Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
u mnie termin różni się o 2 dni. Jakaś zdechła jestem dziś, dłonie spuchnięte i bolą, lewe oko spuchło ale za to mężunio ogarnął już chałupę na błysk, więc mogę się relaksować cały dzień.
Miłego weekendu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 11:45
-
A ja z OM mam termin na 13.09
Z USG na 6.09 i tego lekarz się trzyma:)
W efekcie CC 1.09
Już się doczekać nie mogę a zarazem nie dociera to do mnie ze to są ostatnie chwile w dwupaku..bedzie brakowało kopniaczków choć czasem nie było łatwo ) zostało 12 dni....szookKarooolcia :), MrsKiss, zubii, Lisa85, perfectangel85 lubią tę wiadomość
-
ja też tak miesiączki miałam 30-31 dni i owulację pózniej niż w 14 dc;]
jak u Was z apetytem? Ja zauwazyłam, że mam mniejszy, najwięcej jadłam od 30 do 34 tygodnia.
Od jakiegoś czasu mam tak, że wieczorem żygi podchodzą mi do gardła...;/ czuję, że musi mi się odbić albo po prostu czuje jak mam w gardle i tak co chwile mi podchodzi. Czemu tak się robi? Co zrobić, żeby to ograniczyć chociaz?
-
U mnie owulacja musiała być około 12 dc a cykl trwa u mnie 32 dni Ja zaszłam zaraz po drożności jajowodów Ja znowu mam apetyt, że ho ho ale muszę jeść małymi porcjami U nas cały czas pada, ale dzięki temu trochę chłodniej jest
-
U mnie cykle 33/34 dni a owu 19/20 dzień
Jestem taka zmęczona psychicznie już ! Ciagle myśle czy za wcześnie się coś nie zacznie dziać, czy donoszę. Już płakać mi się chce staram myśli oderwac od tego ale nie da się. I tak w kółko.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:U mnie cykle 33/34 dni a owu 19/20 dzień
Jestem taka zmęczona psychicznie już ! Ciagle myśle czy za wcześnie się coś nie zacznie dziać, czy donoszę. Już płakać mi się chce staram myśli oderwac od tego ale nie da się. I tak w kółko. -
natalka1988 wrote:no to faktycznie owulka wczesniej. i w usg sie to zgodzilo?
Tak idealnie sie pokryło.Tym bardziej że to był nasz jedyny stosunek bo potem mąż chorował i do końca miesiąca już nic nie było.Dlatego taki szok przeżyliśmy że jest ciąża