Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A to dlatego sie przyjmuje termin z om bo koze byc granica bledu w usg te 5 dni? Bonu Ciebie usg pokazalo co to dnia. Mi to tam juz obojetne czy 5 dni w tą czy w tą. Ale sa dziewczyny w takiej sytuacji co kazdy dzien w dwupaku dla nich sie liczy. Dlatego mnie to zastanawia
-
nick nieaktualnyPo wiesiołku mogą wystąpić mikroskurcze,które utrudnią implantację,ale mówimy tu w większości o staraczkach z różnymi innymi problemami no i te mikro skurcze nie wywołają porodu.Tak samo sama herbata z liści malin porodu nie wywoła,bez przesady.Ja piję herbatę od 34 tyg,2 łyżki stołowe zalane 1 l wody i popijam to przez cały dzień,skurcze owszem mam,ale to jest związane z fizjologią ciąży a nie herbatą.Smakuje jak herbata ziołowa,nie za ostra,nie umiem smaku opisać.Herbatę można na pewno online kupić albo w aptece.
-
Cameline wrote:Dziewczyny z racji że nigdzie się nie ruszam... widziałyście gdzieś ładne koszyczki żeby tam powsadzać kosmetyki i ustawić na komodzie u dziecka? Czasem się pojawiają w Pepco ciekawsze.
Chcę kącik szary z miętą, z gwiazdkami i ewent.chmurkami ale pewnie nic nie wyjdzie bo czasu mało a mąż nie pali się by przeprowadzić się z burkiem i komputerem (tam będzie łóżeczko).
A może pochwalicie się czy to tu czy na fb Waszymi kącikami? większość z Was już pewnie wszystko ma gotowe
My mamy takie koszyczki, na żywo bardziej w miętowy wpadają. moja przyjaciółka robi na zamówienie, jeśliby któraś była zainteresowana.Milenka~11, zubii, Marcia1989, Cameline, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
ja koszyczki mam oczywiscie z Ali
o takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf79bbcc0751.jpg
Kwiatuszek te twoje piękne są!
Moja mama się tak rozszalała na drutach, ze robio teraz czapki, kocyki, buciki i wszystko. I dla Dana i dla starszaków teraz kapcie dziergała. A niech robi, jak jej to pomaga to niech dziergazubii, ⚘Kwiatuszek, Cameline lubią tę wiadomość
Daniel
-
Brave wrote:Po wiesiołku mogą wystąpić mikroskurcze,które utrudnią implantację,ale mówimy tu w większości o staraczkach z różnymi innymi problemami no i te mikro skurcze nie wywołają porodu.Tak samo sama herbata z liści malin porodu nie wywoła,bez przesady.Ja piję herbatę od 34 tyg,2 łyżki stołowe zalane 1 l wody i popijam to przez cały dzień,skurcze owszem mam,ale to jest związane z fizjologią ciąży a nie herbatą.Smakuje jak herbata ziołowa,nie za ostra,nie umiem smaku opisać.Herbatę można na pewno online kupić albo w aptece.
Bo liscie malin nie sa na skurcze a na uelastycznienie szyjki. Jasne ze od razu wiesiolek skurczy nie wywola ale lepiej za qczesnie nie brac lepiej zaczac od 37tc.espoir lubi tę wiadomość
-
natalka1988 wrote:Dziewczyny pisalam.wczesniej ale nie dostalam odpowiedzi. Bo w waszej liscie spakowanych rzeczy do szpitala zauwazylam jakies majtki jednorazowe? Gdzie to takie cos kupie? Fajne to to ?
Chyba milenka ci odp. Ze mozna kupic na gemini lub w aptece a nawet w rossmannie. Sa to majtki siatwczkowe jednorazowe. -
ja kupiłam w aptece w UK majtki Tena Lady - używałam kilka pierwszych dni podczas połogu po pierwszej cesarce i u mnie się sprawdziły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 16:30
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
⚘Kwiatuszek wrote:. . . . https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21fb98d6886a.jpg
My mamy takie koszyczki, na żywo bardziej w miętowy wpadają. moja przyjaciółka robi na zamówienie, jeśliby któraś była zainteresowana.
Super te koszyczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 16:31
-
nick nieaktualny
-
natalka1988 wrote:Dziewczyny pisalam.wczesniej ale nie dostalam odpowiedzi. Bo w waszej liscie spakowanych rzeczy do szpitala zauwazylam jakies majtki jednorazowe? Gdzie to takie cos kupie? Fajne to to ?
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Dziewczyny czy lekarz skierował Was na powtórzenie HIV? Ja miałam w pierwszym trymestrze tylko. W karcie ciąży widzę że jest miejsce na wynik z trzeciego trymestru i nie wiem czy nie ma potrzeby ponownie czy zapomniała moja doktor. Hmm?
zubii lubi tę wiadomość
-
⚘Kwiatuszek wrote:Dziewczyny czy lekarz skierował Was na powtórzenie HIV? Ja miałam w pierwszym trymestrze tylko. W karcie ciąży widzę że jest miejsce na wynik z trzeciego trymestru i nie wiem czy nie ma potrzeby ponownie czy zapomniała moja doktor. Hmm?
Tak, ja miałam powtarzane