) !! Z moją waga raczej koleżanka nie zostanę haha
Cieszę się z wami że już widzialyscie ja muszę się uzbroić do 7.02Dreamy, stay lubią tę wiadomość
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
majju wrote:Harmiah super! Gratuluję ♡ A powiedz jak ten lekarz, w porządku? Chodzilas do niego przed ciążą?
majju, zubii lubią tę wiadomość
-
Emma 32 wrote:Babie lato a w jakich jednostkach?pociesze cie ja tez mam b.niski.bierzesz cos oprocz duphastonu
Progesteron 3,80 ng/ml
Pewnie jutro mi luteine przepisze
A ty na jakim poziomie masz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:03
-
Ja ostatnio mialam 25 nmol to chyba cos kolo 7 ng.tylko ze u mnie troche inaczej bo ja jestem po ivf na cyklu bezowulacyjnym i caly cykl mam na lekach. biore luteine i zastrzyki z prolutexu.duphaston tez na pewno pomoze☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:21
-
Trafiłam dzisiaj do szpitala. To chyba przez ten cały stres i sytuacje obecnie związana z moim już ex partnerem. Dostałam krwawienia. Na szczęście na USG zobaczyłam serduszko mojej kochanej fasolki.4mm Nie wiadomo skąd krwawienie. Możliwe, że był jakiś krwiak.Chociaz na ostatniej wizycie nic nie było. Na USG tez nic nie wyszło.
Jutro poznam wynik progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:41
zubii, Plastelina lubią tę wiadomość
Nadusia
-
nick nieaktualny
-
Babie lato nie denerwuj się. Jutro idziesz na wizytę, dostaniesz leki i będzie wszystko ok, zobaczysz
Stay jak dobrze, ze się odezwałaś. Również się nie denerwuj, na pewno będzie wszystko dobrze. Jesteś w szpitalu, pod dobrą opieką
babielato pomysł z grupą na fb super -
stay wrote:Trafiłam dzisiaj do szpitala. To chyba przez ten cały stres i sytuacje obecnie związana z moim już ex partnerem. Dostałam krwawienia. Na szczęście na USG zobaczyłam serduszko mojej kochanej fasolki.4mm Nie wiadomo skąd krwawienie. Możliwe, że był jakiś krwiak.Chociaz na ostatniej wizycie nic nie było. Na USG tez nic nie wyszło.
Jutro poznam wynik progesteronu
Wiesz jak długo zostaniesz jeszcze w szpitalu?Stella
-
Cześć dziewczyny dołączam i ja bo razem raźniej. Termin na 7 września i po dzisiejszej wizycie wreszcie odetchnęłam z ulgą bo jest serduszko Panikowałam strasznie bo dokładnie rok temu poroniłam w 9tyg. Następna wizyta 26.01 i mam nadzieję kolejne dobre wieści
nowamamusia, Suri_, zubii, Dreamy, Bacardi90, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Floraneroli wrote:Cześć dziewczyny dołączam i ja bo razem raźniej. Termin na 7 września i po dzisiejszej wizycie wreszcie odetchnęłam z ulgą bo jest serduszko Panikowałam strasznie bo dokładnie rok temu poroniłam w 9tyg. Następna wizyta 26.01 i mam nadzieję kolejne dobre wieściStella
-
Hej:))od wczoraj wiem ze jestem w drugiej juz ciazy:)))mega sie ciesze, poród bedzie we wrzesniu około 13:)) pozdrawiam wszystkie wrześniowe jeszcze płaskie brzuszki:))
justa., nowamamusia, Suri_, karm3lka, zubii, Dreamy, Ja86, Gosia1989, Bacardi90, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Mam aAntosia i...:) wrote:Hej:))od wczoraj wiem ze jestem w drugiej juz ciazy:)))mega sie ciesze, poród bedzie we wrzesniu około 13:)) pozdrawiam wszystkie wrześniowe jeszcze płaskie brzuszki:))Stella