Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nowamamusia wrote:Obecnie też mam hybrydy i planuje nadal robic. A czemu nie można mieć potem pomalowanych?
W razie cc podczas zabiegu nie moźna mieć pomalowanych paznokci bo lekarze muszą obserwować czy nie sinieją, co może świadczyć o problemach z krążeniemMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Emma 32 wrote:Mi zapach odpowiada☺
Mieszko a moge zapytac co bylo powodem poronienia w poprzedniej ciaxy??
Prawdopodobnie dziecko przestało się rozwijać ok 10/11 tyg. Ale tak naprawdę nie wiadomo bo do momentu poronienia nie miałam robionych żadnych badań ( mieszkam w UK). Już w trakcie krwawienia na usg lekarz powiedział, że nie widzi dziecka tam gdzie powinno być w tym tygodniuMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
szwesta wrote:Ostatni okres miałam ok 20 listopada. Dokładnej daty nie pamiętam. Owulacji jakoś 10-12 dzień cyklu. Ostatnio okres miałam nieregularny i krótki. Dostałam 3tyg po poprzednim i się zdziwiłam.
Ja już sama nie wiem ci myśleć. Ryczeć mi się chce, że znów poronieniem się skończy.
Ja mam prawie 37 lat i coraz mniej czasu na naturalne dziecko.
Przed pierwszą ciążą mówiłam, że jeśli się nie uda tragedii nie będzie, bo mam pasierba, którego kocham i z którym realizuję swoje macierzyńskie potrzeby i instynkty, ale po poronieniu wszystko się zmieniło.[/QUOTE
@Szwesta ja w lutym skończę 37. Też poronilam 2,5 roku temu. W tym czasie ciągle coś stało na przeszkodzie, żeby się starać, a to operacja męża, później moja. Co miesiąc kilka testów szło... W końcu się udało! To pierwszy cykl z dupkiem po monitorowanej owulce, więc kto wie, czy właśnie po 6 miesiącach starań tego nie brakowało.
Gratuluję dziewczynom, które widziały serduszka. Ja muszę zaczekać do 24 stycznia. trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 00:10
-
Hej GRupa ja jestem jak najbardziej za:)
Stay kochanie myśl tylko o sobie i o dziecku....o niczym innym ex niech sobie idzie do niej TY jestes slina babka i dasz sobie radę.
A jak wasza cera u mnie dosłownie mega sucho nie wiem czym się na twarzy smarować bo jest tragedia...;/ -
nick nieaktualnyCześć
Witam nowe mamusie i ogromne gratulacje dla nowych serduszek!
Jeżeli chodzi o żyłki to ja też mam ich coraz więcej na piersiach a póki co smaruje się zwykłym kremem Nivea a od 4 miesiąca zacznę stosować Bio-Oil.
Grupa na fejsie to super pomysł
Miłego dzionka i powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Niech serduszka zasypią pierwszą stronkę -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Hej GRupa ja jestem jak najbardziej za:)
Stay kochanie myśl tylko o sobie i o dziecku....o niczym innym ex niech sobie idzie do niej TY jestes slina babka i dasz sobie radę.
A jak wasza cera u mnie dosłownie mega sucho nie wiem czym się na twarzy smarować bo jest tragedia...;/ -
nick nieaktualny
-
karm3lka wrote:Też jesteście wzdęte jak balon? Zwłaszcza mamusie które spodziewają się kolejnego bobasa..ja się czuję jakbym była w 3 msc i z resztą tak też to widać
Heh klikło mi sie Lubie to a miaąłm tylko zacytować...NE, wogóle nie czuje nic z strony brzucha...Wzdeć nie mam , być moze dlatego, że apetytu nie mamm, przedziwny smak w ustach tylko...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼